Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Come back ale na chwilke:P Nie doczytalam,ze to ma byc zupa cebulowa ale po przepisie od razy zorientowalam sie,ze cos tu jest nie tak bo to na zapiekanke nie wyglada:P Ech....ryjekkk zachlanna jestes i to bardzo:O Dwa razy 2000 zbilas i tearz 3000...i co jeszcze co?:O:P Jeszcze ta zachlannosc Cie zgubi:O;) ekatarini oj....mykaj do lekarza bo to nie za wesolo brzmi;/ Do jutra 🌼

Ale rzecz w tym że lekrze to jedyne, na co mam alergię. Miałam dosć konkretne problemy zdrowotne w zeszłym roku i pozostał mi uraz... :O zresztą takie przypadki to raczej egzorcysta leczy :P wygnałby złe duchy w postaci kilku uprzykrzających życie jednostek w robocie ;)

No i sobie poszli :O niedobrzuchy! a mnie tu nadal rzewność trzyma. Jak się tak dalej będę rozczulać to się schlam tym piwem, które czeka w lodówce :O

Gość zwiadowca
O^O

O proszę następna pijaczka :D Co wy problemy z moczem macie :O tak wciągać piffko:D Mówię wam ludzie "tylko Yerba Mate nada twemu życiu sens ":D Angel nie pyskuj :O bo 4 tysiaczki zbiję :O a jak zechcę to 5 :O trza było pilnować topicu 😴a piffkiem się upajać:D Nie wierzę :D same pijaki tu siedzą :D a tak im dobrze z oczu patrzy :D

wielki come back :P Ekaterini widze, ze nie tylko ja stronie od lekarzy 🖐️ :D Ryjku jak zupka jeszcze jest i podgrzejesz to ja poprosze :) ucinalam sobie drzemke i sie wlasnie obudzilam i czuje sie ciut ciut lepiej :D z naciskiem na ciut ciut :P

Gość zwiadowca
O^O

Rykju nie wyzywaj ludzi od pijaków:) Ja za chwilkę skończę brokułową:)

Ryjku no zaraz mi tu od pijaczek :P tak sobie myślę że jak się już i tak rozklejam to po dryniolu będzie milej ;) Angel - lekarze cóż, niech żyją zdrowi ;) a my też- z dala od nich. Hm, właśnie pochłonęłam zapiekane z serkiem i ziołami ziemniaczki. Mniam... co by tu jeszcze.... ;)

Ups, znaczy nie Angel tylko Little Miss :O chyba sobie golnę tego piwka bo mi się ręce trzęsą :P Phil - dzięki za obronę "tatusiu" :D

Tata :D ty tylko pouczać umiesz :D Ej, która staremu naskarżyła na mnie :D Wracając do mojego ulubionego tematu żarełka :D jadłam kiedyś zupkę koperkową z kluseczkami :D ale pyszna była :D

ja przed chwila golnelam sobie herbatke z rumem :classic_cool: a wczoraj pol butelki kropli zoladkowych i od razu poczulam sie jak nowo narodzona :classic_cool: a kiedys na bol glowy swietnie pomogl ibupron + piwko z soczkiem :classic_cool: tylko prosze na mnie nie krzyczec :P tak tak wiem, ze tak nie wolno :P ale jak dziala :classic_cool:

TATA!!!!!!! One piją alkohol :D A Misska to nawet krople wciąga :D Misska ty dziewczyno powinnaś teraz na równych nogach stać :classic_cool: po takich kuracjach to każdy by miał zdrowie jak byk:classic_cool: Ekusia :D naskarżyłam tacie :D A tata ma w dupie co pisze bo zupkę pichci :D

W sumie to się ociepla :P znaczy żeby nie było aż takie całkiem mroźne, bo nie lubię....

Biegnę się wykąpać, wrócę świeżutka, pachnąca i z piwskiem w łapie ;)

:D nie ma człowiek chwili wytchnienia :D Tatuś pewnie taką zupkę "bimberek"gotuje ":D

O, lubię taką zupkę od czasu do czasu, przy ognisku. Niestety zwykle później włącza mi się nastrój \"na ludowo\" :O a że lata całe tańcowałam i śpiewałam w licznych zespołach folklorystycznych, no to... nie szczędzę słuchaczom swojego talentu :P

O przepraszam, ja nie pije :D Ekuś to nam zaśpiewaj :D chętnie posłuchamy :D i tanice możesz nam przedstawić :D

Z przytupem ! z przytupem! a my będziemy klaskać :D

No dobra... Hej dałąbym ci gęby kieby nie te zęby!!! Hej stercom ci ta z pyska jako u koniska!! Hej, hu! :O ekhem... chyba jednak wrócę do piwa ;)

Są dalsze zwrotki :P Boszsze.... ja nie wiem o co chodzi ale mam dziś nieco dziwny nastrój :O ale w sumie nie narzekam :P

Gość monia255
:)

Koorde mama przyszła w odwiedziny :) Moniś gadaj ,pisz jak się masz :) jak maleństwo :D pisz nam szybko jak na spowiedzi :) Ekuś :D czasem każdy ma takie dni ;)