Patinka26 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 myszka normalnie nie zazdroszcze ci tej przeprowadzki ;O ja mam przynajmniej dosc i tyle nazbieralam tych rzeczy ze szlo plakac tylko 4 full wyposazone pokoje duzo sie zniszczylo sporo poszlo do kosza ojej to jutro w dzien bedziesz odsypiala nocke nigdy nie lubialam w nocy pracowac bo w ciagu dnia bylam do niczego. No musi sie pojawic niebawem jakas fasolka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 jak fajnie ze w koncu ruszyla nowa stronka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 Jak fajnie ze rozpoczela sie nowa stronka :) ide ogladac film Ostatni dom po lewej nowa wersja kiedys ogladam stara tzw thriller :) ale lubie tego typu filmy i horrory :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moni25 Napisano Wrzesień 6, 2009 Hej kobitki:*:*:*:***:* Patinka26:) swietny film ogladalam rowniez lubie filmy tego typu polec jakies ciekawe tytuly :) Myszka 24:) a dziekuje Myszko wszytko w porzatku u mnie a jak Ty sie czujesz denerwujesz sie wynikiem nie martw sie bedzie oki :) buziole dla Wszystkich:*:*:**:*:*:*:*:***: ps wszedzie pelno kobiet w ciazy mnostwo wozkow ....nie wiem czy to jakis cudowny przyrost naturalny czy to ja stalam sie bardziej spostrzegawcza;) pozdrowionka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 czesc moje slonka co robicie w ten niedzielny cieply dzien my wczoraj robilismy impreze w domu i troszke boli mnie glowa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 czesc wszystkie dziewczyny :) i przesylam Patinka napisalam ci na nk :) Ja do tego jeszcze jezdzilam 3 razy lub 2 (zalezalo od pogody) jezdzilam na rolkach...przynajmniej 1,5-2h na jeden raz Myszka ladniutkaa dziewczyny z ciebie pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Dziewczyny co tak cicho tutaj :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Moze jakaś dziewczyna jest i tez sie nudzi tak jak ja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 hej asia ;) ja niedawno wstalam polozylam sie po 16 z moja Olivka i razem do 18 stej spalysmy czuje sie duzo lepiej ;) dzis kupilismy olivce chodzik stolik do zabawy i krzeselko do kapania bo wczesniejsze co mialam juz za male olivka rusza sie i zleciala juz raz w wannie ale byl krzyk :O asia na rolki nie mam jak isc a kiedys uwielbialam jezdzic i boje sie jak zobaczylam dziewczyne ze zmiazdzona glowa byla na rolkach wpadla pod samochod moj brat wtedy z deskorolki spadl i rozwalil lokiec kolana glowe ale z tej dziewczyny nie szlo juz nic uratowac to byl okropny widok a slowa lekarz ze to juz 5 wypadek z rolek w tym tygodniu i od tamtej pory nie wlozylam tego cuda na stopy a bylam maniakiem co chwilke lozyska wymienialam i kolka coraz to lepsze bo wiadomo jakie w polsce mamy drogi :O ale musze wymyslec jakas inna aktywnosc fizyczna np spacery i czestsze sprzatanie domku 4 pokoje i schody wiec jest gdzie gubic :p dziekuje za odpowiedz i opis pewnie zastosuje sie do paru twoich wskazowek. Moni moge podac pare tytulow polecam Przebudzenie ,zeby, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 PAtinka MAsz racje ze jest to niebezpieczne, ale ja jeżdżę trasami rowerowymi wiec mi nic nie grozi :), a w domu mam Crosstrainer...super rzecz polecam, aktywne są wszystkie partie mięśni przy treningu :), jest cichy i można ćwiczyć jak dziecko śpi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 oszukac przeznaczenie 4,przeczucie,wyznawcy,the hole czyli bunkier,dziewiec zyc,wzgorza maja oczy czesc 1 oraz 2 ;). a chodzik kupilsmy takie cudo :) http://www.edirectory.co.uk/pf/464726/mia/pid/10324924 http://www.additionsdirect.co.uk/rf/add/navigation/product.do?D=427015695&SNtk=catalog_no_partial&thisprod=427015695&Ntk=group_search&SNtt=UT424&N=95%20104&Nu=this_product&SN=95%20104&Ntt=427015695&Dx=mode+matchall&Np=1&product=427015695&Nty=1&Ntx=mode%20matchallpartial&SNu=pca_id&cm_mmc=shopzilla-_-ELECTRICAL%20and%20SEASONAL-_-UT42422-_-learn%20and%20groove%20learning%20table i taki stoliczek fajne to jest najpierw z laura zesmy zaczly sie bawic a Olivka zrobila smutna minke i krzyk i sama zaczela walic po stoliku chyba dala nam znac ze to jej i nie dotykac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 zakupilam takze cos takiego na lozko i okazalo sie za male :O bo mam lozko king size jest ogromne a bolce ktore maja blokowac powinny wyjsc z 2 giej strony lozka i u mnie zatrzymaly sie w polowie lozka pod materacem i nie wiem co z tym fantem zrobic materac mam bardzo gruby wiec tego nie czuje ale czy sobie nie uszkodze go bo te bolce wbijaja sie pod nim a Olivka zapomniala do czego sluzy lozeczko wkladam ja czesto ale 5 min sie pobawi i koniec :( w nocy ja przekladam i od razu wstaje ryk wkladam moje bluzki nic to nie daje ona chce ze mna i Basta help . wybaczcie ze o dzieciach bo mialo nie byc tak czesto ehm :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Oglądałam oszukać przeznaczenie, przeczucie i wzgórza maja oczy obie części :) super filmy najlepsze są wzgórza maja oczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 i zapomnialam oczywiscie wkleic linka to do lozka :p http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3753701/Trail/searchtext%3ETOMY+BED.htm ide zrobic sobie cos do picia dzis jest bardzo dietetycznie ale malo pilam musze nadrobic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Jeszcze jeden jest super horror Droga bez nazwy tez o mutantach polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Patinka Super pomyślane, fajna ta barierka do łóżeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 asia co to crosstrainer? ja mam w domu masazer swietnie gubi sie kcal i rzezbi cialo chudlam migiem na tym ale teraz nie moge dopoki nie usune kamienia i nie zagoje blizn po zabiegu :( http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3356902/c_1/1%7Ccategory_root%7CHealth+and+personal+care%7C14418350/c_2/2%7Ccat_14418350%7CMassage+and+relaxation%7C14418395.htm cos takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 droga bez nazy to nie przypadkiem film o zmutowanych brzydalach ktorzy gonia biednych ludzi i kroja na czesci a potem delektuja sie nimi :O ? chyba widzialam ale przez polowe filmu zamykam oczy brrr troszke ochydne hostel 1 i 2 czesc tez lubialam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Patinka to jest to: http://www.tylkomarkowe.pl/rower-eliptyczny-crosstrainer-kettler-vito-xs,tylkomarkowe-produkty,4980.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400057798800&indexURL= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 masazer to tez dobra rzecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 asia w polsce kupilam sobie nawet teraz taki pas http://www.tvmarket.pl/index.asp?tn=productview_v2&cid=176412&pid=80360 bo nie moge wibrujacych bezposrednio na skore mam uczulenie ale jakos weny nie mam by go zalozyc a taka napalona bylam ehmm i tak to ze mna jest :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 ja tez kiedyś tym cudem robiłam :D... wole poćwiczyć :D niż to używać powiem szczerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 dobre to :) ale duzo miejsca zajmuje ja w polsce mialam Gazelle tez sporo miejsca zajmowala ale tez szybko ladnie sie chudlo i farjda na tym byla bo przy kazdym ruchu mialam wrazenie ze lece :) dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 wiadomo ze to ki nie zastapi choc twierdza ze w ciagu minuty wysyla tyle impulsow do miesci jakbym zrobila 400 brzuszkow co nie jest mozliwe :) musz e koncu go wyjac i zobaczyc :p chyba topik dzis zmieni nazwe jak efektywnie cwiczyc by schudnac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 wybaczcie za bledy ale to nie ja tylko Klawiatura :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczek222 Napisano Wrzesień 6, 2009 dziewczyny pomozecie mi??mam do Was pytanko.Uwazacie ze ciaza biochemiczna swiadczy o droznosci jajowodow??Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 a czy to jest takie zdrowe do końca?co patinka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 paczek ja ci nie pomoge niestety bo nie wiem asia mowia ze tak hmm chetnie jednak poszukam forum gdzie juz uzywaja tego i dowiem sie co nieco o tym ze strony klientow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 hejo hejo o świcie!!! jest tu kto??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach