Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Hehe:D nie ma to jak wybiegać sie na dworze a potem wpaść tu i poprawić jeszcze humor :D ależ się uśmiałam z tych waszych opisów z n-k :D Hm...o profilach piesków nie słyszałam :classic_cool: może cosik się dla mojego Czarusia znajdzie :D widzę ,ze ostatnio go ponosi :classic_cool: i za koc się brał :D Ależ jest zajebista pogoda :D teraz sobie zrobię trawę :D i coś zjem :D

Profile zmarłych? :D mocna rzecz :) A znacie tę stronkę? Autorka wrzuca tu szczególnie badziewne fotki z takich portali jak nasza klasa, facebook itp. Pełen lans! ;) http://miuccia.pinger.pl Mnie najbardziej rozwaliło zdjęcie, gdzie natapirowane panienki w kusych wdziankach stoją w "sexi" pozach, z wydętymi ustami przy grobie i podpis: "tęsknię, braciszku" :O

No :O kurde te ładne są :D a najlepsze takie babcinki w kozaczkach po pachwiny :D w mini i kabaretkach:D o kurde ,ale rżałam :D Ale powiem wam szczerze, że z deka to mi wstyd za ta naszą płeć :O Po tych zdjęciach to nic innego jak kurewki pierwsza klasa spod krawężnika :O jeszcze rozumiem tak dla jaj się przebrać i w chacie nawet ze swoim chłopem takie foty robić ,ale kurde na publikę :O nosz kurde :O wstyd jak cholera :O Dobrze ,że ja taka skromna :D i sie nie obnoszę :D tylko brać przykład :D

Misss hehe:PWypowiadaj sie ile chcesz:P Hmmmm so ludzie i ludziska.....i parapety;) Mam na mysli osoby,ktore robia i wystawiaja w nie zbyt dobrym guscie fotki:) Co do zmarlych to w sumie to nie takie zle...to tak jak by na ich czesc...aby pamietac! Zreszta....niech robia co chca:P a ryjek znowu o tej trawce pisze ehehehe;)

Tysz pikne te zdjęcia :) Kurde a ja się zaniedbałam na n-k... może czas powrzucać jakieś lanserskie fotki ;)

ekaterini "lanserskie fotki " loooooo hehe:):):) Ja tez musze jakies nowe fotki podrzucic:)

Chce mi się słodkiego 😭 Kurde była trzy razy w sklepie i za każdym razem zapominałam ,że mam coś kupić słodkiego :O no skleroza mnie dopadła totalna :D

Ekaterini proponuje jakies w ponczoszkach , w wygietej pozie przed lustrem albo kiss ze swoja sis :D :D :D :D :D taki zarcik :o nie no cofam poprzednia swoja wypowiedz :o to nie brak samokrytycyzmu - to juz trzeba porzadnie w glowie narabane miec, zeby takie fotki dawac! laska rozkraczona w jeansach na tapczanie - nosz kurde co to ma byc?? albo ta jedna w gaciach czerwonych wyglada jakby miala tam podpaske :o albo pokaze na co mnie stac za kodzik heyah :o Ryjku masz racje - wstyd :o Angel wiesz ja uwazam, ze ku pamieci to stawia sie pomnik na cmentarzu, a takie umieszczanie fot, wywlekanie, czy co tam jeszcze jest nie na miejscu, ale to tylko takie moje zdanie :)

Pończoszki, czerwone usteczka, kozaczki z koronek i napakowany "misiek" u boku ;) Ech niektóre są koszmarne.... ale oglądanie ich zwykle lekko poprawia mi humor. Ot, taka podło-niewinna rozrywka ;)

Missss kazdy niech robi co chce.....ja tam nie bede ku pamieci komus robic profilu:O haha ponczoszki czerwone itp.to ja tez moge zalozyc ale tylko jedna para oczy to zobaczy:D Wiecie co.jak sie wchodzi na NK to widac na stronie glownej fotki jakie ktos przed chwila dodal i ja jedna jakzobaczylam myslalam,ze haaafta poszcze:O Nie wiem czy napisac o tym :P Laska stala w rozkroku bez majtek i pod spodem miala aparat i zrobila fotke:O Zaraz wejde na linki jakie podalyscie i tez posmieje:D Oj Wy i to slodkie...ja mam ochote na chipsy:D

Misska może być ten ryż :D tylko wiesz ja się chciałam troszkę przy okazji utuczyć :D to nie wiem może lepiej czekoladę preparowaną ryżem :D

Misss tak w ogole to co to jest ten chips musztardowy?:O 1wsze slysze

Ryjek czekolade z ryzem tez mam :classic_cool: Angel no kurde przeciez proponowalam chipsy musztardowe to sie nie zglosilas :P gola cipka na nk no niezle :o przeciez od golych cipek to sa inne portale :P

Nie dość że góla, to jeszcze z jakąś łapą w środku :o żenada w pełni... a jadłyście chipsy o smaku wiewiórki? podobno w Anglii takie mają ...

oooo zaraz zapisze nazwe i pojde do jakiegos marketu i moze znajde.....ja uwielbiam chipsy i to mnie gubi:O

..te chipsy o smaku wiewiorki to slyszalam:P ale nie jadlam isama nazwa mnie odpycha szczerze piszac:P

Ja musztardę to jadam tylko ze słoiczka, najlepsza sarepska :classic_cool: Chipsy z wiewiórki :O matko jedyna :O juz bym się bardziej spodziewała chipsów chińskich z kota ,ale z wiewiórki ??:O Zjadłabym sobie kasztanki i tiki taki :D

..a co to jest kaufland?:O;) zeby to jeszcze u mnie w miescie bylo....ale znajde zeby nie wiem co Kurcze no normalnie nie normalnie cisnienie mi zdeczka skoczylo:O Mam zeswatac swoja bardzo bliska kolezanka ze znajomym,mielismy isc razem bo ona sie wstydzila isc sama i przed chwila dowiedzialam sie,ze wlasnie razem pija piwko czy tam sok:O Nosz kurde:O Czuje sie zdradzona 😭 ;) Nawet mi nie napisala eska.....pewnie wyoplbrzmiam ale...no ALE:O Mozecie sie posmiac:P

ryjku ale to nie sa chipsy Z wiewiórki tlyko O smaku wiewiorki hehehe....tak czy siak poronione to wszystko:P Ja uwielbiam sos czosnkowy:):) Taki jaki przywiozlam z Holllandi to nigdzie w Polsce nie mozna kupic

Angel nie macie kauflandu? to az niemozliwe, bo u mnie w takiej malej miescinie jest :D mnie po sosie czosnkowym suszy :o ale pyszny jest chrzan musztardowy - wyjadam lyzeczka ze sloika :classic_cool: a i musztarda kremska taka slodkawa tez wyjadam lyzeczka :classic_cool: :D

Sos czosnkowy to najlepszy jak się samemu zrobi :D oj wy wygodnickie konserwanty jesteście :D a jak sie samemu zrobi taki sosik to masz go cały słoik litrowy :D a tak słoiczek od dżemu za 10 zł :D Jeju nie wytrzymam ,idę znów do sklepu :O muszę coś słodkiego zjeść :D

O kurde i jeszcze ten chrzan :O no lenie jedne jak nic :O chrzan to trzeba z ziemi wykopać i zetrzeć to się nazywa chrzan :D a potem do buraczków i na kiełbaskę w Wielkanoc :D

ryjekkk ech musialas przypomniec o Wielkanocy? :O To juz tuz tuz...czas szybko leci:O

Fakt jest dobry ....robilam nie raz ale i tak wole kupowany:) Moze zle robilam?:P

tak sobie przegladam ciuszki jakie sa na fajneciuchy.com.pl co ryjek wczesniej podala i oczy mi z orbit wychodza.......jak bym wygladala jak ta niunia to ..hehe:P