Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Z tego co wiem to właściwie powinien się nazywać cukier karmelizowany ale marketing zna więcej nazw w tym kandyzowany. A tak naprawdę to nie ma nic wspólnego z prawdziwym brązowym cukrem trzcinowym. He he moja ksywka jest dobrze znana googlom, wyskakuje na czołowych kilku pozycjach:) Na NK używam tej samej. Tam jest nas dwóch i nie trudno odgadnąć który:) he he może ktoś się dopisze do znajomych:)

He he no jest taka dyskusja w której uczestniczyłem:) O zleceniach na zdjęcia erotyczne:) Na NK jak najbardziej pod ksywką:)

RYJEK racja, ja tez nie wrzucam tam fot swoich czy rodziny, nie wiadomo kto te zdjecia oglada i co sie z nimi dzieje :o ja to wogole jestem skryta i nieufna, a jedyne moje foty ktore sa w necie to te na NK, chociaz z NK tez bez problemu mozna sobie czyjes zdjecia skopiowac :o

Ja sobie zrobiłem zamkniętą stronkę dla rodzinki i nikt nie powołany tam nie zagląda. Wszystko jest dostępne dopiero po zalogowaniu. Mam jeszcze dwie takie strony.

Ryjek przeciez Mariusz to bardzo ladne imie :D :D ja mam tez profil na NK zablokowany - co mnie beda jacys obcy podgladac :o chociaz i tak dostaje wiadomosci z propozycjami randki - czy to portal randkowy czy co? :D Wy sie poznajecie a ja co? znowu pominieta! 😭

Misko na zleceniach:) na zleceniach erotycznych:) Ryjku zgłoś post do usunięcia:) Może usuną

No teraz to już postów z tym imieniem jest kilogram:) Trzeba było bez paniki nacisnąć "zgłoś do usunięcia" i może by usunęli

Ryjku, ale dlaczego nie mozemy widziec Twojej twarzyczki? :D i dlaczego nie mozemy doczlapac sie do Twojego profilu? nie rozumiem :o zreszta jak juz mowilam, ja jeszcze nigdzie nie czlapalam :D a nawet jak sie doczlapie to sie przedstawie, a co :classic_cool:

K woli ścisłości to jest portal www.fotomodeling.pl i tam dyskutowałem na temat zleceń erotycznych jakie dostaje jedna modelka:) Ryjku żartowałem, ale się dałaś wkręcić:D:D:D Mam nadzieję że wybaczysz mi taki żart administratora;)

Miss ty normalnie bez fantazji jesteś:) ogloszenia.soa-admin.eu :) mam odsyłacz w stopce:D

uuuuu Ryjku to mojego błysku geniuszu nie przebiłaś:) I pomyśleć że ja adminem jestem.:D:D:D:D:D:D:D:D

Miss stopka to te małe literki na dole postu, czasem nazywany podpisem www.soa-admin.eu(pl) to stronka którą zacząłem sobie pisać coby moja wiedza się nie zmarnowała. Niestety to się nie nadaje do czytana przez normalnych ludzi:) Ryjku mnie można wysłać wszystko:) Ciastka, wirusy, trojany, robale, crizy, DoS'y, nuki:) Biorę jak leci:) Nic nie rusza:)