Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Asia, dokladnie na podstawie jezyka latwo jest poznac sie na poziome ludzi, nikomu nie ublizajac.

Wydaje mi się to dobre, że kobieta zna swoje ciało i je obserwuje bo jak widze pytanie wczoraj miałam jeszcze @ dzisiaj się kochałam czy jestem w ciąży Z naszego topiku można się wiele nauczyć, a z tamtego ...?

Mery właśnie z takich topików też się śmieli. Że ktoś ma już oznaki ciąży 2 dni po ewentualnym zapłodnieniu, że dziewczyny pytają non stop czy jestem w ciąży zamiast zrobić test itd.

Mery na pewno jest :D:D:D:D Ja sie dzieki wam duzo dowiedzialam i dzieki Asi wiele razy uspokoilam w szczegolnosci po mojej diagnozie o policystycznych jajnikach! Ja mam nadzieje ze topik juz niedlugo przerodzi sie w same zaciazone i nadal bedziemy sie wspierac!

A szkoda godac o niedojrzalych zachowaniach :) :) Powiedzcie mi lepiej coz ja na obiad moge dzis zrobic, zero pomyslu...

Zapiekanke warzywna :) Zdrowe i smaczne! Ja dzis bede miala lososia na parze z warzywkami i pieczonymi ziemniakami. A jutro chyba zapiekanke :D

Mery, maz by byl szczesliwy zfaszerowanych filetow, ale mnie jeszcze mieso odpycha...... Moglabys podrzucic mi kilka dla meza a ja dla siebie zrobie warzywka :)

Mery, chcialabym byc taka uzdolniona kulinarnie :) to nie ja to ukochany rzadzi w kuchni :) ja tylko wymyslam potrawy. Smiejemy sie ze to tak jakbym codziennie jadla w restauracji, bo ja mowie na co mam ochote a on mi to serwuje :) On kocha gotowac i nie ma dla niego nic bardziej relaksujacego po ciezkim dniu w pracy :) a ja musze tylko posprzatac :) Asia to moze wegetarianska lazania?

Mery jak Tobie wygodniej :) Dorka na 100 beda warzywka a co z nich powstanie.. hmmm...zobaczymy :) Ja uwielbiam gotowac, ale od kiedy w ciazy jestem to zapachy mi strasznie przeszkadzaja, ale pewnie niedlugo minie :) A jutro moj maz gotuje, lubie te jego angielskie obiadki :)

No ja mam nadzieje ze zaczne gotowac jak bede wiecej w domu, moze podczas macierzynskiego :) jak na razie mam troche zakaz wchodzenia do kuchni, no chyba zeby zrobic herbate, bo ostanio zrobilam okropna saladke :) do tej pory sie smiejemy jaka paskudna byla :D

nalesniki i placki to moje ulubione! chyba moglabym codziennie jesc i nigdy by mi sie nie znudzily! pycha!

Mój też robi rewelacyjne naleśniki, kotlety schabowe i spagetti :) No, ale przy wszystkich innych rzeczach mi pomaga. W kuchni oczywiście.

Oj, jeszcze w pracy jestem, ale 16 zbliża się szybciutko. Dzień mi dzisiaj minął szybko, szkoda że wieczory są takie krótkie :( Mogłabym 24h na dobę spędzać z M i nigdy się nie znudzić :) Tak się dobraliśmy :) Co do gotowania - uwielbiamy gotować razem! Tylko bardzo rzadko mamy okazję. Naleśniki też uwielbiam, ale to ja je robię. Za to M robi pysznego kurczaka z warzywami i ryżem :D

Mój synek naleśniki mógłby jeść na śniadanie obiad i kolacje to jest jego ulubione danie

jak czytam o tych pysznościach to bardzo jeść mi się zachciało a nie miałam apetytu wiecie na co teraz mam apetyt na biała kiełbase z chrzanem:):)

Ja z takich mącznych potraw wolę pierogi w wykonaniu mojej mamy :) Na naleśniki muszę mieć chęć.

Ja w kuchni zawsze tylko towarzysze ukochanemu :) zawsze dostaje roboty jak tarcie sera, albo obieranie cebuli :) oj smak mi na nalesniki zrobilyscie strasznego! Chyba sobie zazycze w ten weekend u mamy :)

Kruszyna rozumiem ze juz z mezem jest super! i juz nie ma smutkow! Ciesze sie!