Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 mala _czarna
Zdr贸wko czyta艂em ciebie teraz. Te twoje wy艂膮czenia to nerwica z艂oteczko. No kto zaprzeczy? to chyba padaczka ! takich wylaczen przy nerwicy nie , a zreszta one nie sa po艂aczone z l臋kiem , i zwykle nie dzieje sie to przy atakcha takich jak szybko bijace serce ,panika, s艂abo艣膰 itp. to sa od tak sobie wy艂aczenia .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ach mala _czarna
twoje gadanie to sranie w banie , skup si臋 na sobie , a dobrze zrobisz .

Udost臋pnij ten post

mi strasznie dokucza,niema dnia kiedy nie da mi o sobie znac,przewaznie z taka sila ze nie wychodze wogole z lozka,a od wrzesnia jestem na zotralu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mikolllo
ma艂a czarna ty orzechu zgnity. jakby艣 przeczyta艁A histori臋 zdrowka to bys wiedziala ze to nie padaczka. zreszta poczytaj o nerwicy histreycznej. wogole nikt cie tu nie lubi chyba orzechu ty zgni艂y.. mala czarna,orzech zgni艂y. i wszystkie pomara艅cze . ma艂a czarna-orzech zgni艂y, bleeech

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mikolllo
przeczytaj to ty zgni艂y orzechu, gdyby to by艂a padaczka to daaawno zmui艂a by j膮 do leczenia i nie w tym wieku. b臋d臋 tak obra偶a膰 ka偶dego kto ludziom z tego forum b臋dzie dokucza艂 ma艂a czarna ty orzechu Napady ma艂e - petit mal lub napady nie艣wiadomo艣ci - to kr贸tkotrwa艂a (2 do 30 s) utrata 艣wiadomo艣ci lub jej znaczne ograniczenie. Zwykle nie dochodzi do upadku a jedynie przerwania kontaktu z otoczeniem, lub wykonywanej czynno艣ci. Nie pojawiaj膮 si臋 drgawki i dziecko nie zapada w sen ponapadowy. Pojawia si臋 pomi臋dzy 4 a 8 rokiem 偶ycia. Temu chwilowemu przerwaniu kontaktu z otoczeniem towarzyszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamkaa
:( z tymi wylaczeniami

Udost臋pnij ten post

W \"charakterach\" jest ciekawy artyku艂 \"dr google\" cytuje to dotyczy student贸w medycyny , ale do nas sie tyczy jak najbardziej ,my nerwicowcy jestesmy w wynajdowaniu chor贸b lepsiejsi od od student贸w medycyny :D \"Diagnoze stawiaja sobie na podstawie pojedynczych objaw贸w, a l臋ki juz same dbaja o to by by艂o sie czego ba膰... Tak tez jest z l臋kowych przegl膮daniem zawarto艣ci Internetu w poszukiwaniu czego艣,co by mi \"odpowiada艂o\". Wiele chor贸b i objaw贸w idealnie wpasuje si臋 w nasze aktualne samopoczucie , a je艣li co艣 niezbyt pasuje , l臋k znajdzie odpowiedni objaw. Cyberchondrycy(to ja :) nie wzbogacaj膮 swojej wiedzy - wzbogacone i bardziej urozmaicone staja sie tylko ich l臋ki. A 偶e jednym z najczestszych przedmiot贸w l臋ku jest stan zdrowia ... \" :D i wszystko jasne :D sami sie nakr臋camy jak stare zegary :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lili-ana.
TO PRAWDA - SAMI SI臉 NAKR臉CAMY, najlepiej nie my艣le膰 o nerwicy, o l臋kach, jak si臋 o tym my艣li to daje si臋 temu moc.

Udost臋pnij ten post

Chyba pierwsza wsta艂am ale mam dzis mn贸stwo roboty , kt贸ra nie czeka zw艂oki pisa艂am wam juz ze mieli艣my wypadek dzis rano by艂 rzeczoznawca i stwierdzi艂 samoch贸d do kasacji ........c贸rka zdaje dzis na politechnice ostatni egzamin we wtorek obrona ........a ja by艂am wczoraj u lekarza tak jak mi radzi艂y艣cie i od razu zapyta艂 jakie zn贸w mia艂am przezycia ze te ko艂atania sie nasili艂y ..........rozdrazniona na maxa przebada艂 ekg i nic jak wysz艂am to zn贸w 艂ancuszek ko艂ata艅 , zalecenia Propranolol do 4tabletek na dobe oraz krople Milocardin doraznie jak krople nie pomoga to zn贸w ten Opacorden ale to w ostateczno艣ci bo on zawiera jod .......na ta tarczyce dosta艂am nie potrafie przeczytac z recepty ale cos Elthroxim czy cos podobnego jeszcze nie wykupi艂am .......... Ciesze sie ze moge tu z wami porozmawiac bo m膮z nawet sie nie zapyta艂 co mi jest a ostatnio to ca艂y czas sie ze mna k艂贸ci , ze wymyslam sobie choroby a on to naprawde jest chory bo ma cukrzyce i inne choroby a ja wystarczy to olac ......tylko trzeba miec si艂艂e zeby to olac gdybym ja mia艂a to nie by艂a bym chora ......Od wczoraj boli mnie g艂owa ale taki b贸l jakiego dawno nie mia艂am wczoraj zarzy艂am trzy ibupromy i czopek pyralgina i nic dzi艣 wsta艂am i dalej mnie boli .......... Musze si臋wam pochwalic mam ma艂EGo kotka tak s艂odkiego tylko strasznie rozrabia ale jest 艣liczny d艂uzsze sier艣膰 czarno bia艂y ca艂y czarny a 艂apki i krawacik bia艂e .........w uszkach bia艂e oraz bia艂e brwi i wasy przesliczny ........to m贸j uspakajacz ............Zycze wszystkim mi艂ego s艂onecznego dnia u mnie troch臋 sie przejasnia ale chyba nic z tego nie b臋dzie ........ Tak jeszcze apropo Sulpirydu ja go kiedy艣 bra艂am i po nim mia艂am wstrzyman膮 miesi膮czke ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gab1
Witajcie z ranka, moja g艂owa tez od wczoraj jak balon i strasznie boli, nie wiem czy to pogoda czy leki (biore od wczoraj). To nasze nakr臋canie si臋, znam to doskonale, wiem 偶e wystarczy ola膰 te leki i b臋dzie lepiej ale ..... to si臋 艂atwo m贸wi ;) Powiedzcie mi jak to zrobi膰 aby by膰 czarn膮 a nie czerwona (pseudonim)?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gab1
bianka_120 a ten sulprymid pom贸g艂 Ci, pami臋tasz jak si臋 po nim czu艂a艣?

Udost臋pnij ten post

bianka 120 te偶 bym chcia艂a mie膰 kotka, uwielbiam, kocham kotki ale nie mog臋 bo m贸j m膮偶 uczulony :( szkoda, bo taki kotek jak si臋 go pog艂aszcze, w og贸le sam膮 swoj膮 obecnosci膮, potrafi ukoi膰 i pocieszy膰:) Zazdroszcz臋 kotka;)

Udost臋pnij ten post

widz臋, 偶e tutaj trwa艂a dyskusja o mnie;) kochani! ju偶 kilka lekarskich g艂贸w odradza艂o mi takie fora. jednak jestem tu i powiem wam, 偶e nic si臋 nie zmieni,.dlaej b臋d臋 tu z wami biadoli膰 jednak dzisiaj chcia艂am po raz kolejny uzyska膰 od psycholo偶ki potwierdzenie czy moje wy艂膮czenia s膮 na tle psychogennym. ONA POWIEDZIA艁A \"ROZMAWIA艁Y艢MY JU呕 O TYM TYDZIE艃 TEMU\". TROCH臉 PO艁膭CZY艁Y艢MY TO Z INNYMI SPRAWAMI I ONA NAWET W 1% NIE WYKAZA艁A ABYM MIA艁A ZNOWU BADA膯 SI臉 FIZYCZNIE. CZYLI PADACZKI NIE MAM. MAM TAK膭 SOBIE, CZARUJ膭C膭, ODMIAN臉 NERWICY. W TO MAM ZAMIAR WIERZY膯 BO WY (NIE CHC臉 ZEBY TO TERAZ TU 殴LE ZABRZMIA艁O) NIE JESTE艢CIE LEKARZAMI. I JA TE呕 NIE. JESTEM W R臉KACH SPECJALISTY I DLATEGO WIERZ臉 呕E TO NERWICA. ufff ale si臋 nagada艂am:) i tak was lubi臋 bardzo;) cmok:*

Udost臋pnij ten post

co do kotka kochani. swojego mam ju偶 5 lat. zwierz臋ta cudowne, niezwykle terapeutyczne. ciep艂e, kochane, oddane mruczki. pooolecam;)

Udost臋pnij ten post

Odrealnienie...., tak czytalam o tym i bardzo sie dziwilam, pisali ze to jakby nie nalezalo sie do wlasnego ciala....., ale szczegolow nie znam.

Udost臋pnij ten post

Zdrowko ludzie na forum czesto pisza o tobie i twoich wylaczeniach. Jedni bardzo cie wspieraja a drudzy doluja. A ja tak sobie mysle, ze to niezwykle co cie spotkalo. Takie nietypowe. Ja czulabym sie wyjatkowa. I potraktowala to jako list od podswiadomosci. Masz wylaczenia, ale nie powoduja nic nadzwyczajnego. Nie przewracasz sie, nie tracisz przytomnosci. Nic ci sie nie dzieje, po prostu przez pewnien kruciutki moment jestes gdzies indziej. Ale gdzie? To bardzo ciekawe. Moze jestes w niezwyklym swiecie? Moze jestes wybrana. Spojrz na to z perspektywy duchowej. Zainteresuj sie tym z innego punktu widzenia. Wiesz, ze nie jestes chora. Nie musisz nas i siebie przekonywac na tym forum. To widac, ze bardzo sie tego boisz i tzw. trole to wykorzystuja. Bo z twoich wypowiedzi mozna wywnioskowac, ze jestes bardzo wrazliwa, mloda kobieta. Masz dobre serce i kochasz bliznich. Sam fakt, ze nie mialas jeszcze partnera swiadczy o pewnej wyjatkowej osobowosci. Nie boj sie. Jestes bezpieczna i wyjatkowa. Gdybys byla chora na cokolwiek, juz dawno testy by to wykryly. Sprobuj stanac po drugiej stronie. Badz obserwatorem samej siebie. Zaczelam sie zastanawiac na twoja sytaucja. I powtorze raz jeszcze. Uwazam, ze masz swietna odmiane nerwicy. Chetnie bym sie z toba zamienila. I potraktowala to jako znak.

Udost臋pnij ten post

Emmo...powiem Ci, 偶e nikt chyba tak mnie nie wzruszy艂 na tym forum.. nie powiedzia艂a艣 ani s艂owa o tym, 偶e jestem chora tylko wyj膮tkowa.. jestem cz艂owiekiem wr臋cz nadwra偶liwym ,to prawda..i my艣l臋 偶e tak bardzo i偶 moja pod艣wiadomo艣膰 tak si臋 zachowuje.. moze nie uwierzysz ale rycz臋 sobie.. bo pi臋knie napisa艂a艣. Raz w 偶yciu, (opr贸cz psychologa ) kto艣 to tak uj膮艂, tak inaczej. dzi臋kuj臋!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warszafianka
hej, widze 偶e macie ca艂kiem aktualny topik, mog臋 si臋 przy艂膮czyc?

Udost臋pnij ten post

Do zdrowka.., tak jestem osoba wierzaca, a teraz pytanie w co wierze? Otoz, wierze w wiele rzeczy. Jestem przekonana o istnieniu Boga i prawdach zawartych w biblii. Interesuje sie religia buddyjska takze. Bo wszystko jest takie niezwykle, a ja przez 26 lat zylam w nieswiadomosci.

Udost臋pnij ten post

ja jestem katoliczk膮. Uwa偶am, ze B贸g cudownie czuwa nade mn膮 i moj膮 rodzin膮;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzanna b.
Nie boj sie. Jestes bezpieczna i wyjatkowa. Gdybys byla chora na cokolwiek, juz dawno testy by to wykryly. jakie testy ?????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jelidek
hej. powiedzcie mi prosz臋 co艣 o leku Zoloft. Bra艂 go kto艣 z obecnych na forum? o co w nim chodzi??

Udost臋pnij ten post

drogie panie moze miala ktoras z was w nericy odrealnienie?odczucie nie bydzia soba?jesli tak prosze o odpowiedz

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰