Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieben

*** Poczujmy się lepiej, schudnijmy 5 - 10kg ***

Polecane posty

sieben ja jeszcze jestem:) obserwowalam caly czas ale jakos nie mialam co napisac. pozdrawiam

oleńka - zapraszamy!! fufunia - no jak nie ma nikogo to się temat nie klei, mi też trudno pisać ot tak :)

dziś mam w planach skakaneczkę, trzymajcie za mnie kciuki żeby się w końcu udało!!

ja juz nie skacze na skakance skakalam jakies dwa tygodnie dzien w dzien po 300 skokow i jakos wydaje mi sie ze lydki sie rozbudowywaly, dlatego przestalam. teraz hula hula krece

ja popróbuję ze skakanką (zawsze podkręcała mój metabolizm) i ogólnie lepiej się czułam po tym skakaniu 2000-3000 skoków hula też mam ale nudzi mnie strasznie :o ja to w ogóle szybki (niecierpliwy) Bill :D prawdziwy zodiakalny baran :P

skakanka jest super skakałam kiedyś codziennie przez tydzien i powiem wam że waga super leci:) ale wiecie słomiany zapał niestety

ile tych podskokow 2000?? to ja maly pikus jestem przy tobie:) mam malo somozaparcia do cwiczen jak zaczynam cwiczyc to nagle okazuje sie ze mam sto tysiecy wazniejszych spraw na glowie akurat w tym momencie, takze gratuluje

dziś rano się ważyłam - 58,7 kg przy 157 cm:( ach te pociążowe kilogramy wcześniej bylo 49 moja waga bardzo długo stała w miejscu szczególnie jak karmilam piersią ale czas się zabrac za siebie:)

oleńka - damy radę ;) mnie się jakoś bardzo nie spieszy ale do końca marca mogłoby być 58.... ehhhhhhhhhhh fufunia - jak się skacze regularnie to można i więcej hiihiiii, oj ja mam tak jak ty z tymi innymi sprawami...... :D

no to olenka zabieramy sie za siebie!!! ja ogolnie zawsze wazylam mniej wiecej 55-53 kg ale teraz moj ukochany wyjechal i wraca za 6 tygodni chcialabym tak do tych 50 zjechac

ja bym chciała 55 do 15 listopada bo taki był mój cel mam ważną imprezę i potem andrzejki no i same wiecie :) ale czy mi sie uda zobaczymy:)

moja najmniejsza waga to 56 ale kiedy to było?? tak sobie rośnie i rośnie u mnie, dalej nie pozwolę!! oleńka - ile teraz ważysz?? nie doczytałam u Ciebie... hmmm, widzę że też robisz peeling kawowy?? też go lubię ;)

fufunia - masz rację :) ja w tygodniu jestem grzeczniutka, czasem w weekend rozrabiam :P w piątek sie ważę choć się boje ze względu na @ jedno jest pewne - łatwiej schudnąć 5-10kg niż np. 30

teraz 58,7 Cel I---> 55 kg Cel II--> 53 kg Cel III--> 50 kg KTO ..........CM.............START........CEL........UBYŁO o_olenka ....157.............60kg.........50kg ....1,7kg(58,3)

w weekend to juz nerwy puszczaja i jem co chce tylko staram sie nie jesc pozno bo to moj najwiekszy nalog.

spokojnie oleńka - próbuj.... wejdź tam gdzie masz już swój profil fufufnia 24 było 65,1 i od tamtej pory sie nie ważyłam :P w piątek chwila prawdy, w ogóle mam plan ważenia w piątki :) OK, uciekam do domku - zajrzę później :) 🖐️