Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

MONIA!!!!!!!!!!!!! pisz szybko :D bo na głowę dostane :D Jak tam nasze maleństwo ,jak się czujesz wszystko pisz :D

Gość monia255
Czesc wszystkim.Niebyło mnie dosc dlugo , mialam duzo spraw na glowie.Sesja.Ale wszystko zaliczylam i mam spokoj.Wyjechalam do rodziny i wrocilam.Napewno bedzie corcia.Ogolnie mala rosnie i jest wszystko dobrze.

No to pięknie :) tak trzymaj :) będziesz miała małą pomocnicę w domku ;) A jak w rodzinie pomagają ci troszkę :)

Gość Monia255
Rodzinka w miare mozliwosci mi pomaga.Jutro juz jade po zakupy dla malej ,ciesze sie bardzo.Zostanie mi jak cos tylko wozek ale to juz na sam koniec.

Kurcze to fajnie :) życzę ci wszystkiego naj Moniś :) Dobrze że w rodzinie rękę pomocy wyciągneli :) zawsze ci lżej będzie :) Wiem jakie to przeżycie te pierwsze ubranka :) ach.. sama z resztą wiesz :) A ty, dobrze się czujesz :)

Gość Monia255
Ogolnie dobrze sie czuje, ale bywaja gorsze i lepsze dni jak to w ciazy.Im blizej tym bardziej sie boje ale produ.Czy przezyje i czy wytrzymam ten bol.

Monia nic się nie bój :) będziesz w takim szoku ,że nawet nie pomyślisz kiedy? co? i jak? :D Uwierz mi ,ja już po trzech jestem :D będzie bolało ale wytrzymasz :) to nie jest tak jak dziewczyny piszą tu :) więcej jest człowiek w szoku niż tego bólu odczuwa :) a jak maa się urodzi to zapomnisz o wszystkim :) serio Monia :) to potrwa sekundy jak malutka wyjmą i w sekundę mija cały ból :) a jaka radość człowieka przepełnia :) zobaczysz jakie to piękne uczucie :) będziesz je pamiętała do końca życia :) malutką istotka spoglądająca błądzącym wzrokiem za tobą :D A jak ci ją położą przy piersi lub na brzuchu to malutka zaraz się uspokoi :D

Monia ból i wszystko złe straci znaczenie jak tylko zobaczysz dziecko:)

Phill a ty czemu nie śpisz :D o tej godzinie to ty nam dobranoc mówiłeś :D Ty żonkę trenuj lepiej :D będziemy ciociami u Moni i Ciebie :D

Ale ,że co :) hę :) Chyba wiem co masz na myśli ,ale nie chcesz napisać :) co :)

:) Pomijając tysiące bardzo istotnych, aczkolwiek bardzo intymnych szczegółów można powiedzieć że znajoma poroniła. Chciałbym jakoś pomóc ale pewnie wiesz jak jest się bezsilnym.

Ale chodzi ci o pomoc w sensie podtrzymanie na duchu :) tak :) Nie wiem czy coś wymyślisz :) jak ona sama nie uprasza się o wsparcie to lepiej zostawić taką delikatna sprawę jak ochłonie . Słuchaj a w którym miesiącu była , bo wiem ,ze najgorszym przeżyciem dla takiej kobiety jest to ,że nie mogą swoich maleństw pochować :( Możesz troszkę dokładniej :) jeśli chcesz oczywiście :) ja nie naciskam .

Ryjku nie gniewaj się ale to bardzo zawiła sytuacja. Wolał bym nie rozwodzić się nad szczegółami. To bardzo dzielna kobieta tylko jest matką już trzech Aniołków i pyta mnie "dlaczego ja". A ja wiem że nie ma odpowiedzi. Wiem że bardzo potrzebuje wsparcia, a ja nie potrafię. Dzięki Bogu ma wspaniałego męża, tylko on chwilowo też stracił siłę. No i takie tam:) Muszę chwilkę podumać w spokoju:)

Ależ ja się nie gniewam :) po części, czy raczej w całości to twoje osobiste sprawy :) Szkoda maleństwa ,ale jak sam napisałeś, nie ma jak człowiek pomóc ,bo jak .Wiem ,że dużo mężczyzn to przeżywa i praktycznie w takim samym stopniu jak kobieta . Dobrze ,że ma swoje trzy słoneczka ❤️ PS: wiem ,że wygłupiam się w dzień ,ale matką jestem i rozumiem takie nieszczęścia . Śpij spokojnie 🌼

Hm. Nie chodziło mi o "dzieci", "pociechy" itp tylko o Aniołki w dosłownym tego słowa znaczeniu:( Wiem Ryjku:) Jesteś wspaniałą mamą i za to Cię cenię:) Ja po prostu muszę sobie podumać chwilkę:)

Ej no co ty :( a ja myślałam ... ech to się nie dziwie bidulce :( Przepraszam ,porostu nie zrozumiałam . Będę pamiętać o jej maleństwach❤️i zawsze lampkę zapalę ❤️

Nie no Ryjku wszystko OK. Takie troszkę zawiłe są te moje myśli. Ale tak Cię zapytam, bo wpadło mi to na myśl czy będzie nietaktem jeśli zamiast tego że poroniła nazwę to że została "Mamą Aniołka"?? Może to pozwoli jej spojrzeć na to inaczej niż smutek?? Nie wiem mam dużo wątpliwości i tak sobie dumam.

Wiesz ,jak ja bym był na jej miejscu to za pewne każda myśl ,uczynek i zachowanie kojarzył by mi się z bólem .Wielki ból i cierpienie . I powiem ci szczerze ,że to jest chyba gorszy ból niż utraty kogoś bliskiego ,ale dorosłego . Jednak to jak to nazwałeś \"Mamą Aniołka\" przynosi ukojenie choć tylko troszkę ,ale jakieś jest bardziej stosowne niż takie ostre słowo \"poronienie\". Kobieta chce o tym pamiętać ,choć ciężko to przeżywa i ma w sobie tą miłość macierzyńską ,której nigdy nie doświadczyła i ta miłość daje ukojenie jej sercu . Dobrej nocy .

Gość philozph
Dzięki Ryjku:) Właśnie szukałem dobrego słowa, bo może nawet zaklęcia, dzięki za pomoc:) Wstawać śpioszki:)

dobryy 🖐️ alez sie tu jakos smutno wczoraj wieczorkiem zrobilo i melanholijnie :( czesto sobie ludzie zadaja to okropne pytanie na ktore nie ma odpowiedzi... DLACZEGO JA? :(

Cześć Wam:) Phill chyba jeszcze spałeś :D bo na pomarańczowo nam wyskoczyłeś :D Misska jak się czujesz :) Wiecie wczoraj wiosna u nas była :D a dzisiaj mrozik w nosy szczypie :D

co by nie narzekac, napisze, ze czuje sie tak sobie :P kaszel mnie tylko meczy strasznie :( u mnie tez wczoraj wiosennie, dzis juz mrozno, a taka pogoda to mi wyzdrowiec nie pomaga :o

Jutro ma być ciepło :) ok .10 st:) to może i u Ciebie słoneczna pogoda będzie i troszkę nam się ogrzejesz :)

Hey...Hi...Hello @ll 🌼 Ryjku ja Ci tu zaraz dam pijaczke:O To seseseseseee zgarniaj nawet te 5 tysiecy:P Ech...w koncu wiosna zbliza sie duzymi krokami...az chce sie zyc i spiewac hehe Ogladaliscie moze dzis TVN dziendobry?:D Moja kraina byla pokazywana:P:P:P

monia witaj🌼 nie 1wsza i nie ostatnia bedziesz rodzic wiec...nie bój żaby.....żaba sama w strachu;););) Ja sama jak cholera boje sie kiedys tam rodzic:O Moze i dlatego nie moge zajsc:P

Philozoph zostalo troche tej zupki kremowej?:) W ogole udala sie???? Glupie pytanie, pewnie na pewno wyszla "jak ta lala":D