Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieben

*** Poczujmy się lepiej, schudnijmy 5 - 10kg ***

Polecane posty

dobra dziewczyny, biorę się za ćwiczenia :-) do sklikania później

sieben- u mnie jest wanna całkowicie wolna i mieszkanie puste od 7;30 do 12;30 Jeśli masz ochotę, to zapraszam :-)

heheehhh - chętnie skorzystam :) mogłam jednak dać w łazience również wannę, tęsknię za długą kąpielą w pianie po uszy albo co lepsze kąpielą we dwoje :P

No kąpiel we dwoje może się skończyć ćwiczeniami fizycznymi, znacznie spalającymi kalorie w organizmie :-) Ale wspólny prysznic też może mieć takie skutki! :-D

owszem owszem :P :D po prostu stęskniłam się za wanną :) jejku jak ja się dziś koszmarnie czuję.... :o jeszcze tyle godzin w pracy... 18.08 - Tobie nie cała godzinka została :)

I bardzo mi z tym dobrze! :-) O 13 już będę z małą jadła obiadek, a potem długi spacer, żeby wykorzystać pogodę!

tym bardziej, że dziś w pracy zupełnie nic się nie dzieje! zastój totalny, gdybym musiała siedziec tu jeszcze 4godziny, zanudziłabym się na śmierć!

na razie niania, bo w żłobku za mało miejsc - na 160tysięczne miasto jest 1 żłobek!!! jak się coś zwolni w żłobku, to zabierzemy ją od niani. Niania ma swoje plusy, ale Janka nie ma kontaktu z innymi dziećmi.

Ja już przyniosłam nawet do pracy ksiązki - do angielskiego i do rosyjskiego. Powtarzam, przypominam sobie, uczę się. Bo naprawdę nic innego nie mam do roboty! Nawet podłogę umyłam, choc przecież nie muszę! Ale zadaptana była okrutnie. Nikt nie dzwoni, nikt nie pisze, wszystkie papiery wyprowadzone na bieżąco. Może powinnam sobie zostawiać jakieś zaległości, na takie dni, jak dziś? ;-) A może uciec do salki konferencyjnej, pustej o tej porze, i poćwiczyć? :-D

kurna to moje miasto ma jakieś 55-60 tyś mieszkańców a żłobków jest pare :-O nieciekawie masz.... jak obiecałam taK zrobiłam - było 30 minut ćwiczeń. nie ćwiczyłam niczego konkretnego - brzuszki i takie tam :-) byłam też na godzinnym spacerku :-)

ja jeszcze w pracy, koszmarnie się czuję ciśnienie jest tak niskie że mi zaraz łeb pęknie chyba :(

a ja humor mam dobry :-) bo się u mnie przejaśniło przed południem i teraz świeci cudne słońce a temperatura - marzenie !! + 20 !!! :-D no i seterek który wczoraj kupiłam i mnie potem zdołował, bo stwierdziłam że jednak go nie chcę dziś bez problemów wymieniłam na inny - cudeńko :-D

zmykam już - odezwę się jutro! i pamiętajcie laski że jutro sie ważymy!!

normalnie wierzyć się nie chce że gdzieś słonko świeci :o u mnie praktycznie nie przestaje padać a zimno jak byk :( ciekawa jestem naszych wyników dziewczyny....

wróciłam od kosmetyczki, zrobiłam małe zakupki, ale jestem przeziębiona i nie wiem czy dam radę na aerobik :(

Cześć wszystkim! Jako że nie mam wagi tylko się dziś rano tylko zmierzyłam - niestety, centymetr jeszcze nie drgnął, ale zmuszę drania! Nie poddam się bez walki :-) Na razie 2 kanapeczki na dobry początek dnia, mała kawa za mną i duża zielona herbata przede mną. Ćwiczyłam wczoraj! Niewiele, bo córa jednak woli inne zabawy, ale powoli się przyzwyczaja :-) A co u was?

🖐️ u mnie waga bez zmian chociaż byłam grzeczna - nie jadłam od 17-ej, kalorii do 1000kcal... może to dlatego że mam @??

Złe uczynki od razu zostają ukarane, tłuszczu przybywa po każdym ciasteczku, silna wolna i przestrzeganie diety zawsze są wystawiane na ciężką próbę. Właściwie, to ja też mam @ i będę się trzymać wersji, że to wszystko jego wina!!! A to znaczy, że za tydzień powinno już być lepiej. :-D

Mam nadzieję .... Od niedzieli zaczynam skakanie, nie ma co!! Czas ucieka... Jestem troszkę zawiedziona ale cóż mogę zrobić?? Nic tylko być wytrwałym i cierpliwym :)

Sennie dziś, nic mi się nie chce. Ciśnienie czy leń? Dobrze, że przed nami weekend. :-) No i dziś w końcu idę na zakupy herbaciane!

u mnie nie pada już ale pochmurno jest nadal szybko mi jakoś tydzień zleciał, zaganiana i zajeżdżona byłam, dziś po pracy rozwożenie kwiatów i stroików na cmentarze, jutro od rana to samo... już marzę o spokojnym wieczorze ze świeczkami i lampką wina ;)

A ja się gryzę, czy na to spokojne jutrzejsze popołudnie upiec ciasto. Przyzwyczaiłam rodzinę :-) A mała, ze względu na uczulenie, ciastka może jeść tylko domowe. Odmówić dziecku? ;-) Ale jak upiekę, to pewnie też skosztuję... Ale jeśli skosztuję niedużo i potem poćwiczę... To i tak będzie gorzej, niżbym poćwiczyła bez skosztowania... hmmm