Sara76 0 Napisano Listopad 22, 2008 Madzik! Nie wiem dlaczego wysłało mi dwa razy tego samego posta? Zajrzę do Was dziewczyny jutro. Ostatnio panuje dobra passa na kafe: Efqa urodziła córeczkę, Becia synka a Patinka też nie chciała być gorsza i jej córeczka już ogląda ten świat Nie wspomnę o cudownych wieściach od Kamili, Jolanty i Graminis . Takie chwile dają nadzieję nam - pozostałym staraczkom. I trzymam za nas kciuki dziewczyny i myślę, że i nam się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Listopad 22, 2008 Dobranoc i kolorowych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 22, 2008 madzik ________ cos sie pieprzy ta nasza klasa bo zauwazylam ze cie nie mam w znajomych i wyslalam ci zaproszenie i dopeiro teraz zaskoczylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 22, 2008 dobranoc saro:):) pani misiowa a ja myslaalm ze mnie nie dolanczylas:P:P:P a teraz cie widze:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 22, 2008 chyba juz tu nikogo nie spotkam:):):);to zycze wam upojnej nocki dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Listopad 23, 2008 Hej kochane coś ostatnio mało zaglądam, ale nadrabiam zaległości Obca trzymaj się ciepło i pamiętaj musisz być silna - dla dzieci. wiesz mijej szwgierki maleństwo miało to samo co twój Kubuś i chodziła z nim na rehabilitację i teraz jest wszystko w porządku Kalpeczku nie martw się i nie odpuszczaj Patinko GRATULACJE masz przy sobie już swoją Oliwkę Wpadłam tylko na chilkę bo zaraz wyjeżdżamy na te chrzciny a to około 70 km a spadł śnieg to musimy wolniej jechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 23, 2008 dzien dobry witajcie jak tam w niedzielny poranek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Listopad 23, 2008 Jak wrócę to jeszcze zajrzę papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Listopad 23, 2008 Witaj misiaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 23, 2008 witajcie ale sa u mnie zaspy sniegowe, dla mnie super gorzej dla kierowcow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 23, 2008 alutek29 uwazajcie slizko jest ..:) u mnie grad pada co chwila a i sniegu spadlo:D zima jak nic;p jak tam Pani Misiowa???:) robimy kulig hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 23, 2008 misiaczki__________ robimy kulig !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 23, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 23, 2008 Witam Dziewczyny u mnie tez zima jak nie wiem,ja zaraz jade do Rodzicow na rosolek,juz nie moge sie doczekac,milej niedzieli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 23, 2008 hej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 23, 2008 EfQa nie ja nie lece do Polski na świeta zostaje w Irlandi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 23, 2008 hej dziewczyny u mnie tez zima jak nic :):):):):) ja biore sie za rosolek i obiadek milej niedzielki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 23, 2008 madzik wcajemnie:D jolanta2 witaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felicity78 0 Napisano Listopad 23, 2008 Hej dziewczyny, ja dziś na chwilkę, mam strasznego doła i jest mi smutno:-( wczoraj wieczorem mój miał wypadek i na szczęście nic mu się nie stało ale jest w Niemczech i nie wiem kiedy wroci do domu. A mnie cholera trafia na biurokracje i firmy ubezpieczeniowe, którym płaci się mnóstwo pieniędzy, a one z łaski udzielają informacji i pomocy. Wrrrrrrrrr;-//// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 23, 2008 felicity przykro mi mam nadzieje ze szybko dowiesz sie wiecej a maz szybko wroci do zdrowia!! trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 23, 2008 felicity wspolczuje ci bardzo wiem jakie to jest uczucie:(:( nie doluj sie maz niedlugo wroci i e=wszytsko sie ulozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 23, 2008 dziewczyny czekam na meldunki:):):)PO:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 23, 2008 hej madzik ja sie melduje:D ucielam sobie małą drzemke haah:D a teraz wrocilam ze spaceru z moim:) zajadam sie winogronami:) ktos chetny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 23, 2008 CZeść dziewczynki!!! Ja dzisiaj też w niezbyt dobrym humorze. Otóż nad ranem obudził mnie straszny ból brzucha :( głupia @@@@@@ mnie obudziła. Musiała przyleźć !!!!!! Jestem zmuszona zmienić tabelkę zostając w tej samej kolumnie ;( STARAJĄCE SIĘ Nick....................... Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ yourmind...................20...................2...... ............ ??.10.08 iwa18 /uk..................26..................10......... .........pass niusiusia....................27..................13... . ............07.11.08 Myszka24/USA............25..................19.. . . .. .........03.12.08 nikolka25...................25..................22.... .............21.12.08 dorota822..................26..................23. .. .............08.10.08 misiaczki....................23.................39... ..............28.11.08 Sylwia29.....................29.................38... ...............21.09.08 Rusaczek....................34.................42....... ...........10.12.08 Sara76.......................32.................52.... .............20.11.08 kalpek........................22................26 .....................? madzik.......................20..................3.... . ............3.12.08 EwelkaO /Kraków.........27...................2.................. 26.11.08 akinom24....................24...................1...... ............25.11.08 Kamila1985..................23...................9...... ...........26.11.2008 felicity78....................30...................2.... .............27.11.2008 ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Patinka26...............26...............37........... ...............30.11.08 becia_gask..............26.............. 37... . .....................03.12.08 asiunia27................27...............25......... . ...............07.01.09 olawd.....................28...............31........ .. ..............23.01.09 Smerfetka ..............29................30 (bliźniaki).............24.01.09 kkinia30.................31................27........... ..............13.02.09 Monia671Kraków......27................15......... .................01.05.09 alutek29.................29.................8........... ...............25-06-09 graminis..................25.................7.......... ................??-07-09 jolanta2..................27.................?.......... .................??-??-09 DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... .........Data urodzin Fiolek..................córeczka...........Maja .....................02.05.07 Pani Misiowa..........córka...............Patrycja......... .......21.12.07 Obca...................synek...............Kubuś........ ............01.07.08 Kakusia 22............synek...............Kacper.................. 19.07.08 EwQa..................córeczka...........Emilka......... . .......30.10.08 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 23, 2008 nikolka25 przykro mi ale jeszce nic straconego:D:D troszke cierpliwosci:):) zobaczysz ze sie uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 23, 2008 szczerze mówiąc to nie nastawiałam się na cud. Byłam przekonana że przyjdzie (ozcywiście nadzieja była). No nic teraz z tą prolaktyną musze się rozprawić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 23, 2008 no wezmiesz sie a na wiosne brzuszek wyskoczy:D:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felicity78 0 Napisano Listopad 23, 2008 melduję się znów na chwilkę, pogadałam z Jackiem i trochę mi lżej, ale dobija mnie tam paskudna biurokracja i ignorancja urzędowa. Kto to widział, żeby firma ubezpieczeniowa nie miała infolini alarmowej czynnej w weekend??????? to zakrawa na skandal, a podobno już mamy XXIw:-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Listopad 23, 2008 Madziku może masz racje i mała jest zmęczona dlatego tak śpi. dzisiaj marudziła. A ja cały czas się zastanawiam czy ona nie za mało je, bo mi się tak wydaje... Chyba oszaleję od tego zamartwiania się. Idę do pediatry w tym tygodniu niech ją zbada bo ja już nie wiem... nikoka :( Felicyty trzymaj się. Mam nadzieje że z mężem wszystko ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 23, 2008 EwQa zrob tak jak mowisz pojdziesz do lekarza i zapytasz ale maluszki nie zawsze duzo jedza..niektore to prawdziwe niejadki:P nic ja w pt testuje marne szanse ze tym razem..ale mala nadzieja jest ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach