Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Już przybyłam do domku :) troszkę zimny wiatr wieje :D aż mnie dreszcze przechodzą:D nic nie kupiłam prócz ziemniaków :D Dzisiaj mam zupę grochówkę i frytole robię :D jak ktoś chce to się zgłaszać :D właśnie się smażą :) Phill co to za psikus ?:D nie bądź taki tajemniczy :D czyżby premia której nie miało być :D

u mnie wiatru zero, tylko upal upal i sloneczko! pieknie jest! :D a ja zapomnialam wziasc z domku swoich bryli przeciwslonecznych i dawalo mi po slepiach ze ho ho :P kurde ja obojetnie do jakiego sklepu bym nie weszla zawsze wychodze z pelna torba zakupow :o

Ja bylem . To bardzo trudne utrzymac zwiazek na odleglosc , bo mimo wielkiego uczucia jakim sie darzy druga osobe , potrzebna jest jej bliskosc . Czasem musialem pokonywac wiele setek kilometrow samolotem , by moc popatrzec na osobe , ktora kocham i tesknie . Nic nie zastapi bliskosci , dotyku , zadne slowa nie maja takiej mocy , by byc ze soba na odleglosc ....

Hehe Miska :D ty zakupocholiczko:D Ja byłam na targu ,w sklepie z firanami ,w komputerowym z butami i nigdzie nic nie kupiłam :D no prócz ziemniaków na targu :D Wiecie co :D teraz sobie tak pomyslałam ,ze jeszcze nigdy nie jadłam mazurka ,ani nie robiłam :D najwyższy czas :D poszukam coś w necie moze jakiś fajny mazurek zrobię na święta :)

Ryjku ja to czasami wrecz boje sie wchodzic do sklepu :o dzisiaj tez - wielkie zakupy w biedronie, sama nie wiem co ja tam kupilam, ale ledwie siatke unioslam :o a do tego tak mnie korcilo, zeby zawrocic po taka sliczna tunike, ktora dojrzalam na wystawie. ale powtarzalam sobie - opanuj sie opanuj sie.... i nie mam tuniki 😭

Oj Misska :D z biedronki to ja wychodze zawsze z dwiema torbami :D Chciałam dzisiaj kupić sobie jakieś buty do latania ,moze białe baleriny czy coś ,ale jakoś takie wszystko koślawe albo dziwne ,na razie zero wyboru jak dla mnie :D moze w sobotę będzie więcej ,bo większy targ mam :D mam bynajmniej taką nadzieję :D

ja buty lubie kupowac w deichmanie :) ostatnio jak tam wpadlam to wyszlam z dwoma parami :D CCC tez lubie, tez mozna cos ciekawego tam znalezc w przystepnej cenie :) ja poluje teraz na jakas duza zolta torebke :classic_cool: ale poki co nie znalazlam takiej co by mi sie bardzo spodobala :o

Kruca fix ja chce żółtą 😭 :D mogła by być czorna ,ale błyszczy się jak psie jaja :D jakby była brązowa to ja z chęcią :classic_cool:

Dziendobry-wieczor:) hehehe widze,ze dzis u kazdego byla pogoda sloneczna:):):) Porobilam nawet fotki ale nie wiem jak wstawic aby pokazac:/ Missss w Daichmanie nawet,nawet sa nie ktore buty ale nie wszystkie.....bylam tam ostatnio i juz ta sama pare butow widze juz 3 sezon pod rzad:O hehehe widze,szal zakupow dzis byl:P Rzecz jasna tez lovam chodzic na zakupy:] Milego wieczoru zycze:D

Angel moze wrzuc na imageshacka? :) kurde ja jakos zawsze jak wpadne do deichmana to cos dla siebie znajde :o kurde ale to sie u mnie tyczy chyba kazdego sklepu do ktorego wpadam :o no chyba, ze nie ma moich rozmiarow to wtedy wylatuje zla z pustymi rekoma 😭

Hej pracusie :) 🖐️ Jak tam ? Co tam ?:D Mi wczoraj zepsuł się dekoder :D czekam na telefon z polsatu ,mają mi złożyć ofertę kupna nowego :D choroba ,ale dziwnie jest jak sie tak wieczorem nie ogląda wiadomości :D dvd cały wieczór grało :D Ale powiem wam ,ze mój majster naprawił mi rurę od odkurzacza :classic_cool: i mogę sobie teraz pięknie odkurzać w domku :classic_cool: zaoszczędzona pieniążki :D

Miss no bo pogoda naprawdę wygania z domu :) Ja właśnie byłem na poobiednim spacerku :) A jeśli chodzi o tę pogodę na poniedziałek to będzie bardzo trudno zgadnąć. Niż pcha na nas zimny front i gdzieś między niedzielą popołudniem a poniedziałkiem wieczór będzie nad nami. Takie fronty przynoszą burze. I nigdy nie wiadomo gdzie one dokładnie uderzą. Może być tak że Poznań zaleje a u Ciebie nawet nie zagrzmi. Postaram się postawić dokładniejszą prognozę:) Na razie mogę Ci powiedzieć tyle :)

Fill kurde nie strasz ta burza :( musze wiedziec dzis, bo jutro wyjezdzam, w pon. tez bede w p-niu, wiec tam w zadnym wypadku lac nie moze :o kurde a juz bylam dobrej mysli, ze bedzie pieknie...

To napiszę tak. Według mnie są takie szanse: Zachmurzenie duże 90% temperatura 10-15C 80% burze lokalne 5% słońce i bezchmurne niebo 3% wiatr powyżej 5m/s 12% :) Więcej nie dam rady pomóc :(

Cześć koteczki :D Ho ho ho jak żeście się rozpisali wieczorkiem :D a ja myślałam ,że nikogo nie będzie :D tak bym was pomęczyła :D a tak mieliście spokój :D Wiecie w któryś dzień zamówiłam nowy pilot do satelity bo małą mi obskubała przyciski :D a w środę dekoder poszedł sie ...:D teraz dostałąm pilot a dekoder nie działa :D ale trudno ,nie jestem prorokiem :D nowy dekoder mam dostać w następnym tygodniu :D teraz założyliśmy zwykłą antenę :classic_cool: mamy 1,2 ,polsat,tv4 i regionalną :classic_cool: normalnie full serwis :D A tak w ogóle to ja nie jestem psuja :Draczej dbam o wszystko i jak już to sama naprawiam :Dto jest po prostu zużycie materiału :D kurde no :D Znalazłam fajny przepis na necie na karkówkę :classic_cool: dzisiaj wdrażam plan zrobienia tego cuda :classic_cool: zachwalany jest przez internautów to chyba dobry :D \\ A tak w ogóle to fajna jest pogoda i fajnie jest :D i w ogóle ,no :D

Cześć Ryjku, cześć wszystkim :) Ano tak sobie pogadaliśmy chwilkę:) Ja uciekam na małą wycieczkę na dolinę Odry:) Potem małe sprzontanko :) A wieczorkiem pewnie zajrzę do Was :) Trzymajcie się:)