Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Grażka mnie babcia nie pozwoliła okna myć i zapowiedziała, że sama przyjdzie i to zrobi :P Ale ona strasznie lubi okna myć :P

TERAZ BIERZEMY SIE ZA AGI,DORKE I ANNE :P nie ma zmiluj sie kwiecien bedzie wasz :) magda - czasami trzeba troche poczekac,wazne zeby pod kontrola dobrego lekarza byc kruszyna mam nadzieje ze czesto bedziesz tu teraz zdawac relacje :) a juz ptaszyna chciala wyfruwac nam hihihi

ja sie asekuruje w ten sposob, ze sie nie napalam;] potem mi latwiej przezyc:) :)

no pewnie agi tak trzeba dzidzia w najlepszym czasie dla niej przyjdzie,nic na sile :)

Agi to bardzo dobre podejście, wypróbowałam w tym cyklu :P Polujcie dziewczynki na boćki, będą wam klekotać 9 miesięcy :P:P:P

jak bylam wczoraj u gina to w poczekalni czekaly 1 jedna kobieta w dość daleko posunietej ciąży , a dtuga jak wyszła z gabinetu to miala atak radości i wszyscy sie na nią patrzyli na korytarzu .... może ten gin jest okej

Magda, jak byłam ostatnio u mojego gina, to ze mną w poczekalni siedziało 7 ciężarnych!!! Czułam się okropnie!Ale to dobrze o lekarzu świadczy nie? :P:P:P

no :) najlepiej miec dobre podejscie jeszcze 3 godziny ponad;) cholewka:]

Agi nie przemęczam się :P wszystko robie na raty, gdybym nie była w ciąży to już zapomniałabym o oknach a tak trochę dzisiaj, trochę jutro :P Moja siostra też jak się dzisiaj dowiedziała to mnie ochrzaniła bo podobno nie wolno rąk do góry podnoscic ale ja nie podnosiłam bo stałam na krześle a w kuchni na blacie bo mam zlew pod samym oknem :) wiecie, że od razu mam jaśniej w domu :P okna już sie prosiły o mycie :) Polusia fajną masz babcie :) dzisiaj robię na obiad warzywa na patelni :) moje ulubione danie, a Wy co macie dzisiaj na obiad? Kruszku cały czas o Tobię myślę, tak bardzo się ciesze :):):)

to mozliwe, ze to tak dobrze swiadczy o lekarzu:). Ja szczerze mowiac nie lubie patzrec na kobiety w ciazy;p

widac u Was brzuchy????? w zaleznosci od miesiecy oczywiscie???

Agi u mnie brzuch wystaje zawsze w drugiej połowie cyklu heheh a chudzina jestem to pewnie w ciąży będzie szybciutko widać :) Przynajmniej w pracy plotkary będą miały o czym gadać :P:P:P

Agi u mnie z dnia na dzień coraz bardziej widać. Ale póki co tylko brzuszek rośnie :p

wlasnei u Ciebie Polusia juz widzialam, taki ladny zgrabny:) a Kruszyna Ty chudzinko bedzies ztez nielze wygladac:) pewnie jestes chuda jak moja koelzanka, ktora ma jutro cesarskie ciecie:)

Zmykam dziewczynki. Muszę jeszcze biuro zamknąć i do domku :) Dziś na obiad mam zupę jarzynową z makaronem, ugotowałam wczoraj żeby na szybko po pracy zjeść :P A na drugie danie jeszcze nie wiem co zrobię, a może mi nawet M coś przyrządzi :) Trzymajcie kciuki za moją betkę! Acha! Czytałam własnie, że w 5 tygodniu lekarz już potwierdzi ciążę :) Przypomnijcie mi drogie zaciążone, kiedy Wam gin potwierdził ciążę? Będę wdzięczna :)

Agi już zdążył urosnać od tamtej foteczki :P Kurcze ciekawe jak to jest wiedzieć, że dokładnie jutro zobaczy się swoje maleństwo? :)

Agi - ja będę się starała naturalnie rodzić, choć gin mi dawno temu mówił że mam za wąskie biodra i kwalifikacja do CC pewnie będzie, ale do tego jeszcze hohoooo czasu :P

KRUSZYNA mowilas niedawno o swojej chudosci ;) masz szanse przytyc,choc moze byc tez tak ze tylko brzuch bedziesz miala a rezta taka sama (ja bym tak chciala ;)

w 5 tyg mi wlasnie gin potwierdzil,byl pecherzyk ciazowy z taka kropka w srodku,dopiero koniec 7 tyg bylo bijace serduszko swietujcie dzis taki wazny dzien kruszyna:)

Kruszyna jeśli masz luteinę w domu to ona też jest na podtrzymanie ciąży to na pewno Ci się przyda :D Magda najważniejsze żeby sie nie załamywać tylko myśleć pozytywnie uda się Wam prędzej niż myślisz :)

a ja mam okna już umyte firanki powieszone oczywiście mama mi pomogła dzisiaj sobie tylko pościel przebrałam :)

Kruszyna jeszcze raz gratulacje:) u mnie potwierdził w 6 tc od daty ostatniej @ bo w 5 było \"coś\" 2 milimetry niby pęcherzyk ciążowy, ale dlatego, że owulacja była opuźniona w 6 było już widać pęcherzyk miał 5mm, ale ja w głębi seca czułam, że to ciąża i mimo, że lekarz troszke mnie wtedy zdołował ja wiedziałam swoje

U mnie jeszcze porządki przede mną okna też o mycie się proszą, ale ja niestety muszę poprosić o to siostre żeby mi pomogła dla mnie zaczął się teraz okres bardzo stresujący i muszę na siebie szczególnie uważać więc wolę sobie te okna odpuścić

Kruszyna ona jest chudzinka:) ale oprocz teg dziecko sie nei przekrecilo jak trzeba glowa w dol:) ona mowi, ze ma to po niej- brak orientacji w terenie:) :D hhahaha:) ale przynajmniej wie, ze jutro bez problemu zobacza swoje dziecko:) jestem taka podekscytowana jakby to mialo byc moje;) :D

a ja wczoraj skorzystalam z wolnego dnia i posprzatalam mieszkanie ale tak bardziej ogolnie, znaczy ladnie jest i czysto ale bez okien, jedynie zmienilam posciel i zrobilam wieksze pranie;) nie szykuje sie specjalnie na swieta, bo spedze je w Barcelonie...ale wysylam kartki, kupie jakies dobre ciasto i moze upoluje bazie do wazonu:) specjalnie dekorowac domu nei bede, choc stroikow jest w brud:)

Mam wyniki bety!!!! 44,22 mIU/ml czyli 1-2 tydz od zapłodnienia, a wg OM 4-5 tydzień :):):) Ale owulka była 23 dnia cyklu dopiero, także poczekam z wizytą u gina :) A w razie czego mam luteinę dopochwową :) Zmykam bo zaraz M przyjedzie do domku :)

hej dziewczyny..nie mam czasu do was zagladac,ale staram sie chociaz sledzic co u was:) zatem-GRATULUJE KRUSZYNA!!!!!!!!!! kolejna odstrzelona:) pieknie...dziewczyny czy mozecie powiedziec mi w ktorym tyg ciazy jestem bo chcialabym sie udac do lekarza i nie wiem kiedy..otoz ostatnia miesiaczke mialam 16 lutego,cykl bardzo dlugi-40 dni, owilacje okolo 12,13 marca...no i nie wiem co z tym zrobic:) pomozcie kochane!!!!prosze!!!! pozdrawiam