Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek darek darek

Uderzyłem swoją dziewczynę

Polecane posty

Gość do darek darek....
gdybyś brał pod uwagę, to że jeszcze będziecie razem, to musisz podejść do tematu poważnie... mam na myśli poczytanie o takich reakcjach, a być może konsultacji z psychologiem... Bo wiesz, sytuacja byla banalna... a reakcja twojej dziewczyny, nieadekwatna do tej sytuacji... Owszem, można się wkurzyć... ale bez przesady...

Gość Emilianna11
A teraz posłuchaj mnie powaznie wiele parom juz pomogłam przetrwac takie rzeczy takze sluchaj.Dla dziewczyny jest to cios prosto w serce bo ona nigdy tego nie zapomni,nie bedzie ci przypominac,wypominac ani nic z tych rzeczy bedzie to siedzialo w jej sercu i tylko czas i milosc moze cos takeigo naprawic.Nigdy nie pwoininies tego zrobic bo... (głęboki wdech) jak Ona wpada w furię to ty stoisz i patrzysz niech sie wykrzyczy wyplacze itp.itd. ty nic jakbys tego nie slyszal ajesli cię bije poprostu odchodz to najlepsza metoda uwierz mi gdy cisnienie jej zejdzie to spokojnym tonem powinnies powiedziec ze nie powinna sie tak zachowac,ze zachowala sie jak wariatka i ty nie masz wiecznej cierpliwosci do jej zachowan sprobojcie o tym n spokojnie porozmaiac a przeciez zakupy to nic wielce waznego zawsze mozna zamowic pizze na kolacje prawda? :)Pozdrawiam

Tez miałem ostatnio podobną sytyację.Jakis tydzien temu. Kiedy sie kłóciliśmy zaczełą mnie kopac po głowie, pietami, pusciły mi nerwy i uderzyłem ją z pięści ale w udo, bardziej dla odgonienia niż żeby zadac jej ból. Teraz co prawda ze sobą rozmawiamy, ale po 3- 4 zdania. Po dwóch dniach mówiła, ze to czy bedziemy razem zależy ode mnie, ale teraz, że powinienem sie zaczac od niej odzwyczajac. Co robic?

Gość majool
No to zależy jakie ma się gabaryty.Nieraz są takie kurczaki chłopaki po 50pare kilo i dziewczyna też coś koło tego.To szanse są wyrównane.Mój kuzyn tak się napierdalał ze swoją.Ale to ostro było.Ona mu zajebała kubkiem w łeb że miał takie 3 gule w okolicach twarzy. Ja mam ten problem że trochę sw trenowałem i bałbym się że jak jej przyjebie to ją zabiję.Ale powiem wam chłopaki.Walcie z liścia w ucho.Obróci się o 180 stopni i od razu jej się odechce tańczyć z wami.Można,jeśli ktoś potrafi założyć dźwignie na łokieć albo na bark,zastosować duszenie.Po dźwigni to zobaczycie jakby kwiczała. Jakby czuła że się jej stawy rozrywają.

Gość gość
Facet to nie posag zeby stal w miejscu ani nie worek treningowy.Niestety wiele kobiet tego nie zrozumie dopuki nie dostanie strzala powrotnego(rykoszet).Kobiet sie nie bije ale czasami naprawde nie idzie inaczej drogie panie.My was kochamy i nie chcemy zebyscie takie byly dlatego probojemy w ten sposob bo przeciez was nie zostawimy bo to mija sie z celem.A tak to czasami pomoze i kobieta sie opamieta tak jak w moim przypadki i nie jestem dumny z tego ze rak zrobilem ale tak musi byc.

Gość HerrPietiaGoras
są inne bardziej cywilizowane sposoby niż rękoczyny, a dziewczyna jak nie potrafi opanować takich prymitywnych emocji, cóż wizyta u lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie do odpowiedniego lekarza.

Gość gość
Nie jestem histeryczką i nie miewam napadów takiej złości, jeśli już to strasznie krzyczę, ale jeśli jest mądra to jej noga nie powinna już stanąć w Twoim mieszkaniu