Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

ja dzis caly dzien spie,az sobie slaba kawe musialam zrobic takie niskie cisnienie,ciagle pada deszcz,sloneczko badz wreszcie juz na stale u nas bo energii brakuje gry Polakow nie bede komentowala nawet :( a Boruc to zapluje sie na tych meczach z nerwow ;) pozdrawiam

Sylwinka 🌼 Ja dziś zupełnie nie będę miała czasu na kafe, jadę sobie pazurki zrobić, a co :) Przyszła mama musi być piękna i zadbana :D:D:D:D:D Jak mi się uda to po południu zajrzę :) Buziaki dla Was!

hej, ja zostaje w domu, ale mam duzo pracy, sprzatanie i takie tam,.,...Dorka wracajutro, ale pewnie w srode pokaze sie na kafe;) ide zjescsniadanko i do roboty:) buziai dla wszystkich

Kruszyna masz rację ale powiem Ci że i tak będziesz śliczną mamusią nawet bez tych pazurków 🌻

dziewczyny nie piszcie tyle bo nie daje rady doczytac wszystkiego :p ;) sylwinka a jak Ty sie czujesz??dzidzia kopie mocno?

kruszyna fajnie Ci ze mozesz tak lezec i pachniec :) ja o pazurki dbam ale bez szalenstw,zreszta teraz mycie okien mnie czeka bo wreszcie cieplo sie zaczyna robic i wiosenne porzadki rusza :) oj mam dosyc tej zimy juz,dobrze ze wiosne czuc w powietrzu :D

Witam! Asia oj nie ladnie tak usunac z tabelki :P Widze, ze Koteczek sie pochwalila to i ja to zrobie. Bedzie synalek :) Maz wniebowziety, bo wkoncu ma upragnionego synka. Oczywiscie prawdopodobnie, bo wszystko okarze sie dopiero po porodzie...

Gaga super ze wszystko dobrze i gratulacje z powodu synusi... Usunelam Cie z tabelki bowiem wiek Twojego Malenstwa juz dawno przestarzaly :)

🖐️ dotarłam do domku po porannych badaniach :P wstąpiłam jeszcze na herbatkę do mojej siostry :P Pogoda wstrętna, wróciłam w przemoczonych butkach i zmarznięta, taka nieprzyjemna wilgoć...

Asia wiem, wiem :) I tak tu rzadko sie odzywam. No ale podczytuje czasem ;)

No ciekawa jetem kto bedzie mial coreczke :) Polusia idz sie wygrzac zeby sie nie przeziebic....

Właśnie popijam herbatkę gorącą i przykrylam się kocykiem, ale niestety muszę testy na prawko robić cały czas :(

cześć kochaniutkie :) Ja dzisiaj odebrałam moje wyniki i teraz wróciłam od lekarza :) Powiedział, że wyniki mam dobre, jedynie troszkę żelazo obniżone i przepisał tabletki. Suri zastanowię się jeszcze czy pojade, ale jest to bardzo interesujące i kuszące :) Sylwinek a jak Ty się czujesz? Mam nadzieję, że nie rozchorowałaś się bardziej. Asia jak porządki w ogrodzie? Ja się zabieram za mój ogródek ale jak deszcz przestanie padac :) Dorka już jutro wraca? super! pewnie strony bedą sie szybciej zapełniac :P Kruszyna fajnie, że robisz sobie pazurki :) Ja tipsy miałam na mój ślub zrobione ale musiałam sciągnąć bo mi w remoncie przeszkadzały :O Lece robic obiad :) papa 👄

Grażka 🖐️ jak Dorki nie ma to pustki :P Ja się zastanawiam czy robić na ślub tipsy czy nie. Bo potem trzeba będzie zdjać. Nie wiem czy ni zapuścić pazurków po prostu i iść pomalować ładnie :) Teraz mam takie fajne, że w ogóle się nie łamią i ciężko je obciąć :P

ale Wy szybko piszecie :D:D Polusia a ja Cię gdzieś widziałam już :P:P ja czuję się dobrze czuję ruchy ale jeszcze są delikatne a w czwartek mam usg i mam nadzieję że dziecko pokaże co ma między nóżkami :P:P przed chwilą przyjechałam z Madzią z bilansu 4 latka i muszę Wam się pochwalić że mała mierzy 102 cm i waży 18 kg

Już jestem spowrotem :) Pazurki mam piękne, frenczyk klasyczny z delikatnym brokatem :D:D:D:D Do tej pory zawsze nosiłam swoje długie paznokcie, ale teraz po tej przeprowadzce i sprzątaniu miałam strasznie słabe i brzydkie, no to sobie zrobiłam :P Jak mi już mój paznokieć urośnie to będę miała żel na swoich pazurkach, są wtedy mocniejsze i się nie łamią :) Na swój ślub miałam swoje paznokcie i sama sobie lakierami french zrobiłam i wzorki, wyglądało to ok, także chyba zależy kto co woli :) Widzę że tu dzisiaj dużo osób się pojawiło, jak miło :D:D:D Buziaki dla wszystkich przesyłam :):):) U mnie pada od wczoraj cały czas, gdzie ta wiosna i słońce...?

Kruszyna ja robiłam pazurki dawniej właśnie żelem, ale jak poszłam do pracy to musiałam zrezygnować, bo jakby sanepid się zjawił to 5000 złotych kary jest podobno :( Sylwinka, bo ja jestem wszędzie :D I jeszcze testy cały czas robię :P

Polusia twój bobas od razu urodzi się kierowcą :P:P:P:P Już teraz przecież testy z Tobą robi :D:D:D:D

muszę Madzię zaszczepić przeciw pneumokokom i szczepionka kosztuje 310 zł Kruszyna jak urodzisz bobaska to Ci podeślę Madzię do pomocy bo kocha małe dzieci :D:D

Kruszyna i podpowiada mi łobuz jeden :P Sylwinka fajnie, że Madzia się tak cieszy na rodzeństwo - w końcu dzieci różnie reagują. Mojej koleżanki brat to ją nawet raz z wózka wyrzucił - taki był zazdrosny, a w sumie ledwie 3 lata różnicy.

A mnie się coś zdaje że zostaniecie ciociami :):):) Ale ciiiii :):):):) Idę się położyć na godzinkę, taka mała drzemka, bo akurat sama jestem w domku :)

właśnie moja teściowa też była w ciąży jak zdawała na prawko i teraz mój M ma prawko na wszystko oprócz autobusu i jest urodzonym kierowcą :D:D

co ciiiiiiii o nie tak to sie nie bawię powiem tak hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zostanę ciocią a Madzia będzie miała kuzynkę lub kuzyna :D:D:D:D