Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina81

dziwny wynik testu ciążowego- zdjecie

Polecane posty

Gość karolina81

tak jak w temacie, test niby wyszedl negatywny, ale ta pozioma kreska po lewej stronie powinna byc tak mocna jak ta pionowa po prawej. Tak jest napisane w instrukcji, czy ta bladość moze budzic jakies wątpliwosci? Obraz zdjecia jest dokladnie taki jak test http://images25.fotosik.pl/287/d9a5eb7a8b1299admed.jpg

HEj ,byc moze poziom HCG jest jeszce niziutki, poczekaj pare dni albo zrob sobei test z krwii w szpitalu i bedziesz pewna.

Gość karolina81
nie za bardzo mam jak tego badania krwi zrobic, bo akurat jestem za granica, wiec pewnie poczekam troche. Moze za bardzo sie pospieszylam, termin okresu przypada za jutro lub pojutrze.. W kazdym razie dzieki bardzo bardzo za odpowiedz 🌻

Gość jasmina81
a jak powinny być te kreski, zeby byla ciąża?

Gość karolina81
no wlasnie na tej bladej poziomej kresce powinna być pionowa- czyli powinien utworzyc sie taki krzyżyk...

Gość widzę że to test odmienny
od sprzedawanych w Polsce (u nas jest ciąża jak są 2 kreski w 1 okienku testowym), ale jednak działanie testu jest zawsze takie same i z tego co ja wiem, to nawet najbledsza kreska "ciążowa" to ciąża. A ta kreska wcale nie jest taka znowu bedziutka, jest zupełnie wyraźna. Dla mnie to ciąża :) Aha, czemu nie wiesz, co powinno się pokazać (kreska, czy krzyżyk)? Nie czytałaś instrukcji?

Gość tama34
jestes we wczesnej ciazy i dlatego tak ci wyszlo.Ja mialam tak samo 4 lata temu i niewiedzialam ze jestem w ciazy zrobilam test i tez tak mi wyszlo ale niewiezylam potem poszlam do ginekologa i potwierdzil.teraz mamy sliczna 3 latke

Gość ekati
gratulacje, zostaniesz mamą!!!!!!!!!!!!

Gość karolina81
czytalam i ciąze powinien oznaczać wyrazny krzyzyk w lewym okienku, a brak ciązy wyrażna kreska pozioma. Mi wyszla kreska pozioma, ale jak widac bardzo blada, stad moja niepewność

Gość karolina81
pewnie nie mam innego wyjscia jak czekanie ;) myslalam, ze moze ktos mial podobna sytuacje...

U mnie tez za pierwszym razem kreska była blada a po paru dniach juz mocna i widoczna... a co do krzyzyka to nie mam pojecia, dziwny ten test

Przeciez wogole nie ma kreski wskazujacej ciaze. Wedlug mnie nie jestes w ciazy lub za wczesnie na test. A ta blada jest taka jaka jest..i ona nie wskazuje poziomu hcg. Tak przynajmniej wynika z opakowania. W kolku pionowa, w kwadracie pozioma swiadczy o braku ciazy, nie ma w kwadracie pionowej kreski, albo ja nie dowidze.

Gość karolina81
jasne, zgadzam sie, nie widac zadnej pionowej kreski czyli ciązy brak, zastanowil mnie tylko kolor, ze taki blady, a powinna byc ta krecha taka mocna, pewna :) W kazdym razie, nic sie nie martwie juz, negatywny to negatywny i tyle :]

Gość danielow
no ja nie wiem, nie chce cie nie niepokoić, ale tez tak miałam. Robilam podoby test i jedno z pól było takie wyblakłe, powtorzylam po kilku dniach i juz byl wszystko jasne. Teraz mam rocznego synka

Gość ja ja ja jestem
wyblakłe ale jednak było u niej nie ma kreski wskazujacej ciaze jest blada wskazujaca brak ciazy :O

Gość danielow
no niby tak, ale to czemu ta kreska jest tak bardzo jasna? chyba nie powinna, ale nie chce nikog straszyć jakby co ;)

Gość oj nigdy te kreski na teście
nie wychodzą tak idealnie wyraźne jak na opakowaniu, po prostu :D

Gość problematyczna.
Mam podobna sytuacje tylko jeszcze do tego zamiast w poziomie to test trzymalam w pionie podczas otrzymywania wyniku bo bylam zdenerwowana, ana instrukcji jest z ma byc w poziomie. mysliceiz e to cos zmienia lub zaburzylo test?

Gość malinka201
jestes w ciaży tylko to poczatek ciąży, moja kumpela tak miala. Gratulacje

Gość problematyczna.
Ale mi wyszla jedna kreska taka jaka wyjsc powinna jako negatywny...

witam, ciekawe czy ktoś tu jeszcze zagląda..? u nas wyszedł (czterokrotnie) wynik pozytywny :) tylko nie możemy w to uwierzyć bo lekarz zdecydowanie stwierdził, że w tym cyklu nie doszło do owulacji... Najłatwiej wytłumaczyć to jego niekompetencją, ale to wybitny fachowiec więc w to wątpię.. nie wiem czy już się cieszyć? lada dzień wizyta u lekarza..