kalpek 0 Napisano Sierpień 12, 2011 Kobitko test robisz w moje urodziny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 12, 2011 witajcie :-) mała kobitko sierpień to db miesiąc :-) no i jeszcze kalpka urodziny :-) ale wiesz co... może to db, że tak podchodzisz do tego... oszczędzasz zarodeczkowi stresu :-) najlepsze są te teściory na wynik których czeka się z małymi szansami ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Sierpień 12, 2011 Sorki ze sie wtrace-ale Mala Kobitko-poki nie zrobisz testu nie przesadzaj-sama podchodzilam do ivf wiec wiem o czym pisze.Wiele razy czytalam ze dziewczyny z pieknym zarodeczkami nie zachodzily a w podejsciu kiedy wszystko wskazywaloby na niepowidzenie sie udawalo.Ale super ze wrzucasz na luz-na tym etapie tylko czekanie i relaks(o ile jest mozliwy) i nic innego.Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 14, 2011 hejo dziewuszki... jak samopoczucie mała kobitko :-) ? kalpeczku przygotowujesz się już do urodzin? świętujecie? wyjechałyście? my chcieliśmy pojechać nad wodę ale pogoda dosyć niepewna :-( a dziś 6rocznica naszych zaręczyn ;-) ale takie daty to pamiętają babole ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Hej kobitki Pomarańczowych brak,to i na forum jakoś ciszej ;) Weekend zleciał o wiele za szybko. W sobotę byłam na roczku u swojej chrześnicy,wczoraj cały dzień spędzony nad morzem :), dzisiaj imieniny teściowej - impreza,imprezę pogania.... i jeszcze prócz dzisiejszej dwie przed nami w najbliższym czasie. Smerfetko - też po cichu o tym myślałam....... ;) - do dzisiaj Gramko - jedyne co w tym wszystkim jest na +,to fakt, że nie "panikuję", nie "wariuję" ;) Zgadzam się,najlepsze testy to te których szansa na powodzenie jest zdecydowanie mniejsza ;) Po cichu przez cały czas myślałam dokładnie w ten sam sposób co Smerfetka - że ten najgorszy wydawałby się scenariusz okaże się najlepszym :). Jednak dzisiaj już "wiem", że ten scenariusz będzie tym najgorszym-tak jakoś czuję.Przyznam,że wynika to również z moich obserwacji..... (jeśli się mylę,jutro w dniu sądnym ;) będę w 7 niebie ;) Mimo złych przeczuć o ile jeszcze macie siły,to proszę byście jeszcze do jutra zaciskały piąstki ;) telesforka - dzięki za opinię :) - choć myślę, że w niczym nie przesadzam -wtedy kiedy można, buja się w obłokach a jeśli nie to jednak warto zejść na ziemię. Kto wie,może zostanę mile zaskoczona i w tych obłokach się jeszcze znajdę - wolę taką kolejność (oczywiście akurat w moim przypadku,kiedy te szanse nie ukrywajmy nie są wielkie). To,że dziewczyny potrafiły zachodzić z gorszymi wynikami niż inne doskonale wiem,choć przyznam, że przypadków o zajściu w ciążę (i donoszeniu jej) z zarodkami takimi jak moje znam dokładnie jeden,więc nie za wiele ;) Mimo to przez cały wierzyłam w tą WYGRANĄ 6 ;) Czy u Was tak jak u mnie - bezsłonecznie :(((( ???? Pozdrawiam wszystkie zaglądające jak i nie......... zaglądające ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Gramko - wszystkiego naj,naj,naj....... :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 15, 2011 dzięki mała kobitko ... ale się pochawaliłam ;-) co tam u Was.. dziewuszki pewnie zbieracie siłuy... jutro urodziny kalpeczka w pojutrze madzik świętuje!!! ale się torcików najemy ;-) mała kobitko jak nastrój, jak samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Sierpień 15, 2011 hej dziewczyny my juz w domu po urlopie bulo super pogoda relaks kalpeczku glowa do gory mala kobitko trzymie kciuki myszko co tam u ciebie gabi jak maluszeki i co tam u was pozdrawiam pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzadzura 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Oj najgorzej to wrocic z urlopu do szarej rzeczywistosci i pracy..:((( oj ja tez nie lubie wracac od mamy i ogolnie teskni mi sie juz tutaj za rodzina .. Ale dziewczeta byla owulacja oparta na testach owulacyjnych.;) i czekam i powiem ze z dobrymi przeczuciami ale co bedzie sie okaze...nie nastawiam sie znowu bo nie chce nastepnego rozczarowania .. Staram sie nie myslec a jesli juz to pozytywnie. Pozdrawionka xxxx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Kochane jestem i ja na chwilke;) Mala Kobitko caly czas mysle o Tobie kochana i wierze ze bedziesz jutro bujac w oblokach:) Sciskam Ciebie i caly czas trzymam kciuki:) Grameczko wszystkiego najlepszego,przedewszystkim zdrowia i milosci:) Jolanta u mnie nic nowego nie ma.....jeszcze 3 tygodnie i siostra odlatuje do Polski, wiec wszystko wroci do normalnego zycia:( Dzadzurka wiec za ciebie rowniez zaciskam kciuki skoro owulka byla:) Misiaczek usciski odemnie :) Telesforka Smerfetko milo ze zagladasz od czasu do czasu:)Sciskam:) Kochane wczoraj bylam w Czestochowie i modlilam sie za nas tutaj wszystkie o potomstwo, mam nadzieje ze Matka Boska Czestochowska mnie wyslucha:) Musze zmykac ....lece robic obiadek i pozniej z siostra bedziemy ogladac filmy, bo u nas pada:)Sciskam wszystkie i przepraszam ze nie pisze do wszystkich, ale o Wszystkich Was pamietam....wybaczcie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Kobitko ja nadal będę trzymać kciuki,bardzo mocno :) Ja wczoraj byłam na wizycie w Krakowie-torbiele zniknęły,ale zato wolno pęcherzyki rosną,muszę zrobić AMH i to da 100%pewność na ile wydajny jest jajnik... Dziś z mężusiem leniuchujemy,a juutro do pracy...i ćwierć wieku jutro ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 15, 2011 myszeńko :-) byłaś tak blisko mnie? :-) cudowna z Ciebie istotka , wiesz? :-) kalpeczku trzymam mocno, żeby wyniki cię uszczęśliwiły :-) mała kobitko ściskam piąstki :-) i leniutka też :-) oj dzadzurka masz rację powrót po urlopie? masakra!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Kalpeczku ciesze sie ze torbiele zniknely....a co do pecherzykow to napewno da sie cos zrobic aby rosly wieksze.:) Grameczko dziekuje kochana:) To Ty jestes niesamowita:)Sciskam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 15, 2011 czesc dziewczyny ja jestem teraz u mamy :) przyjechalam bo moj M odebral role dobrrego syna o 1 w nocy i przyjechalam do mamy nie bede sie rozpisywac bo temat tesciowa juz przerabialismy :D gramko wielki podziw ze tak pilnujesz naszego forum a w srode sa mojego M urodziny :)100 lat z okazji zareczyn wstyd sie przyznac ale ja dopiero po 3 dniach przypomnialam soebie o naszej 1 rocznicy zareczyn ale WSTYD :P ale za rok juz nie zapomne musimy to podwojnie uczcic kalpku cudowne wiesci przynioslas a pecherzyki sobie poradza napewno MUSI WKONCU CIE ODWIEDZIC BOCIAN :) Myszenko bylam w PL i nie dalas znac tym razem ci wybacze a co to pielgrzymki to jedna z grup nocowala w moim maisteczku :) zaciskam piastki zeby Matka Boska i tobie podeslala brzuszek mala kobitko wiara czyni cuda wiec nie trac nadziei ja wierze ze ci sie uda :) Dzadzura mi testy jak pokazaly owu tak potem codziennie robilam i dziwilam sie czego ciagle pokazuje 2 kreski:P i okazalo sie ze jestem w ciazy hehe tobie tez tego zycze :) jolus zdjecia pierwsza klasa :) gab jak tam twoje dzieciaczki sie maja smerfetko a ty jak sobie radzisz misiaczki odezwij sie lili a ty gdzie sie podziewasz ?? patinko zakochancu opowiadaj co tam u CB szkoda ze twoj brat taki mlody :P tak tylko pisze hehe :) dla kazdej ktorej zabraklo w moim poscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 15, 2011 STARAJĄCE SIĘ Nick..........................Wiek.........Ilość cykli......Data następnej @ Moniczka22..................23..............8............ .........01.07.2011 dzadzura.....................26................4......... ..........05.05.2011 nikolka25.................... 25.................29................. misiaczki.................... 23.................44................. Sara76...................... 33.................69.................22.05.10 EwelkaO /Kraków........ . 28.................20.................18.06.10 silnaaa....................... 32..................7..................??????????? monita30.................... 34........długo + 9 z clo.......... 04.11.10 Moni25....................... 25.................46..................?????????? mała kobitka................ 32.................36..................oby nie przyszła Wasabi81.................... 28..................1..................??????????? Izulaaa85.................... 24..................1...................?????????? megan26......................27..................2...... .............27.02.10 EfQa...........................32..................1..... ............. 03.07.10 ZACIĄŻONE Nick.........................Wiek........Tydzień ciąży........Data porodu Kakusia 25....................25................24................30 .05.11 DZIECIACZKI URODZONE Nick..............Waga po urodzeniu.......Imię..........Data urodzenia Fiolek....................???..................Maja .........02.05.07 izulkaa...................???.................Zuzanna .....28.06.07 Pani Misiowa............3460..............Patrycja .....21.12.07 Obca....................???..................Kubuś .........01.07.08 Kakusia 24..............3200..............Kacper ....... 19.07.08 EwQa....................3128...............Emilka ........30.10.08 Patinka26..............3230..........Olivia Hatice .....19.11.08 Smerfetka29...........????..........Gabryś,Nikodem .. 31.12.08 asiunia27...............????.................Filip ...........02.01.09 Olawd...................3340...............Tymoteusz ...30.01.09 kkinia30................????.................Daniel .........10.02.09 alutek29...............1600................Pawełek ......27.04.09 Monia671..............3500................Adaś ...........27.04.09 Graminis.................????................Lenka .........15.07.09 Jolanta2...............4410................Rafałek ........23.07.09 Gab2901...............2530................Oskar ..........07.08.09 Aneczka227.........2800.................Kacper..........1 5.09.09 madzik ................2750.................Zuzia ..........13.10.09 lilowa ................. 4100.................Adaś ...........09.12.09 rusaczek .............3100...............Bartosz..........02.12.09 Nevmila................3950...............Filipek........ ....28.06.1 dressmaker-84.............????.................???....... .. ....... nicola77.....................????.................????/.. . ............ jolanta2....................3700.................Szymon.. 25.07.2010 patinka26...................?????............Ayse Emily... ...11.08.2010 LillAnn1.....................3540..............MIKOŁAJEK .....14.12.2010 PaniMisiowa............... 3480..............Adaś.................04.01.2011 odswierzam tab GAB jak bedziesz miala chwilke to dopisz synusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Sierpień 16, 2011 cześć Dziewczyny:) jestem ..nie miałam jak na net wejść po pracy dziś w końcu wolne to się melduje:)a co u Was? madzik255 witaj!! fajnie widzieć Twojego posta :) Myszko24:) jak tam u Was??czy tylko dom praca?? Smerfetko uściski i całusy ja miałam teraz dwie dniówki ale wykończona byłam he położyłam i od razu spałam :P dziś miałam nadzieję że pogoda lepsza to przejdę na spacer ale coś się zachmurzyło .. graminis buziaki kalpek trzymam kciuki cały czas :D mala kobietka czekam w napięci !!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xweqer Napisano Sierpień 16, 2011 to ja gramka, nie chcę w pracy pisa pod swoim nickiem, żeby się gdzieś w historii nie zapisał... kobitko kurcze napięcie ogromne... trzymam ile sił :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 16, 2011 Mala kobitko trzymam mocno kciuki. buziaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 16, 2011 Misiaczku u nas wszystko dobrze. Mam w wiekszosci wolne wekendy bo jezdzimy troche zwiedzac z siostra. Ale za 3 tygodnie bede pracowac normalnie. Gramko zebym byla w twoich okolicach to napewno wpadlabym na kawe i ciacho. Tak samo do Madzik bym wpadla. Buziaki dziewczynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 16, 2011 Mala kobitko gdzie jestes? Czekam z niecierpliwoscia na twoj post. Odezwij sie jak tylko bedziesz cos wiedziec. Mysle caly czas o Tobie i przypominam sobie jak ja w napieciu czekalam na bete. Calym serduchem jestem z Toba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Sierpień 16, 2011 Ja też czekam a mała kobitka trzyma nas w napięciu. Ilonko jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 16, 2011 jestem po pracy :-) mała kobitko!!!! daj znaczka :-) kalpeczku uściski urodzinowe raz jeszcze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Sierpień 16, 2011 Dopiero weszłam do domu......... Rano pojechałam oznaczyć betę a później do pracy (tam kompa nie mam...) Wyniki miały zostać przesłane na skrzynkę pocztową którą co godzinę sprawdzał mój mąż - a ja czekałam w pracy na tel. od niego..... Wreszcie zadzwonił po kilku godzinach,już po jego głosie wiedziałam jak brzmi odpowiedź,nie musiał nic mówić... Niestety i tym razem się nie powiodło :( - tak jak przeczuwałam od wczoraj... Los się do nas nie chce uśmiechnąć. Może po prostu nie jest nam dane... W głowie tysiące myśli,tysiące pytań i brak odpowiedzi,szczególnie na to jedno pytanie............. Nie będę Was kochane "zamęczać" pisząc jak jest mi źle..... Wiem,że tak łatwo się nie poddam. Ta walka jest dla mnie przegraną,lecz nie nokautem i tego się trzymam ;) Kobitki możecie już rozluźnić piąstki - tym,które je za mnie trzymały bardzo ale to bardzo dziękuję Myszko Kalpek Gramko Smerfetko Lilowa jolanta2 madzik255 olawd Dzadzura EfQa misiaczki kakusia25 gab2901 Sara76 patinka26 Panimisiowa monita30 moniczka22 Monia671 Kolorowych.........babolki ;) M.K. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 16, 2011 tak czekałam... nie umiem Ci powiedzieć jak mi smutasko... tulę do serducha... nie umiem na pewno zrozumieć tego co teraz czujesz ale pamiętaj, że tu jesteśmy i pamiętaj, że nie zamęczasz nam tym jak Ci źle ani tym jak Ci dobrze.. po prostu pisz gdy tego potrzebujesz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 17, 2011 Mala kobitko tak mi przykro:(:(:(:( nie umiem powiedziec nic rozsadnego.....zycie jest niesprawiedliwe i tyle....nie potrafie tego zrozumiec....tule Cie mocno do serducha kochana....buziaki sle Kalpeczku wszystkiego najlepszego, duzo milosci i spelnienia marzen, szczegolnie tego jednego:):) Pozdrowienia dla wszystkich kobitek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Sierpień 17, 2011 kalpeczku - wszystkiego najlepszego!! mala kobitko - slowa nic nie wyraza zalu , tule mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniczka22 0 Napisano Sierpień 17, 2011 cześć wszystkim:)ale dawno mnie tu nie było...u mnie jak narazie bez zmian:(dzidzi nie ma w dalszym ciagu....z torbieli sie wyleczyłam:)i niby ok:)ale chyba mam niedobor progesteronu bo mam brązowe plamienia przed @...wczoraj byłam na badaniu:)zobaczymy jaki wynik...badałam też prolaktyne...i jak dla mnie wysoka...20,37 przy normie do 25....(nie pamietam jaka jednostke stosuje to moje laboratorium).no ale po urlopie wybieram sie do gina i zobaczymy co on na to powie:)a dziś jade do domku na wyczekany urlpo:)no i wesele brata:)a no i poznam wkońcu małego Igorka od mojej siostry:)który w czerwcu przyszedł na świat:)bo jak narazie to znam go tylko ze zdjęć na nk:)jest prześliczny:)też chce takiego bobaska:)no ale musze być cierpliwa:)wkońcu mi sie uda:)no to chyba tyle nowego:) Mała kobietko:)jestem z Tobą myślami:)przytulam musisz być silna:)wkoncu nam wszystkim sie uda:)wiem że będzie mi ciężko patrzec jak moja siostra będzie ze swoim maleństwem....już sie smuce na samą myśl o tym....ale nie moe sie załamać:)wręcz prezeciwnie:)będe walczyć żebym i ja niedługo mogła zajmować sie moim bobaskiem:)i wierze w to:)i w Ciebie wiezre:)i we wszystkie staraczki:)trzymajcie sie cieplutko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Sierpień 17, 2011 OJEJ ale się zasmuciłam... Mała Kobitko przyjmij uściski otuchy i wsparcia. Naprawdę ciężko się czyta takie wiadomości. Nie oddawaj się proszę. W końcu sie uda. A DO POMARAŃCZY : TAK TO JEST FORUM ZUPEK I KUPEK, ...I Porannych KAWEK, dla tych które starając się o dziecko nie chcą oszaleć i stracić nadziei odliczając dni - wyrywając kolejne kartki z kalendarza...... rzadko was pozdrawiam ale czytam wszystko i przeżywam razem z wami. Wyjazd nad morze udany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Sierpień 17, 2011 moniczka22 ja tez miałam problem z torbielami i prolaktyną - myślę że niedlugo ci się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Sierpień 18, 2011 efqa złapałaś stronkę :-) ha ha ha :-) co taka cisza? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach