Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Kruszyna, ale piekna kuleczka!!! no wyglada mi ona na Dorotke!!!!! No gdzie te dziewczyny z moimi slodyczami!!!!

czesc dziewczyny, jestem po usg. malenstwo zdrowo rosnie, duze juz takie. Nozki zlaczone czas caly mialo wiec plci nie pokazalo. Ale nawet mi nie zalezalo, po tym jak sie dowiedzialam ze mam lozysko przodujace troche sie zdenerwowalam i poplakalam, no ale coz teraz trzeba duuuzo wypoczywac, choc nie wiem czy bardziej sie da no i jeszcze bardziej uwazac... Nastepne USG w 36 tygodniu by zdecydowac czy lozysko sie nic nie zmienilo i czy cesarka musi byc. Oh jak ja teraz tesknie za Polska i moim lekarzem ktoremu ufam i ktory zapewnilby mi odpowiednia opieke.... no coz nic nie zmienie trzeba tu siedziec samemu i liczyc ze wszystko bedzie dobrze.... Sylwinku przespraszam ze nie odpisalam, gadalam z mama 2 godziny i na koncie pusto, musze doladowac :)

Asiu nie gniewam się :) i proszę nie płakać i sie nie denerwować bo wiesz że dzidziuś też się denerwuje będzie dobrze zobaczysz 👄

Asia nie przejmuj sie nic a nic, na pewno wytrzymacie do konca i bedzie dobrze:) odpoczywaj i nie rob nic;) choc i tak nic nie robsz takiego strasznego, ale polezec nie zaszkodzi wiecej:) ja odpoczywam po pracy, bo jutro tez do pracy, poza tym pogoda okrutna:) DOrka zrob tst dzisiaj please:):)

No wiec, przed minuta zrobilam kolejny test, bo dzisiaj minelo dokladnie 14 dni od otrzymania zastrzyku z Pregnylu i stwiedzilam, ze bedzie on dla mnie bardziej wiarygodny niz tez zrobiony jutro z pierwszego porannego moczu, tzn. bede miala pewnosc, ze hcg wciaz u mnie wzrasta i..... znow pojawil sie napis Pregnant tyle, ze nie 1-2 tylko 2-3 tygodnie od zaplodnienia. Jedyne jakie objawy mam to czestomocz i duzo spie, po srednio 12 godzin dziennie. Poza tym nic, zadnych mdlosci etc. Wedlug mojego M piersi mi sie powiekszyly i rzeczywisicie sa troche pelniejsze. Mam nadzieje, ze pozniej doswiadcze wszystkich ciazowych dolegliwosci, a boje sie, bo w poprzedniej, nieudanej ciazy tez nic nie czulam az do 8 tygodnia, tj. do konca jej trwania. Asia nie zalamuj sie prosze, najwazniejsze, ze dzidzia zdrowo rosnie i zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze. Musi byc. Pozdro i trzymam za Was wszystkie kciukasy, tj. za udane poczatki, srodki i konce.

A i jeszcze moge dodac, choc nie wiem czy to objaw, ale ciagnie mnie czasami w krzyzu.

Dorka ja już czekam :) Asiu dobrze, że z dzieckiem wszystko dobrze :) teraz duzo odpoczywaj, nie przemęczaj się i na pewno wszystko bedzie dobrze, musi byc! Novida super wiadomości !!! Kiedy idziesz do lekarza? dbaj o siebie i maleństwo :) Gratulacje jeszcze raz 🌻🌻🌻

Novida GRATULACJE !!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę :D:D:D:D Powiem Ci żebyś się nie przejmowała brakiem objawów - mnie też tylko ciągło w krzyżu i w podbrzuszu i tyle :):):):):) Grażka Dorcia kochanie ja też czekam, mam jeszcze chwilkę, bo zaraz M wychodzi z komputerem :)

cześć Kruszyna :) z nas takie ranne ptaszki :) :) Nooo Dorka napisz bo zaraz umre z ciekawości :)

Novida super że jest dobrze teraz tylko się nie stresuj i odpoczywaj :D:D:D:D:D:D:D:D:D Dorcia a Ty gdzie jesteś pisz tu bo mi zaraz tyłek przyrośnie do krzesła od tego czekania :D:D:D:D:D:D

dooooorrrrkkkkaaaa - czekam na wiesci II :) aska - nie stresuj sie,moja kolezanka tez miala przodujace lozysko,wszysko w ciazy ok,dzidzia sliczna jest tyle ze cesarke musiala miec,ale dasz rade :) novida - to juz kawal dzidzi u Ciebie :D na mdlosci to jeszcze za wczesnie,ale oby wogole nie wystapily u Ciebie

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA no napisz w końcu :D

sylwinka :) czy ta dorka nie slyszy jak wolamy??ja tu wstaje skoro swit a jej nie ma z wiadomoscia :(

Czesc Kochane, Niestety ja, mialam racje i na tescie tylko jedna krecha :(:(:(:(:(:( Smutno mi strasznie, ale co tam trzeba zbierac sily na ten miesiac i nie marudzic, bo ze smutku to dzidzi nie bedzie. Wczoraj powiedzialam ukochanemu ze mi sie @ spoznia, prawie skakal z radosci... a dzis bede musiala go zasmucic :(

dorka - ale @ nadal nie ma?jesli tak to ja bym jeszce zrobila test za dzien lub dwa,nic sie nie smuc :)

Dorcia tak mi przykro :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( ale proszę nie smuć się następnym razem się uda 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

nie ma, bo @ glupia nawet teraz na tabl nie chce przychodzic regularnie :(:(:( troche mam juz jej dosc, a nawet bardzo! moze pojde w tym cyklu do jakiegos prywatnego lekarza tutaj, porozmawiam z ukochanym i zobaczymy....

Kochane, zmykam jeszcze na chwile do lozeczka, moze uda mi sie zasnac, w co watpie... wielkie dzieki za wsparcie! przejdzie mi niedlugo zmutek i bede dalej sily zbierala :) no i czeka nas kolejny goracy miesiac!

ja bym tak i tak za jakis czas znow zrobila test,tym bardziej ze masz nieregularne @ trzymaj sie dorcia :)