felicity78 0 Napisano Listopad 20, 2008 wlasnie przyjelam zaproszenia, dziekuje slicznie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felicity78 0 Napisano Listopad 20, 2008 Myszka24 mieszkasz nadal w USA w Garfield? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akinom24 0 Napisano Listopad 20, 2008 Kobietki, przesyłam Wam linka z przepisem na babeczki. Dziś je robiłam w pospiechu, gdyż mam @ i wtedy strasznie mam ochotę na czekoladę (chyba zapotrzebowanie na magnez) i żeby uniknąć objadania się czekoladą, to wynalazłam ten przepis... PYCHA! Ja robiłam z połowy porcji, tylko cacako dałam więcej, bo lubię :D (oczywiście nie rozpuszczalne). No i nie robiłam w formie babek (bo mieszkam z teściową i w jej domu się nie piecze więc nie ma foremek - o czym nie wiedziałam do dziś). Nakładałam łyżką na blachę i takie a la ciastka wyszły :) http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/2,87561,,Babeczki_czekoladowe,,8479303,9495.html Życzę smacznego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miesia* 0 Napisano Listopad 20, 2008 Mysia co tam u ciebie, nic nie dajesz znaków zycia odezwij się bużka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 20, 2008 Felicity dalej tu mieszkam:) A czemu pytasz??? Miesia Akinom zaraz sprawdze ten przepis.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 20, 2008 Akinom cos zle link skopiowalas bo nie otwiera sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felicity78 0 Napisano Listopad 20, 2008 Pytam, bo ja 6 lat temu wrocilam z USA, mieszkalam w NJ dokladnie w Upper Saddle Rover, mala wioska kolo RAMSEY:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felicity78 0 Napisano Listopad 20, 2008 RIVER nie ROVER;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 20, 2008 Wiem gdzie to jest:) I jak Ci sie podobaly Stany????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felicity78 0 Napisano Listopad 20, 2008 brakuje mi bagle'i i kawy z Sturbuck'su:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 20, 2008 Hehe no widzisz, to przyjezdzaj na kawke i bego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felicity78 0 Napisano Listopad 20, 2008 dzieki:-) oj teskni mi sie, to byl fajny czas. Chodzilam do RAMAPO COLLEGE w MAWHA. Super ludzie i taka tez atmosfera:-) w Ridgwood byl najlepszy w okolicy PANCAKE HOUSE:-) mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 20, 2008 No fajnie:) Choc ja sie nie moge doczekac kiedy wrocimy do Polski:) Na nic nie mamy czasu tylko praca i praca:(:( Ide sie wykapac bo na 3 ide do resteuracji do pracy....mam nadzieje ze nie wykituje hehehehe...do pozniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 20, 2008 Ja juz wypluskana a tu widze ze niema nikogo:):):):) Meldowac sie kobietki;);););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akinom24 0 Napisano Listopad 20, 2008 http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/2,87561,,Babeczki_czekoladowe,,8479303,9495.html Powyższy link należy skopiować i wkleić w wyszukiwarce, bo podświetla się tylko jego część, dlatego nie wchodził. ;) Ale jakby dalej nie działał, to podsyłam skopiowany przepis: Babeczki czekoladowe - składniki * 200 g cukru * 200 g masła * 200 g mąki * łyżeczka proszku do pieczenia * 3 łyżki kakao * 4 łyżki ciepłej wody Babeczki czekoladowe - sposób przygotowania W misce utrzeć masło z cukrem. Dodać rozrobione z wodą kakao, jajka, mąkę, proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Foremki do babeczek (ok. 12 szt.) wysmarować masłem, nałożyć masę kakaową. Piec 20 min w temp. 180 st. C. Dekorować lukrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 20, 2008 witajcie:) becia _gsk jak dobrze ze już po ...ale te położne ich opieka nad rodząco bomba zeby roddząca wiedziala lepiej od polożnej haahahah :) gratulacje bylas bardzo dzielna ucaluj maluszka:) czzekam z niecierpliwościa na zdjęcia:) rozmawialam ze Smerfetką lepiej ale najszybciej w poniedziałek wyjdzie mila mie ktg dzis , nie odzywa się ale miała miec gosci \"rodzina\" mam nadzieje że sie nie denerwuje:( nikt nie zapyta czy pomoc a jak bratowa byla w caizy codziennie nawiedzali soczki jogurciki itd ..a terz jak maja==remont żywej duszy nie ma:( co za ludzie..nie zapomne jak mnie u=wziela jak opowiadala przyszli na obiad i powiedzieli ze jest w ciazy a tesc ze sobie żartuja w 5 msc juz bylo widac to powiedzial ze \"no teraz mozna uwierzyc ze jesteś w ciaży..\" strach sie bać.. dobra nie zaudzam ja w nijakiej formie...w glowie mi sie kreci i wogle bee...nie moge sie @ doczekać zeby znów dzialac..:P EwqA a Ty jak:) caluski:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 20, 2008 Akinom a ile idzie jajek do tego bo chyba zapomnials napisac;) I ja nie mam foremek do babek czy moge lyzka klasc na blaszce??? Misiaczku to ta nasza Smerfecia przezyje ....ciagle cos...pozdrow ja odemnie:) dla Ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 20, 2008 Myszko zawsze pozdrawiam mowie za kazalyscie sciskac nogi to sie usmaila:D Tobie milej pracy szkoda ze nie lezysz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 20, 2008 Misiaczku to super:) A ja do pracy ide tylko na 4 godziny i przy kuchni to sie wygrzeje......wiesz w ciagu dnia to nawet sie dobrze czuje, natomiast wieczorem i w nocy mnie goraczka atakuje....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 20, 2008 trzeba bylo isc do lekarza dalby jakis antybiotyk polezalabys i szybko zdrowa byla!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 20, 2008 Ostatnio jak mialam angine - to bylo w tamtym roku - to tez poszlam do lekarza z goraczka prawie 39*C, ale wtedy to nawet w ciagu dnia ja mialam....chodzilam jak pijana i bylam slaba......wlasnie lekarka mi powiedziala ze przy anginie jest taka wysoka goraczka i mialam brac advil chyba i po 3 dniach jezeli goraczka by nie spadla to mam do niej spowrotem wrocic.....meczylam sie jeszcze tak ze 2 dni i pozniej przeszlo....ale wtedy to naprawde myslalam ze wykituje.....antybiotyku mi nie dala, tylko leki przeciwbolowe i przeciwgoraczkowe jadlam......mam nadzieje ze do niedzieli mi przejdzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 20, 2008 Misiaczku ja siedzę całymi dniami w domu sama z małą. Nie mam do kogo ust otworzyć. Nawet na dwór teraz nie wychodzę bo wichura. A tu cała zima przede mną... Strasznie ma ta Smerfetka.Naprawdę okropni ci jej teściowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felicity78 0 Napisano Listopad 20, 2008 wlasnie zaparzam swieza miete, moze ma ktos ochote?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 20, 2008 EwQa zaluje ze blizej nie mieszkam wdeplam bym z ciache m i grzeczotka hihi :P masz jeszce nas:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 20, 2008 felicity ja poprpsze w zamian dorzucam sernik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 20, 2008 Całe szczęście że mam was bo bym zwariowała chyba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felicity78 0 Napisano Listopad 20, 2008 nie ma sprawy, za sernik oddam cale zimowe zapasy miety;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 20, 2008 EwQa ja bym sie cieszyla :P przeciez mozesz wziac mala i nawiedzic kogos:) napewno sie uciesza na takie odwiedziny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 20, 2008 Rany jakich ja mam popapranych sąsiadów znowu walą czymś w podłogę! Wytrzymać sie nie da! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 20, 2008 misiaczku nie bardzo do kogo mam iść a moja rodzina daleko. na dworze wichura no i siedzimy w domku. niedługo mąż wróci to będzie weselej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach