Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Czekoladko co by tu nie mówić :D ale powinnyśmy dostać jakąś premię uznaniową ,czy coś :D tylko my tu tak ślicznie wartujemy :D jeszcze Misska ,ale on się teraz dokształca :D jeszcze przyjdzie i będzie się wymądrzać :P:D Jeśli chodzi o twój problem ,wiem że to boli ,ale sam widzisz coś żeście sobie nie wyjaśnili do końca i tak się to skończyło a może nie i jeszcze można coś z tym zrobić :)czasem trzeba dumę schować do kieszeni;)

Dzieeendoberek:) Widze,ze od wczoraj przybyly Nam osoby:) Babilotka witaj serdecznie:D ryjkkku chcesz w ten ryjek?:O A ja to co...tez wartuje hehehe:P ...ale bym poszla na zimowe ognisko :D Zrobilas mi smaczka ryjku:D czekoladko tez bym sobie pojedzila na takim domowym rowerku ale ile bym wytrzymala? Pewnie nie zbyt dlugo hehe

Dumę juz schowałam... teraz czekam ;) Angel 🌻 witaj :) ja na tym rowerku też długo nie dam rady :D dzisiaj mnie dupka boli od siodełka i nie wiem czy pojeżdzę :D Czekam na premię... na co można liczyć? :D

Kiedys chodzilam na silownie i miesiac wytrzymalam hehe czekoladko to trzeba wymasowac partie,ktore Cie bola...na bank ktos chetny sie znajdzie:D

Czekoladko może zamiast rowerka to takie bieganko :D dupka po tym nie boli:D a z premią pomyślimy :D same sobie coś wybierzemy :D może jakiś awans ?:D Angel idziemy na ognicho:D ja przynoszę kiełbaskę ,Czekoladka chlebek ,Phiil jak się obudzi w końcu to może musztarde weźmie :D

ryjekkk ok.a ja co mam przyniesc?:) Skoro nic nie pisalas o tym to najwidoczniej sama siebie:D hehe:D

nie lubie biegać, nawewt na wf zawsze się od tego migałam... zresztą w ogóle od wf się migałam:D wolę sama i dla siebie, a nie dla ocen :) ok ja się zgadzam... mogę chlebek zabrać... czekamy na Philla ;)

Angel ty nam udostępnisz ten twój ogródek :D chyba sprawiedliwe :D Oczywiście każdy po sobie sprząta :D Czekoladko ty leń śmierdzący jesteś :O tak się obijać na w-f :O tak samo jak w szkole tak i na co dzień troszkę sportu nie zaszkodzi :O

ryjkkku oo bardzo dobry pomysl:D Zgadzam sie"D Tak powracajac do tematu ktory byl tu pare dni temu http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura89143.htm ja chce taki fryz ale musza mi troche wlosy podrosnac...chociaz moze sie uda:D Tylko,ze zrobila bym sobie fryz na jakas okazje a nie do wlasnego slubu hehe...poki co:P

Angel przecież ty masz podobna na niektórych fotach z n-k :)

Angel musisz patrzec na te w ciemnych włosach :) ja kiedys tak sie napaliłam na takie warkoczyki plecione na głowie (nie dredy) i była na zdjęciu blondyna ,ale jak mi siora zrobiła to taka choojnia wyszła :O Jakoś na blond wychodzą takie cieniowania i inne rzeczy lepiej ,bardziej widocznie .

Czekoladka zniknela....chyba poszla do sklepu po chleb na to ognisko;););)

jako leń smierdzący to nie wiem czy bym poszła do sklepu, no ale chlebek jest i czeka... :P a Angel cieszy, że ma we własnym ogródku i nie musi daleko się ruszać :P ja powiedziałam, że w życiu się na blond nie farbnę, nawet pasemek nie zrobię... no nie wiem czy ta ostatnia taka łatwa do zrobienia ;]

czekoladko ta z godz.12.49? Wg.mnie nie taka trudna....:):):):) Chociaz pozory myla:P

Ta z tymi różami różowymi ładna :) tylko w tej drugiej za dużo troszkę ,albo serpentyny albo warkoczyki :) ale co komu sie podoba :) Musze zmykać mężulek dał cynk że wyjeżdża :Dtrzeba się naszykować :D Narazicho dziewczyny i chłopki :D 🖐️

ok....ja tez mykam...udanego weekendu zycze:D Ostatkowego weekendu:D Kisiorki :*

Widzę, że wszyscy dziś balują :) i słusznie :). W takim razie dzień dobry ;) i dobranoc kochani :)

Witam Panie:) Proszę o wybaczenie ale to pierwszy weeken od początku roku kiedy Małżowinka nie pracowała ani się nie uczyła. Same rozumiecie:) Babilotka - wiem, wiem na tle grasującej po cafe bandy prawiczków wyglądam na strasznego oryginała;)

Dzień dobry :) Miłego dnia wszystkim :) (wow ale ze mnie ranny ptaszek ;))