Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

philozoph witay:):) czekoladko witaj:) ...i zegnajcie bo mykam.Milego dnia:):):):):):)

Nic nie dostaniecie :P a ja nie kokietuję :O pierwszy raz takie coś słysze :O ja i kokietka ,.nosz też :O Wkurzyłam sie dzisiaj z rana :O kurde kurde :O chciałam mała zapisac do przedszkola koło mnie blisko ,a tu mi pani wyskakuję ,ze miejsc nie ma :O pierdoli kurde :O jak nie ma jak jeszcze okresu na zapisy nie było :O jutro ta,m wpadnę to rozniosę im ten burdel :O kurde se po znajomości pozałatwiały inne a ja moją córcię nie moge :O nosz kurde :O Przecież ona musi iść do zerówki :O obowiązkowa jest do cholery :O nie będę zapierniczać z mała dwa kilosy dalej :O nosz cholera :O

Teraz też jestem spokojna :) kurde MISSSKA GDZIE JESTEŚ !!!!!!!!!:) Takie lenistwo wszystkich ogarnęło ,że szok:O wstyd powiem ,wstyd wielki :O tak zaniedbać topic :O Odezwę się za tydzień :O [Foch przez duże F]

Kurcze co jest. Jakiś sezonowy odstrzał czy co?? Hej kobitki gdzie jesteście??

No dobra. To co ja tu samiuśki będę siedział;) Skoczę na jakiś szybki numerek;)

A nie mówiłam [spioch ] robię przerwę na tydzień ,do zobaczenia w poniedziałek :) Phill ty też zrób protest :D ciekawe czy któraś przyjdzie i coś kliknie :D Dobra idę lulu 😴 Phill miłej nocki ci życzę ,wyśpij się ile chce jutro nikogo nie będzie z rana ;)więc herbatki nie musisz robić ;)

Hej ho :) Witam :) Poranek mamy ponury i bury ,ale ciepły :D Dzisiaj robię carry z kurczaka z ryżem z szafranem :) szafran mam ,ale carry nie :D ciekawe czy dostane :D Miłego dzionka życzę :)

hej ho lobuzy! 🖐️ :D nikt nie tesknil za mna? 😭 kurde zdolowana jakas jestem :( ferie sie skonczyly, wiec trzeba bylo do szkoly leciec, zabraklo mi wczoraj czasu zeby do Was zajrzec, czasu i sil :( a wogole to pisalam juz ze dola mam? :o depresja czy cus :P niech juz bedzie ta wiosna no 😭

Cześć Ryjku:) Curry myślę że spokojnie dostaniesz jako mieszankę w torebce. Osobiście polecam jednak w paście:) Smakołyczki Miss ślicznotko wprost usychałem;)

Miska :D hej ho :D 🖐️ jak ja się stęskniłam 👄 musze się poskarżyć na ciebie i na wszystkie dziewczyny :O nie ładnie, oj nie ładnie :O myślałam ,że dostałaś zawału w tym kinie :O dlatego cie nie ma :D Phill curry mam :D ale jest problem :D nie mam imbiru :O nosz kurde czego to nie wymyślą no :O i skąd ja mam go wziąć :O najwyżej będzie bez :D mniamu mniamu:D

dobry wszystkim... :) Ryjek, imbir jest najważniejszy :) Phill witaj :) Miska, jak miło, że się znowu zjawiłaś :) gdzie reszta? lecę na kawkę ;-)

Ryjek 😘 a wiesz, ze zawalu bylam bliska :D tak sie balam, film byl straaaaszny! albo moze nie tyle film ile te efekty :) ledwo udalo mi sie odsunac glowe przed lecacym na mnie kilofem :o a wogole to Ty mnie tu nie zagaduj tylko pokazuj fryz! :o

hehe Miska, dobrze że się odsunełaś :D szkoda by było kilofa :P a testy z anglika to jal lubię :D Ryjek dawaj to foto... ileż można prosić...

Nie dam wystraszyłam się jak zrobiłam :O nie ma mowy dziewczyny nawet nie wspominajcie :O to było gorsze doznanie niż ten horror 3D :O w mordeczkę nawet nie wiedziałam ,ze tak z pyska schudłam :O normalnie masakra 😭