Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Agi zaraz sie rozpogodzi, dzis piatek, idzie wiosna, zaraz jedziesz na wakacje - tylko sie cieszyc!!!! Sylwinka a gdzie ty zmykasz???? WRACAJ!!!!

no ladnei wszystkie sie zapldly pod ziemie:D nie mam zadnych objawow 4 dni po rzekomym zaplodnieniu :D mogloby mnie chociaz cos zabolec czy co

wiesz co...jak mi sie przypomni:) mierzylam kiedys ale wychodzily mi cuda niewidy;p nie polegalam nigdy na tym:) ale moze powinnam, problem w tym, ze ja nei umiem byc systematyczna:) wszystko robie pieknei przez pierwsze dni a pozniej zapominam i olewam. Radzisz mierzyc????:)

poszłam pomyć naczynia i obejrzałam na Polsacie detektywów :D:D:D i zaraz się wybiorę na spacerek bo słoneczko ładnie świeci :D

Agi ja dzięki mierzeniu temp wiedziałam kiedy mogę zrobić test żeby wyszedł wiarygodny i czy beta jest na dobrym poziomie według norm :) Wiedziałam też że owulki nie było, bo termin minął, test negatywny a @ brak - wtedy brałam luteinę na wywołanie @. Teraz będę jeszcze tylko kilka dni mierzyła, żeby sprawdzić czy wszystko ok :) Jak dla mnie - te pomiary razem z badaniem śluzu pomagały. I mogę na 95% powiedzieć że trafiliśmy w jajo koło 17-19 marca :):):):)

Agi troche cierpliwosci :) Jak sie udalo to pewnie sie dowiesz dopiero za 10 dni :) Ja zupelnie staram sie o tym nie myslec.... i nie chce liczyc, i wyczekiwac bo chyba oszaleje! wydaje mi sie ze dzis mam owu, albo byla wczoraj.... wiec ja mam jeszcze cale 2 tyg czekania!

Dorcia kochana będzie dobrze :) UWAGA BOĆKI LECĄ DO WAS: kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle kle No, całe stado Wam wysyłam :D:D:D:D:D

ja nie mam co mierzyc temp bo przy braniu moich lekow, to nie ma sensu, bo sa zachwiania... ale ja sluz obserwuje no i wczoraj jak najbardziej wskazywal na plodny... a wczesniej mialam dzien przed owu taki sluz... no wiec moze dzis jest??? bedzie atak, jezeli nie zaszalejemy za bardzo na imprezce :D:D:D

Dorcia za 2 tyg to przyleci ten mój bociek do Ciebie :D:D u mnie znowu pojawiły się mdłości :O a wczoraj jazda samochodem to była dla mnie masakra :(:(:(

Sylwinka a często masz te mdłości? Mam nadzieję że nie :) Ja mam chorobę lokomocyjną :P:P:P A jak byłam mała to w samochodzie miałam rzyganie na zawołanie :P

oj szalejemy, szalejemy.... wczoraj to az 1h szelismy bez zadnej przerwy.... ale tak to jest po kilku drinach, ukochany nie jest latwy ;) Ja na wiosne sie budze i mam ochote :) a ukochany bardzo chce dzidzie wiec sie mocno stara :D:D:D:D Kruszyna na pewno zlapie jednego z twoich bocianow! Sylwinka a co to za mdlosci? oj biedulko!

zawsze rano :) jak byłam mała to nie mogłam jechać autobusem bo od razu były wymioty Madzia mi wymiotuje w samochodzie i zawsze biorę ręcznik w razie czego :)

jeju do 1h to jak Ty dzisiaj funkcjonujesz;D ??? ja chce juz cos zjesc:D bo jestem b glodna....

a ja mam resztke zupy fasolowej a dla M jakos nie mam pomyslu co ugotowac :p

ja po pracy zrobie chyba jajka sadzone z ziemnaiczkami i jogurtem.....albo rybe ble;p ale wole 1 opcje:)

wczoraj spaghetti bylo, dzisiaj mam ochopte tez na placki ziemniaczane ale za duzro roboty:)

Ja sie pytam gdzie jest slonce?????????? Co ta za szare niebo nad anglia zawislo....hmmmmmmmmmmmm Co do Wielkanocy, to my zawsze mamy tradycyjne, mimo ze w uk mieszkamy, chodzimy do kosciloka, robimy swieconke, a niedziela rano pyszne sniadanko... Uwielbiam msze sw w Wielki Piatek najbardziej, kiedy nie ma muzyki, cisza tylko, ksiadz lezy na podlodze, taki dramatyzm sie czuje i w to co sie wierzy staje sie jakby bardziej namacalne.... W Wielka Sobote moj znajomy Anglii ma przejscie na wiare katolicka, wiec bedzie chrzczonyy, bierzmowany i przyjmie komunie sw, strasznie to przezywa, a my razme z nimi, wiec bedzie piekna uroczystosc........ Cza scos zjesc, zrobie jakas kanapke, bo jeszcze dzis nic nie jadlam :) a no i herbatke obowiazkowo.....

z mleczkiem herbatka Asiu??:) no to niezle sie zapowiada u Was Wielkanoc:) jak samopoczucie??? masz racje to niebi jest przygnebiajace rano wygladalo to jeszcze gorzej;/ Asiaa a Ty pracujesz teraz czy odpoczywasz???:)

Hej u mnie powoli slonko wychodzi :D:D:D Hurrrra! Agi jakos chodze, ale bylo ciezko ;) Nie wiem jak dzis bedzie za to... W szczegolnosci ze idziemy na imprezke :) Asia to masz piekne swieta! u nas zawsze tradycje troche pomieszane... w szczegolnosci ze moj chlopak to ateista, wiec trudno wprowadzac duzo religii, ale robimy swieconke razem i tylko ja ja swiece :) ale nie przeszkadza mi to zuplnie. Ja nie jestem jakos strasznie religijna, tzn wierze mocno ale nie w kosciol....

Bleeee nie z mleczkiem, nie lubie tak :) nie moge patrzec nawet jak moj maz tak pije..... :) Ja pije czarna i bez cukru, ale kawke za to z mleczkiem i tez bez cukru :) Ja nie pracuje, jestem na ang L4, bo nie wolno mi w ciazy pracowac z chorymi na AIDS i zoltaczke, a niestety co trzeci pacjent ma :( Ale za to probuje pisac moj doktorat... choc i tak wiem ze tak szybko nie skoncze....

No pewnie Dorka , trzeba zawsze uszanowac inne wyznania czy zupelny brak wiary.... Ja tez w kosciol nie wierze, a w Boga, w uk chodxze do angielskiego kosciola katolickiego, bo ksiadz to czlowiek dusza i takich sie powinno wybierac, a w polskim kosciele to taki typowy ksiadz ktory wykonuje swoj zawod i to raczej bez serca. Ale tyle jest ksiazy i kosciolow ze zawze czlowiek zanjdzie cos co jemu akurat odpowiada :) Jem pyszna kanapeczke z polskiego chleba, serka i pomidorow :)

Ja wlasnie sobie juz czwartka kawke pije, jakos mi sie dzis przysypia troszke. U nas jakos wszystko sie uklada z moja wiara i brakiem wiary chlopaka. Zgodzil sie na chrzest dzidzi ale juz nic wiecej. Nie wyobrazam sobie aby moje dzieci nie byly chrczone, a dalsze sakramenty same zadecyduja czy chca....

Rodzice mojego meza nie sa katolikami a ochrzcili wszystkie dzieci, potem kazdy zrobil co chcial, moj maz jak mial dwadziescia kilka lat to przyjal komunie i bierzmowanie. Kazdy sam wie w co wierzy i predzej czy pozniej do tego ciagnie...