Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

no i bete w takim razie będe robić 8 marca...fajna data! Trzymajcie, trzymajcie te kciuki, bo są mi teraz bardzo potrzebne!

Witajcie. Niestety nie mam jak Was nadrobić znowu :( Wiktorek daje w kość, słabo śpi w nocy. No ogólnie jest kiepsko. Ja dalej wyczerpana. Z dnia na dzień gorzej zmęczona. Może za kilka lat odeśpię. Narazie zdycham, a jeszcze mi kolano siada :( No, nie smęcę już. Trzymajcie się.

MAGDA cudownie że to już jutro!!!!!!!!! Z całych sił kciuki mam już zaciśnięte i całym serduchem jestem z Tobą :) Chyba pisałaś niedawno że do wyniku będziesz na L4 tak? Mam nadzieję że nie sama, bo w niepewności tyle dni być żadna przyjemność i będziesz pewnie rozmyślać, chyba jak my wszystkie przed testami ;) 27 lutego minie rok od rozpoczęcia mojego szczęśliwego cyklu, ale to zleciało! KASIA do 18-tki jakoś musimy dać radę :P Może jak mu te zęby powychodzą w końcu to będziesz miała noce przespane. Jeszcze kły podobno dają dziecku w kość a potem już podobno lepiej, a jak jest naprawdę to się przekonam za parę miesięcy....

Kruszyna ... tak do wyniku będe na L4. Niestety mąż teraz musi chodzić do pracy,wieć 12 dni od rana do popludnia będe sama w domu, więć trudny czas mnie czeka.

Czekanie jest najgorsze, setki myśli na minutę i w ogóle. Ale przejdziesz i to, a nagroda będzie cudowna :):):):):):):):) Wypożycz jakieś książki czy wymyśl jakieś absorbujące zajęcie może :)

na dworze cudnie ale ja mam kurtke zimowa i nie ma sie jak rozpiąć zeby nie owiało, a tak to jest goraco :/ juz dwa spacery zaliczyłam :) czuje sie dobrze, moze az za dobrze :) jak na koncowke 9 miesiąca ,łapią mnie oczywiscie skurcze ale sie tylko usmiechne i do przodu :) nie uzalam sie nad sobą a i w domu mamie duzo pomoge ,przeciez nie bede siedziec i czekac :) Madzia super ze juz jutro transfer , tez trzymam kciuki :) Dorka co do mdłości to pomyśl ile na nie czekałas :) tylko sie nie zaniedbuj i jedz zdrowo aby maleństwo mialo witaminki od mamusi

Magda cudownie!!! bede bardzo mocno jutro trzymac no i przez nastepne 2 tyg :D:D:D a ile jajeczek ci wloza z powrotem? Suri za Ciebie tez bede trzymac, aby wszystko sprawnie poszlo. Ja jutro rano lece do rodzicow, w pt rano wizyta u mojej gin i jezeli wszystko bedzie ok to powiem rodzicom. Juz nie moge sie doczekac!! to bedzie magiczna chwila. Ja apetytu nie mam w ogole, jedyne to mi jakos tosty jakos wchodza i zupelnie nie chce mi sie pic. doslownie dziennie wypijam dwa kubki zielonej herbaty i to jak sie zmusze. Kasia mam nadzieje ze nadejdzie ten dzien kiedy sie pozadnie wyspisz juz bardzo szybko i dla Ciebie Kruszyna tez. Lece sie pakowac. buziaczki

Dorka standardowo wkładają 2 lub 3 zarodki. Ile to będzie u mnie dowiem się jutro. Jutro też bede wiedziala ile zostało mi do zamrożenia.Hmmmm znow się stresuje.... Super,że obwieścisz radosną nowine rodzince:)

🖐️:D:D:D zapraszam na torcika kawkę i herbatkę urodzinową :D Polusia ja też mam pobudkę o 6 z tym że moja poje i idzie dalej spać :P a pamiętaj im dziecko starsze tym mniej śpi niestety :D Kruszyna pogodziłaś się już z mężem :P Magda trzymam kciuki mocno za Ciebie 👄 Suri jak będziesz już w domu to daj znać:) a i jak Dawidek ładnie przybiera na wadze to na pewno się najada :) Magduś śliczny będziesz mieć prezent na dzień kobiet w postaci wysokiej bety :) Kasia masz pisać tu przecież jesteśmy po to żeby się wspierać nawzajem :D Dorcia szczęśliwej podróży :D a mnie wczoraj nie było nawet nie włączałam kompa bo na 10 jechaliśmy do przychodni z Madzią dostała szczepienie i muszę to powiedzieć jestem dumna z mojej córki bo nawet nie zapłakała w nagrodę od pielęgniarki dostała malowankę i lizaka :D:D:D:D:D i jak przyjechaliśmy do domu to siedzieliśmy cały czas u teściowej oczywiście Madzia zdmuchnęła świeczki na torcie i tak jej się to spodobało że musiała 3 razy dmuchać :P:P:P:P:P:P no i były prezenty Madzia dostała ubrania a od wuja dostała dinozaura :D:D:D:D:D ale się cieszyła no i było konsumowanie torcika :D:D:D:D:D:D:D a teraz o Dominice łapie się za stópki i chce sobie wkładać do buzi ale jeszcze jej to nie wychodzi no i mi pełza po łóżku :P:P

Sylwinka najlepsze życzenia dla Madzi :) Buziaczki urodzinowe 👄👄👄 Magda oby wszystko sie udało :) Mój M chory :( Igor dzisiaj cos kaszle i kicha mam nadzieję, że się nie zaraził.

Oj Grazka mam tez nadzieje ze Igor nie złapał nic od męza , Magda trzymam kciuki aby sie udało , moze od razu bedziesz miec bliźniaki :) Dorka masz super dni przed sobą wizyta u gin , napewno jeszcze raz zobaczysz kropeczke na monitorze a potem wiadomosci przekarzesz rodzicom,jak bedziesz mogla koniecznie napisz jak to wszytsko wygladło :) Ja oczywiscie jak widzicie w dwupaku :/ własnie umyłam włsy ide suszyc i biore sie za prasowanie a potem jeszcze musze zupe ugotowac , chyba bedzie krupnik. Potem sie wynurze na miasto :)Pozdrawiam

hej Ja już po . Sam transfer jest bezbolesny, ale niestety odczuwam jeszcze skutki punkcji.1 marca dowiem sie ile zostało mi do zamrożenia zarodków, bo niektóre dzielą się jeszcze w labolatorium. Wybrano 3 dojrzałe i mam je w sobie:) Mam dziś leżec plackiem , a przez reszte dni bety uwazac na siebie bardzo .... Trzymajcie kciuki! Sylwinka najlepsze życzenia dla Madzi:) mojej imeinniczki:)

miało być do bety Grażka :) Anna cieszylibyśmy się bardzo z blizniaków:) ale jedno żeby chociaż było....

Kochana Madziu super ze juz po :) teraz lezec kochana tak jak kazali :) czytałam gdziej o in vitro ze własnie kobiety mają lezeć i to sprzyja wszystkiemu :) wiec teraz \tylko do wc i z powrotem na łóżko !!! Mi odszedł znowu czop sluzowy ale wieksza czesc niz tydzien temu , ciekawe czy to juz wszystko ? ale nic sie nie dzieje narazie :/ zupka juz prawie gotowa i zbieram sie na miasto na zakupy :) może wygonie małą :)

Hej Magda super, ze juz po. Teraz odpoczywaj jak lekarz kazał :) anna juz bliziutko :) A ja nie bede non stop pisac jak non stop jest zle. Po co dolowac siebie i Was, a pomoc nie ma jak :( Dni wygladaja podobnie, noce tez i tak ciagne z dnia na dzien.

Magda:)!! Hej trzymaj sie, juz prawie Was wiecej jest:) ciesze sie, ze juz po:) teraz czekaj ale mam dobre przeczucie;) Dorka ale Ci fajnie kiedy lecisz do Polski??? trzymaj sie tez:) Kasia jakos to bedzie.. tyle moge powiedziec....musisz to przetrwac i zrob cos dla sioebie samej:) jakos sobie wynagrodz trudy:) polepszy sie humor:)! Sylwinka wszytskiego naj dla Madzi:) Anna caly czas mysle kiedy dolaczysz do reszty rozpakowanych, bo Ty jedna konczysz tabelke;) fajnie:) U mnei bez zmian, martwie sie o meza, bo nie przechodzi, jest w domu i czeka az przestanie go bolec....mam nadzieje, ze to kiedys sie skonczy. lece na przerwe

hej Agi:) oby Twoje przeczucia się sprawdziły..... Może do jakiegoś specjalisty powinnas męża zabrać?

Oj Magda chyba Cię dzisiaj uszy pieką bo cały czas o Tobie myśle i kciuki trzymam :) Super, że już jesteś po :) Teraz czekamy razem z Tobą na wynik :) Odpoczywaj ile się da jeśli to ma pomóc :) Ja mam znajomą, która też się poddała in vitro i ma teraz córeczkę, nie wiem czy udało się za pierwszym razem, nigdy i to nie pytałam. Wierzę, że teraz się wszystko zmieni i będziesz szczęśliwą brzuchatką. Suri a jak Ty się czujesz? Wszystko ok? U mnie była siostra, byłyśmy na spacerze bo dziś wiosna za oknem :) Teraz Igor wstał ale jeszcze gada do karuzeli a ja zabieram się za obiad :) Później aerobik i zakupy :):) Miłego dnia dla wszystkich 🌻

tak jasne...tu specjalisci to pielegniarki, daja paracetamol i czesc:) chodzi na fizjoterapie i mowia, ze musi cierpliwie poczekac az to przejdzie, nie raz juz tak mial.....:( Asia jak przyjdziesz to napisz co z Twoi mezem....bo na FB mialas opis o szpitalu...wszystko ok?? mam nadzieje! :) trzymaj sie cieplo....ja w pracy jestem jeszcze....buzka wszystkim

Hej dziewczyny :) Wczoraj miałam strasznie zabiegany dzień... Do południa dentysta, po drodze zakupy i potem obiadek robiłam. A po południu byliśmy u moich rodziców. A ja miałam dość bardziej niż Aleksik :P Dzisiaj też mam dzień zajęty trochę. Za chwilę idziemy z małym do Urzędu Skarbowego po zaświadczenie o dochodach, bo po niedzieli przechodzę na urlop wychowawczy już i muszę złożyć podanie o zasiłek wychowawczy i rodzinny. Już mi się nie chce jak sobie pomyślę o kolejkach w US ;p A potem na zakupy do Reala z moją siostrą jedziemy. Chcę pokupić małemu jakieś rzeczy, a teraz ma być dużo. Pewnie nam długo zejdzie :P Magda, Suri trzymałam kciuki za Was obie :) Madzia super, że już po - teraz tak jak lekarz mówił leż i wypoczywaj a niedługo beta będzie bardzo wysoka :) Kasia jak Wiktorek ślicznie siedzi na swoim autku :) Trzymaj się cieplutko. Powiem Ci, że mi sąsiadka ostatnio mówiła, że ona przy córce nie przespała nocy dopóki ta nie skończyła 7 lat! Normalnie mi ręce opadły... Asia Tomuś ślicznie siedzi w łóżeczku :) Ale czemu je zjada :P:P:P Mam nadzieję, że z mężem w porządku, bo też widziałam opis na FB? Agi jak tam mąż? Eh ta opieka medyczna a Anglii... U nas jest kiepsko, ale właśnie słyszałam od kuzyna, że tam to tragedia...

Hej :) My dzisiaj pospaliśmy do 8 :) zaraz Igor zje i idziemy na spacer :) Polusia my wczoraj byliśmy na zakupach w realu :) Są super body za 3 zł :) i pampersy w promocji :) My juz "4" kupiliśmy bo są od 7 kg. a wczoraj siostra mi jednego zostawiła i ubrałam Igorowi i dobry :) Mąż już zdrowy, Igor całe szczęście się nie zaraził :):):) Ania jak dzisiaj? czujesz już, że poród się zbliża? Madzia jak noc? i samopoczucie? Dorka już pewnie w Polsce :) Napisz nam jak po wizycie u lekarza :) Buziaczki dla reszty bo Igor płacze :) Idziemy się ubierac :)

hejka sylwinka - 100 latek dla Madzi :D i duuuzo zdrowka ja tez juz po... ale sie spocilam wczoraj w tym szpitalu naczekalam sie na zabieg od 8 do 13 25 kiedy to wzieli mnie pod "noz" ;) sam zabieg bezbolesny,spalam smacznie pod narkoza 5 min :)strasznie dziwne uczucie ze czlowiek tak odplywa w 2 sekundy! wazne ze mam to juz po ale jakbym miala wybierac szpital do porodu to tego bym napewno nie wybrala jakas taka masówa tam jest,tlok,zamieszanie i tak "chlodno"szpitalnie grazka - dzielna jestes ze tam rodzilas:) a jakie pampersy uzywasz?my tez juz 4 Happy

hejka sylwinka - 100 latek dla Madzi :D i duuuzo zdrowka ja tez juz po... ale sie spocilam wczoraj w tym szpitalu naczekalam sie na zabieg od 8 do 13 25 kiedy to wzieli mnie pod "noz" ;) sam zabieg bezbolesny,spalam smacznie pod narkoza 5 min :)strasznie dziwne uczucie ze czlowiek tak odplywa w 2 sekundy! wazne ze mam to juz po ale jakbym miala wybierac szpital do porodu to tego bym napewno nie wybrala jakas taka masówa tam jest,tlok,zamieszanie i tak "chlodno"szpitalnie grazka - dzielna jestes ze tam rodzilas:) a jakie pampersy uzywasz?my tez juz 4 Happy

SYLWINKA spóźnione życzenia dla Madziulki :):):):):) MAGDA jak dziś się czujesz? Oj zaciskam calutki czas kciuki żeby się udało!!!!! POLUSIA Ty jesteś dziewczyna błyskawica :P A my dziś jedziemy na kontrolę do szpitala, czekam właśnie na teściową bo jedzie ze mną. Zrobimy małej morfologię, mam nadzieję że będzie lepsza niż ostatnio, no i że mała mimo tego niedojadania ładnie urosła... Wczoraj mi strachu narobiła bo wygięła się w łuk, rączki miała nienaturalnie wygięte, jakby się jej mięśnie napięły. Powiem o tym lekarce dzisiaj, może będzie potrzebny neurolog. Na szczęście to było tylko raz. KASIA jak tam mały??? Widać już następnego ząbka??? Buziaki dla wszystkich zostawiam :)

Suri my z Pampersa. Super, że już jestes po zabiegu :) a teraz jak się czujesz? ja tam na szpital nie narzekałam :) moja mama tam pracuje wiec miałam sie o tyle dobrze ze duzo ludzi tam juz znam :)

🖐️:D:D:D dziewczyny dziękuje za życzenia w imieniu Madzi 👄👄👄👄 może wpadnę później bo na razie mam brak czasu :(

hej wczoraj zaczeły mi sie skurcze po południu jeszce poszłam z mama na spacer , bo sobie pomyslałam ze przyjspiesze cos moze , niestety do wieczora je miałam , a potemjak reką odjął, Wogule jakis katar załapałam i łamie mnie :( w nocy sie cała spociłam. Wypiłam dzis herbatki jakies i ide zaraz na spacer, no bo juz wszytsko zrobiłam wczoraj ,tylko musze na drugie cosik kupic na sałatke a tak wszytsko mam zrobione wiec nuda....

Witajcie. U nas standard czyli kiepsko. Zeby sa dwa i nie widac nastepnych, niestety gorne jedynki bardziej bola wiec juz sie boje.

hej! Kasia rozkoszny ten Twój Wiktor:) i fajne zdjęcie na nk. Anna może dziś..... Dla reszty bużka:) U mnie ok. Czuję się dobrze, zostaal mi juz niewielka opuchlizna na brzuchu. Teraz bardziej bolą mnie plecy od tego leżenia ( w sumie leżę juz od poniedzialku po punkcji) - nie jestem stworzona do takiego życia leniucha.... no , ale jak trzeba to trzeba.W zasadzie na jakiekolwiek objawy jest za wczesnie, więc nawet jeśli bym coś zauwazyła to będzie to bardziej moje wmawianie sobie cos w kierunku dobregoo ( ciązy) czy tez przeciewnie ( jej braku). Strasznie mi się nudzi,, a przez to zdecydowanie za duzo mysle... Mąż stara się jak może : załatwia filmy etc i przejety strasznie jest ,ale musi chodzić do pracy , więc w sumie do tej 16-17 siedze, a raczej leże sama. Jutro jeśli bedzie ładna pogoda to wybiore się na króciótki spacer z m. Dziękuje za troske! Pozdrawiam:)

Gość mama_29
Witam i zapraszam na aukcje ślicznych ubranek i bucików po mojej córeczce.Ubranka są jak nowe, wyprane i wyprasowane, pochodzą z domu w którym nie ma zwierząt i się nie pali, szczerze polecam: http://allegro.pl/item933236591_skorzane_wiosenne_biale_pantofelki_r_20_uk4_12cm.html http://allegro.pl/item933271216_sukieneczka_na_chrzest_i_nie_tylko_gratis_next.html http://allegro.pl/item935939036_skorzane_wiosenno_jesienne_mokasynki_r_20_12_5cm.html