Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volume_six

Dochodzę do wniosku, że mężczyźnie...

Polecane posty

mój też nie :) ale wydaje mi się, że to nie jest sposób zwrocenia uwagi na siebie tylko choroba psychiczna...

Hm. Znam ludzi którzy w ten sposób odreagowują agresję (więźniowie), stosują to jako substytut samobójstwa ( i to jest choroba), albo chcą się pokazać na takich stronach (bez komentarza):)

Mam wiele talentów. Żonka zażyczyła sobie rosołek z makaronem, schab książęcy z kaparami, brokułka no i jakieś ziemniaczki będą myślę sobie.

ojoj... pycha, ale jak dla mnie za dużo :) taki posiłek musiałabym rozłożyc na 3 razy w ciągu dnia i może wtedy bym zjadła. Szkoda, że mam taki mały żołądek :(

hmhmhm na 3 razy, uwierz mi że nikt nie zostawia nic na talerzu.:) Zawsze jest pozamiatane.;)

domyślam się, że sam jest nie z tej ziemi. Jednak... to mój odwieczny problem - chcę a nie mogę :(

Każdy problem ma co najmniej jedno rozwiązanie.;) Ja zmykam bo przegadałem z Tobą deser;) A obiadek musi być na 16.05. Zajrzę jeszcze wieczorem. Trzymaj się ciepło:)

hm... można powiedziec, że lubię :) jest po tym kilka ciekawych perspektyw, ale to tam nie ważne:D

Jak są perspektywy to ok, he he tylko gorzej będzie jak się kiedyś służbowo trafimy.

Oby bo ja dla organów państwowych jestem okrutny:) Chociaż pod wpływem mojej poukładanej i żyjącej z urzędami w pełnej harmonii Małżowince troszkę złagodniałem:)

A żebyś wiedziała. To naprawdę nagroda za wszystko co od kobiet wycierpiałem. Choć pewnie jak bym nie wycierpiał to nie potrafiłbym przyjąć tego daru.:)