Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Napisałam smsa Sylwince i mi odpisała, że rano poszła napalić w piecu i zaczeła mocniej plamic i teraz cały czas leży. co za paskudny dzien dzisiaj :O

ojoj! cos dzis niefajnie sie dzieje! Mam nadzieje ze to nic groznego! Dziewczyny, nie moze sie zle dziac! potrzebujemy jakies pozytywne fluidki!

Gość magda//
Sylwinka jesteśmy z Tobą!

Ja wlanie zaczelam wcinac moj lunch, ale mi jakos niesmakuje i ide sobie cos innego kupic :) Mam swierze warzywka polane pysznym sosikiem i do tego stek z tynczyka, ale jakos mi nie podchodzi i ide kupic sobie makaron z sosem :D

🖐️ :D:D:D:D:D jak już Grażka napisała rano mocniej plamiłam a tak mną trzęsło z nerwów ale wzięłam leki i poszłam spać i jakoś przeszło i nie ma plamień ale najlepiej zjadłam ptysia później śledzia i poleciałam do łazienki oczywiście wszystko zwróciłam :) dziękuje że się martwicie o mnie 👄 Kruszynka myśl pozytywnie będzie dobrze 🌻

Czesc dziewczyny, ja sie dopiero co obudzilam, wieczorem wypilam jeszcze cieple mleko i mdlosci mnie dzis nie obudzily :) Kurcze Kruszyna no nie wiem co Ci powiedziec, niech szybko leca Tobie minuty, zebys zobaczyla juz wynik. Bardzo Ci zycze by byl pozytywny! Sylwinka biedna znowu plami, ona nie powinna z lozka wychodzic w ogole!! Lekarz mi powiedzial ze ja tylko zaczelabym plamic to do lozka i nawet na siku nie wstawac, najlepiej zebym mogla zrbic w pokoju w jakies naczynie, az sie wszytko uspokoi..... Mam nadzieje ze Sylwinka bedzie odpoczywac i wszystko bedzie ok.

ja ide w piatek na badania hormonow jesli sie okaze cos ne tak , bo np moze byc tak jak pisała ktoras ze pecherzyki nie pekaja itd to mi lekarz bedzie przepisywał cos aby pomuc , ale mam nadzieje ze beda dobre i znowu niepewność do poniedziałku:( oj co za miesiac

Sylwinka a Ty do lozka, nie wolno Ci wstawac przez min 2 dni, rozkaz... Tylko sie do nas usmiechaj a beziemy wiedziec ze o nas myslisz...

Ja dzisiaj mam taki senny dzień... Spałam do 10, potem śniadanko, długi spacerek z psiakiem i znowu do spania :p Teraz się przebudziłam i zbieram siły, żeby iść do babć... Na szczęście obie mieszkają na tym samym osiedlu co ja - jedna to ledwie blok dalej :p Sylwinka ty nie wstawaj! Leż i wypoczywaj! Kruszyna nie wiem co Ci napisać - życze Ci, żeby wynik był pozytywny! Może ten test co robiłaś był uszkodzony?

anna dobrze ze idziesz do lekarza, dowiesz sie na czym stoisz i dr pewnie cos zaradzi. Dorka poszla dowiedziala sie co jest grane, stosuje sie i jest juz lepiej...

no byłam na poczatku cyklu ale widział tylko pecherzyki wtedy sie ucieszyłam ze sa , ale teraz bede robic te badania , owulke miałam ale nie wiem czy pekły pecherzyki, lekarz nie mowił ze nie pekaja ale wział sie szybko za wykluczanie pewnych rzeczy. Jeśli w tym mc sie nie udało to bede dalej jeżdzic i sprawdzac.Narazie wiem ze fizycznie jest ok. krew oki ,teraz hormony .A może juz sie udało:) i nie bede musiała nic brać :) moze , zobaczymy jeszcze 10 dni

w sumie to dopiero 3 cykl to tez nie ma co panikowac i od razu stwierdzac ze jest cos nie tak , ale wiecie w razie w... a ty sylwinka lez i odpoczywaj wszystkie jestesmy z toba

gdybym nie poszla do gina to bym chyba nigdy nie zaciazyla... no szanse byly min przy tak nieregularnych cyklach, a nigdy wczesniej nie mialam zadnych problemow. tzn pecherzyki i wszystko jest zdrowe i super, ale leniwe :) sylwinka, ciesze sie ze jest lepiej, ale wracaj do lozka i jak trzeba to zalatwiaj sie do miseczki :D Jak fasolak rozkazuje lezec to sie jej sluchaj. my bedziemy tu o Tobie myslec :) Asia fajowo ze juz sie lepiej czujesz no i w koncu chyba sie wyspalas?

Oj Dorka spalam i spalam i tak mi dobrze bylo :) A maz wrocil z nocki wiec sie do mnie rano wslizgnal :) wiec tak jak mnie przytulil o 7 rano tak sie obudzilam o 12stej w jego objeciach :)

Anna ja poszlam sie przebadac tylko dlatego, ze mi jeden @ wypadl zupelnie i mnie to zainteresowalo. Jezeli wszystko jest OK to moja gin powiedziala ze do roku staran to nie ma co sie stresowac, to normalne. trzba wyluzowac i nasze cialka zadecuduja kiedy im najlepiej bedzie zafasolkowac :D

zazdroszcze! Tez bym tak chciala :) a ja od rana w pracy, ukochany tez :( ale sie w nocy przytulimy ;)

Asia to sie wyspała dzidzia z rodzicami :) my zawsze zasypiamy przytuleci ale budzimy sie juz osobno...:) jakos sie tak wiercimy:) Asiu teraz codziennie wieczorem napij sie ciepłego mleka i bedziesz spala tak codziennie :)

ja uwielbiam cieple mleko z miodem i maslem :) my zawsze sie przytulamy przez 5-10 min a pozniej juz nie, bo ja musze miec duzo miejsca, ale zawsze cala noc sie trzymamy za reke :) Ja musze czuc ze jest obok mnie i juz jestem najszczesliwsza :D:D:D

ja mleka nie pije ale dla dobra dzidzi to bym piła litrami :) Sylwinka widze sie nas posłuchała i leży w łózku :) Bardzo dobrze.

Mam nadzieje ze codzien mleko bedzie mi smakowalo :) wiec bede korzystac... Grazka a przed Toba goracy weekend :) :) :) ale bedzie sie dzialo :)

Ide z psem na spacer a potem na obiad musze cos wykombinowac, a tak mi sie nic nie chce :) Ta mala fasolka mnie tak rozleniwia ze szok :)

no niech Ci ta stronka na zdrowie wyjdzie :) Ja dzis tez nie mam oboadu, ale mam nadzieje ze ukochany cos wymysli i upichci. Grazka bedzie szczyty w weekend zdobywac :D:D:D:D:D:D

oj bedzie sie działo :) juz sie ciesze bo moze tym razem sie uda :) Dzwoniłam do lekarza tam gdzie moja siostra chodzi i zapisy do niego są na ... sierpien! :D troche sie spozniłam bo chciałam w lutym isc :D ale pojde prywatnie tylko że ten gabinet gdzie przyjmuje prywatnie to bardzo daleko jest i bede musiała liczyc na meza, ale powiedział że bedzie ze mna jezdzic :) jest jeszcze jeden bardzo dobry lekarz ale nie wiem gdzie przyjmuje, musze popytac :) no to ja zaraz zmykam bo jade do dentysty na 17 a jeszcze obiad musze zrobic. dzisiaj mnie juz chyba nie bedzie bo dzien babci jest i pewnie pozno wróce :) Mam nadzieje, że Kruszyna bedzie miała dobre wiesci dzisiaj wieczorem.