misiaczki25 0 Napisano Listopad 13, 2011 hej dziewczynki:) jak tam niedziela?:) ja rano mojego do pracy wyprawiłam a potem farbowałam bo już odrosty były ..a teraz z herbatka zaglądam jest ktoś czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 13, 2011 hej dziewczyny u nas znowu jakis wirus panuje mnie boli brzuch a Martynka i Rafalek maja tem znowu sie zaczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 14, 2011 hej dziewczyny ja bylam dzis z Martynka i Rafalkiem u doktora bo od wczoraj maja tem. i maja gardla chore obydwoje antyb. a mnie od wczoraj boli w mostku i mam skierowanie do szpitala na ekg to sie narobilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gramins Napisano Listopad 15, 2011 oj joluś z tymi choróbskami to jakieś szaleństwo... chrześniak mojego małża trafił do szpitala z zapaleniem płuc... ma 3,5 roczku :-( leniuta już smara... wirusów tyle, że aż strach... a Wy dziewuszki dlaczego się nie odzywacie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 15, 2011 to oczywista byłam ja ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 17, 2011 normalnie nie wierzę... co z Wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 17, 2011 Hej,ja nie mam czasu bardzo:( Teraz aktualnie chodzę za wodą... Grypa mnie bierze...kości łamią mnie jak nie wiem. Pokój my skończony w kocu:)tyle dobrego i nowe łóżko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 17, 2011 Kalpku oby nowe lozko przynioslo owoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 17, 2011 No i mnie rozłożyło:( Gorączka 39...wszystko mnie boli nawet włosy...:( Jutro nie jadę do pracy,muszę wyleżeć,bo nie chcę bardziej się załatwić. Kobitko odezwij się!!!! Liluś!!!! Madzik,przy 1 nowym lożku zaraz zaciążyłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Listopad 18, 2011 Kalpeczku Kuruj się kochana!!! Dużo płynów i wyleż się koniecznie!! Owocnych przyjemności przy testowaniu nowego łóżka!! Jolanta a jak u Was? Mam nadzieje, że uporaliście się już z chorobami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 18, 2011 kalpeczku zdrówka :-) i stosunkowo udanych nocy w nowym łóżeczku :-) lilku, madzik fajnie, że się odezwałyście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 18, 2011 coś się niedobrego dzieje z naszym topikiem :-( kalpeczku mam nadzieję, że się grzejesz i choróbsko idzie precz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 18, 2011 Kuruję się... Leżę z gorączką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 19, 2011 Czesc dziewczyny!!! Kurcze jestem tak zabiegana,ze nie mam czasu nawet zagladnac....ciagle mam remont kuchni i do tego malowanie pokoju goscinnego.....mam taki syf w calym mieszkaniu ze niewiem kiedy to ogarne....A pozatym jestem po 1 zabiegu laserowym zylakow, kolejny w srode.....i do tego codziennie pracuje popoludniami od 2 do 8 i tez mamy duzo pracy, wiec juz czasem nie mam sil....na szczescie juz mam szafki w kuchni i blat i zostaly tylko do polozenia plytki na sciane, a pozniej bedzie wielkie odgruzowywanie mieszkania......mam nadzieje ze do swiat sie wyrobie heheh:) A oprocz tego to nic wiecej nie ma....w czwartek mamy Swieto Dziekczynienia wiec mamy wolne....dzien przed mam wlasnie ten zabieg laserowy, pozniej fryzjer i jeszcze pozniej musze upichcic jakies ciasto.... zas w sobote po Swiecie Dziekczynienia idziemy na chrzciny do kuzyna, a w niedziele na urodziny do mojej chrzesniaczki, wiec niewiem jak ja to wszystko przezyje....:)mam nadzieje ze bedzie ok:) Sorki ze tak o sobie ale jest juz pozno i lece klasc sie spac bo rano trzeba wstac....Wszystkie Was pozdrawiam i odezwe sie jak sie ze wszystkim obrobie:)Buziaki i milego weekendu:)Papa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Listopad 21, 2011 hej dziewczyny zabiegane ładnie ,że mało wpisów..u mnie nic nowego życie płynie ...przydały by sie wakacje heeh :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość liowa Napisano Listopad 22, 2011 Dzien dobry! Kalpeczku i jak się czujesz? Pokonałaś gada? Myszko teraz może i syf, ale jak na święta będzie pięknie!Miłego Święta Dziękczynienia. PS. Czy te zabiegi laserowe są bolesne? Szwagier się wybiera na takie. Grameczko mam nadzieje, że nie rozłożyło Małej i skonczyło się tylko na lekkim katarku. Misiaczki co u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 22, 2011 liluś mam jeszcze kaszel... Ale lepiej już:) Przepraszam-witam wszystkich:) Ja mam chwilowo pokój skończony cały,a też miałam syf jak.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 22, 2011 Hejka:) Lilowazabieg laserowy nie jest bolesny.....jak lekarz wkluwa sie igla to troszke zaboli, ale da sie wytrzymac, bo to tylko chwilowy bol....natomiast gorszy bol jest 2, 3 dni po zabiegu.....u mnie dzis tydzien od zabiegu a noga boli dalej....najgorzej jest rano jak wstane, bo noga w nocy jest w jednej pozycji i zeby rozchodzic to troszke pobolewa.....po tych nakluciach robia sie takie sinaczki i kiedy one sie robia to wlasnie bola, ale ja wtedy bralam Advil- przeciwbolowy i przechodzilo.....i trzeba duzo chodzic po tym zabiegu, przynajmniej 15 minut w ciagu godziny....ja we wtorek po zabiegu odrazu poszlam do pracy i tak do niedzieli, wiec noge mialam rozchodzona....mimo bolu trzeba chodzic.... jutro jade na kolejny zabieg na druga noge, ciekawe jak bede chodzic w czwartek heheh.....a w sobote mamy chrzciny, wiec nawet nie potancze....no coz....buziaki:) Kalpeczku dobrze ze juz jestes zdrowa....pozdrawiam:) Misaczekco tam u Ciebie?? Gramka jak sie masz i jak Leneczka, zdrowa juz? Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn....ja zabieram sie za mycie wszystkich naczyn i ukladanie w szafkach bo juz mam powieszone...a na 2 do pracy....Buziaki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Listopad 23, 2011 Myszko dziękuje za odpowiedz. Przekaże szwagrowi Twoje uwagi :) Dbaj o siebie! Kalpeczku to jeszcze pozbądź się tego kaszlu zanim wskoczysz na wysokie obroty. Najgorsze są nawroty choroby. Patinko a co u Ciebie? Jak się czujesz? U nas piękna pogoda. Zaraz pójdziemy na spacerek a później lece do pracy. Miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Listopad 23, 2011 misiaczek jest :) Myszko24 jakoś leci wolne dziś jakoś nie mogłam dziś odnaleźć...:P jutro już chyba lepiej będzie:)w pracy dało i przed wczoraj..:P a tak w miarę ok...:)cicho tu często ostatnio ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Listopad 23, 2011 Misiaczki cicho bardzo... staraczki się nie odzywają... a Wy kiedy dołączycie do grona starających się o dzidziusia? Są jakieś plany? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Listopad 24, 2011 hej laseczki!! sorki ze sie nie odzywam ale urwanie glowy w domu mialam . maly mi sie troche pochorowal ale juz jest ok . w pracy masakra , jeszcze @ mnie rozwalila , wczoraj jeszcze pomylam wszedzie okna - a troche ich jest.... ufff... ale na szczescie dzis sie konczy @ a jutro lece do UK na weekend (w pon wracam) do mężusia , wiec jestem szczesliwa :D teraz zmykam jeszcze jakies porzadki zrobic , przygotowac mlodemu rzeczy na te kilka dni zeby babcia nie musiala szukac , ostatnie pakowanie i na 2 ga do roboty . buziaki dla was kochane i do zobaczenia w poniedzialek lub wtorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Listopad 24, 2011 liluś witaj :) ja już dawno bym chciała mieć dziecko..ale w obecnej sytuacji nie bardzo ...ale kiedyś na pewno :)heeh zmarzłam byłam na zakupach a zimno dziś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Listopad 24, 2011 i zaś sama zostałam :* miłego wieczoru.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Listopad 25, 2011 dzień dobry :) i zaś pierwsza :D wpadam z kawka ciachem cukierkAmi imieninowymi:) zapraszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Listopad 25, 2011 hej dziewczyny co tak cicho patinko jak sie czujesz myszko jak po zabiegu a reszta jutro przylatuje moj tato na tydzien a tako to ok dzieci zdrowe jak narazie pogoda nawet ok zaczynam powoli kupowac prezenty milego weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Listopad 25, 2011 hej dziewuszki... nie piszę bo sama nie wiem gdzie ręce włożyć... w pracy nerwówka, zachciało mi się jeszcze tej reaktywacji i mam tyle różnic, że głowa boli... na dodatek szefo wymyślił, że chce żebyśmy pracowali w soboty... jak dla mnie masakra... za długo było dobrze chyba... myszeńko pisz jak tam? kalpeczku jak sobie radzisz z choróbskiem? dziewuszki całuję Was wszystkie mocno :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Listopad 25, 2011 Witam:) Jolus po zabiegu ok....troche nogi bola ale da sie wytrzymac....a jak tam dzieciaczki, zdrowe??? Buziaki Grameczko biedna ty znowu zapracowana, mam nadzieje ze masz troche czasu na odpoczynek:)Usciski dla Ciebie i Leneczki:) A jak tam reszta dziewczynek???Milego weekendu zycze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 25, 2011 Czesc dziewczyny milego wekkendu :) a jak bedziecie mieli chwile to polecam :) buziaki http://www.youtube.com/watch?v=D6T5Ew9y4NE&list=FLzpdbxMuh2-3VoLMB35cPmA&feature=mh_lolz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 25, 2011 Hello u mnie pozostał kaszel... Dziś byłam w szkole,bo miałam seminarium,jutro zaś na cały dzień i w niedziele... Poza tym koncze wode,jeszcze z 2 tyg i finito.. Kobitko odezwij sie!!!!!! Ide spac,bo jutro zas wczesnie musze wstac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach