Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackCoffee

Poszukiwania pracy! Dlaczego jest tak ciężko?

Polecane posty

Gość ja uwazam
a po jakim kierunku? po jakich studiach?

w tym roku skończyłam ekonomię mam 4 letni staż pracy jako akwizytor sprzedaży i nic szukam szukam i nic wysyłam cv i raz zaprosili mnie na rozmowę;(

Gość ja uwazam
bo po takich kierunkach plus humanistyczne to teraz obecnie ciezko, niestety ale techniczne studia to jest cos, moja kolezanka po technicznych poszla do banku pracowac i niezle zarabia:)

Gość sadsadsad
A co to kurwa jest --tez by coffe mogla pracowac w banku bo ma wyksztalcenie ekonomiczne

Black Coffee , ja tak samo, juz 4 miesiące szukam i nic, bylam na 3 rozmowach ;/ Konczylam chemie na Politechnice... Kierunek do bani ;(

Gość bardzo zainteresowana
hehe jakiś czas temu w ośrodku zdrowia pracowała "pani" księgowa po technikum ekologicznym, za to z mamusią w gminie. :-P narobiła do cholery długów, a teraz mercem jeździ. w Polsce to norma :-O

wiesz ja obecnie pracuję więc wiesz jakoś to jest ale firma plajtuje i muszę coś znaleźć a ponadto nie chcę pracować cały życie za 900zł już myślałam o własnym interesie, miasto 30 tyś. tylko nie wiem jakim..

Black Coffe, Ty przynajmniej gdzies pracujesz... Ja ciagle siedze w domu i szukam. Porażka :(

wiesz ni można się poddawać to podstawa..tak wiem pracuję ale zero rozwoju..monotonia kiepska płaca..pracuję tak 3 lata rzygać mi się chce:(