Surfitka 1 Napisano Kwiecień 22, 2009 Beccia, ty zrob tescik, bo mialam identycznie. KApka sluzu podbarwionego krwia i nic...a potem dwie kreski ;) Basia, trzymam kciuki i wszystkiego dobrego Ja sie nie odzywalam, bo moj tata mial ciazka operacje i mam kiepska sytuacje rodzinna :( Duzo by pisac, ale mamusia po raz kolejny dowiodla ze nie jest normalna :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beccia 0 Napisano Kwiecień 22, 2009 Basiamm nie schizuj się na zapas... Surfitka mam nadzieję że z tatą w porządku... nie będę robić testu nie będę sobie nadziei głupiej robić na pewno w końcu dostanę @ tylko coś tak długo...echhhhhhhh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zabka11 Napisano Kwiecień 22, 2009 hejka :) pozdrowienia dla wszystkich :) znam ten bol co do testow.ja juz dawno robic przestalam :( bedzie dobrze Beccia :) a ja sie zle czuje po tym bromergonie lub glukophage.w poniedzialek mi sie slabo zrobilo,trzeslam sie cala...nie wiem moze cukier spadl...masakra :/ surfitka szybkiego powrotu do zdrowia tacie zycze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nIkulka Napisano Kwiecień 22, 2009 zabka 11 czy mozesz mi podac swojego maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zabka11 Napisano Kwiecień 22, 2009 a kto ty jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zabka11 Napisano Kwiecień 22, 2009 zabka25.25@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beccia 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 Wybaczcie że tak marudzę, wczoraj spokój i plamienie maluśkie, dzisiaj ból brzucha jak na @ i dalej plamienie, chyba przeczekam do końca tygodnia aż się @ zdecyduje czy się pojawić i uderzę do gina... ciąża raczej nie, ja mam schizy, że mi się z tego pęcherzyka torbiel zrobiła bo był wyrośnięty gnojek aż miło i może nie nie wchłonął... Basiamm jak poszło? Surfitka jak długo miałaś to plamienie na początku? parę dni? buziaki dla reszty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 Basiamm co z TOBĄ!!!!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? czemu nic nie napisałaś ??????coś się dzieje????????????:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beccia 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 no i mam @... :(:(:( zdycham... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość repetytorium Napisano Kwiecień 23, 2009 Czesc Dziewczynki Basiu i jak po wizycie odezwij sie bo sie martwimy!!!!pewnie w McDonaldzie zabalowaliscie, co???:) Becciu przykro mi ze @nadeszla:(chyba jednak sie troche nakrecalas co?! Duniu i jak teraz relacje z rodzicami? wyjasniliscie sprawe chrztu? zdjecia bardzo ladne, Kubus sliczny, aTy przestan sie juz odchudzac!!!!!zwariowalas, super wygladasz i jeszcze jakies swinstwa bierzesz na schudniecie!!!! Pati gdzie sie ukrywasz???:) A ja teraz rzadko bede sie odzywac, jestem bardzo zajeta...wiecie co, jakos sie zle czuje ostatnio, ladna sloneczna pogoda a ja ciagle zmeczona, zimno mi ze leze w ubraniu pod koldra:O no i teraz zabiaram sie za prace:) wiec milego dzionka wszystkim Dziewczynkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka 1981 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 hop hoooop basiumm odezwij się..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarah 28 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 Hejka moje dziewczynki:) Moj 4 dc, @ powoli sie konczy a ja juz marze o przytulankach. Moj M tez jakis napalony chodzi:) Duniu jak atmosfera w domcki?? Patiana A Ty gdzie sie stracilas??? Natychmiast mi sie tu zamelduj! Basiamm Pisz koniecznie co u Ciebie i jak po wizycie. Bo sie martwimy!! Beccia Przetrzymaj @ i do dziela. Ja mam 4 dc wiec podobnie do Ciebie. Bedziemy staranka prowadzis w podobnym czasie:) Nowy cykl, nowe mozliwosci!! repetko to nic innego jak zmeczenie wiosenne:) No i natlok obowiazkow robi swoje. Pracuj dzielnie a my czekamy na Twoje posciki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 Basiuuuu cholera jasna już myślę że się coś stać musiało albo coś nie tak i po wizycie załamana jesteś????!!!!!!!!!!!! napisz coś!!!!!! Lucyllo nasza hop hop a Ty gdzieś przepadła znowu?????????? Repeciu kochana dzięki:Dhehe ale do laski to mi jeszczo daleko i muszę co nieco zwalić :D a sytuacja w domu taka że rozmawiam jak pisałam jedynie z mamą a z ojcem nie mam zamiaru co też mamie pow.że pierwsza się nie odezwę! mi tam pasuje to najwązniejsze z mamą jest kontakt może nie taki jak przedtem ale jest,w razie potrzeby z niuniem mi zostaje. Uaktualniam tabelkę:) Nick................Cel............czas diety........Wynik......Waga. Sarah28..........30 kg........od 03.03.09.........3kg kasia29..........8kg..........od19.01.09....... ..3kg Nati87...........12kg.........od 10.12.08.........12kgmniej A_psik...........20kg.........od 19.01.09.........9kg Lucyna79........5kg..........od 15.01.09.........55kg kamccia83......10kg.........od12.01.09.......... 5kg choineczka......30kg.........od 21.01.09.........9kg dunia26..........jeszcze4....od16.01.09...........16kg Irmka............10kg.........od24.01.09...........4 kg... justojola..........20kg.........od 24.01.09..........2 kg lucyna79.........10kg........od.15.01.08........6kgmniej ........53kg Beccia...........12kg........od 1.03.09 .........2kgmniej.........63kg Mimi24...........14kg.......od 20.02.09..........5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choineczka 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 Dunia Ty mnie nie wkurwiaj!!!!!!! z tymi kilogramami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choineczka 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 to teraz ja... Nick................Cel............czas diety........Wynik......Waga. Sarah28..........30 kg........od 03.03.09.........3kg kasia29..........8kg..........od19.01.09....... ..3kg Nati87...........12kg.........od 10.12.08.........12kgmniej A_psik...........20kg.........od 19.01.09.........13kg Lucyna79........5kg..........od 15.01.09.........55kg kamccia83......10kg.........od12.01.09.......... 5kg choineczka......30kg.........od 21.01.09.........9kg dunia26..........jeszcze4....od16.01.09...........16kg Irmka............10kg.........od24.01.09...........4 kg... justojola..........20kg.........od 24.01.09..........2 kg lucyna79.........10kg........od.15.01.08........6kgmniej ........53kg Beccia...........12kg........od 1.03.09 .........2kgmniej.........63kg Mimi24...........14kg.......od 20.02.09..........5kg te kilka kg mnie to pewnie przez to, ze przed chwila rozwalilam sobie stope i upuscilam chyba z litr krwi... eheheheheheh!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choineczka 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 hahahahaha... A_psikowi wage zmienilam... Sorry za pomylke Nick................Cel............czas diety........Wynik......Waga. Sarah28..........30 kg........od 03.03.09.........3kg kasia29..........8kg..........od19.01.09....... ..3kg Nati87...........12kg.........od 10.12.08.........12kgmniej A_psik...........20kg.........od 19.01.09.........9kg Lucyna79........5kg..........od 15.01.09.........55kg kamccia83......10kg.........od12.01.09.......... 5kg choineczka......30kg.........od 21.01.09.........13kg dunia26..........jeszcze4....od16.01.09...........16kg Irmka............10kg.........od24.01.09...........4 kg... justojola..........20kg.........od 24.01.09..........2 kg lucyna79.........10kg........od.15.01.08........6kgmniej ........53kg Beccia...........12kg........od 1.03.09 .........2kgmniej.........63kg Mimi24...........14kg.......od 20.02.09..........5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beccia 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 Repetka naprawdę starałam się nie nakręcać... Sarah no może tym razem... Co z Basiamm??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiana 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 hej nie było mnie bo byłam trochę zalatana beccia witam w klubie mnie tez zalało doszłam do wniosku że w tym miesiącu nie biorę żadnych leków:( i tak mi to nie pomaga pierdole clo i wszystko zwiazane z podniesieniem szans na owulacje PIERDOLE rzygam tymi lekami no to nie mam lekarza nie biorę leków po prostu super ale mam dosyć nie będę się gównami faszerować lekarza też olewam robie sobie przerwę i odpuszczam sobie dziewczyny bez sztucznego zapłodnienia się nie obejdzie czuję się jak szmata jakaś replika kobiety która bez leków nawet nie ma wrednej@ ciekawe za co mnie los tak pokarał . rzygam tą niesprawiedliwością i to by było na tyle:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość repetytorium Napisano Kwiecień 23, 2009 Pati oj alez zes napisala:O strasznie mi przykro ze tak myslisz:( ALE moim zdniem dobrze robisz z ta przerwa w leczeniu, odpocznie sobie twoj organizm tym bardziej ze owu po takim czasie brania lekow- clo i tak powinna byc;) wiec moze uda sie tak na spontana?:)ale moze lepiej tak dla pewnosci skonsultuj z lekarzem te odstawianie lekow zeby oragnizm jakiego szoku nie dostal...albo chociaz bierz duphaston czy co tam bierzesz od 16 d.c. zeby w ogole cykl ci sie nie rozjechal? nie pisze ze czujesz sie jak szmata:O strasznie...ja tez mam jakies deperechy po tych prochach i czuje sie jak ...hmmmmmmmm nawet nie wiem jak, nie jak kobieta jak czlowiek innej kategorii:P i placze ze sie uspokoic nie moge ale przechodzi i jest lepiej;)doszlo do tego ze zaczynam sie wkurzac jak ogladalam telenowele- raz sie pykneli i baba w ciazy!!!!a ja to sie pykalam juz tyle razy bez niczego wczesniej i dupa blada:P hehehe chyba pojade do Meksyku widac klimat nad wyraz plodny:P a o in vitro na razie nie mysl....wszak to ostatecznosc...moze inny lekazr i swieze spojrzenie ci pomoga? moze musisz laparo powtorzyc bo masz jakies zrosty po operacji???nie lam sie Kobieto!!!jestes naszym dobrym duszkiem forum ktory zawsze wszytsko ma w dupie:D:P wiec sie trzymaj roli:D A_psika tez juz dawno nie bylo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 o ja pusta dziewucha dopiero wpadłam na to że mam przecież nr kom. Basimm i od razu do niej napisałam!!!!własnie odpisała że z dzidzią wszystko oki:)uffffffff!!!!!!!!!!!!! będzie jednak Amelka:D (mam sentyment bo tak miała się w razie córci nazywać moja ale że chłopak to.. ;) ) ale za to Basia ma bezwzględny nakaz leżenia bo się szyjka otwiera i skróciła i będzie miała zakładany krążek podtrzymujący!a nie pisała bo leży a ma neta do siedzenia i nie może!po 2 tyg.leżenia ma kontrolę i zobaczy ale ma być potym ok.Kazała trzymać kciuki i pozdrowić Was a my będziemy w kontakcie więc będę dawała znac:) :) :) Patiana to żeś dowaliła dziewczyno! :O nie myśl tak no ale zrozumiałe że bywa w naszym przypadku tak,że miewamy gorsze dni i doły:O ale mam nadzięję,że to tylko chwilowe pipko:P głowa do góry a ja wierzę,że Ci przejdzie:) buzia dla Ciebie na marne moje pocieszenie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 Repetyciu mówisz o M jak miłość????????;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiana 0 Napisano Kwiecień 23, 2009 repetko toś mnie trochę rozśmieszyła;) to już widzę że dostałam ksywkę mająca wszytko w dupie:P od jutra się poprawię potrzebuję naładować bateryjki laparo odpada resekcja przed ponoć zamyka drogę na to, nie wiem czy to prawda co do leków a niech się cykl rozjedzie co mi tam z niego do lekarza się nie palę jakoś teraz i to nie wiem dlaczego bo zawsze tego pilnowałam robie sobie sama zaproszenia winietki wizytówki i podziękowania na wesele (nie wiem czy wspominałam ale Bóg mnie obdarzył trochę takimi zdolnościami ale tylko trochę no i bardzo lubie grzbeac w takich rzeczach i posiadam niezły arsenał róznorakich dziurkaczy ozdobnych fikuśnych nożyczek kwaitkow sratków itp tak więc zaproszenia już skończyłam winietki też:P już wiecie dlacze4go mnie nie było:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość repetytorium Napisano Kwiecień 23, 2009 hihiiii Duniu nie mowie o jakies meksykanskiej telenoweli Nie igraj z aniolem czy jakos tak:P:P:P obejrzalam kilka odcinkow i jakos nawet sie wkreca- o zgrozo:P:O hihih no i tam ta laska raz sie pyknela z chlopem i co?od razu ciaza i to objawy wszytskie telenowelowskie:D zawroty glowy, mdlosci i oczywiscie zemdlenie:D:P a TY z ta waga sie uspokoj, taka drobnica z Ciebie gdzie ty masz tez nadprogramowe kg?!?!? super ze z Basia sie skontaktowalas:)juz wszystkie bedziemy spokojne i bedziemy trzymac kciuki!!!!pozdrow Basie;) Hahahah a ja wiedzialam ze bedzie coreczka:D:D:D:D:D normalnie od samiuskiego poczatku tak mowilam:P jak spojrzalam na Basie to od razu mi na mame corci wygladala:P fajnie w koncu kolejna dziewczynka u nas:) Pati :P no to Ci zazdroszcze tych zdolnosci:)przynjmniej na zaproszenia nie wydasz kasiory:P no to naladuj ladnie swoje bateryjki i powroc jako nasz forumowy duszek;)i rozumiem twoje rozgoryczenie naprawde...ale zastanow sie nad takim definitywnym olaniem wszytskiego, ja cie namawiam do lykania chociaz tej glupiej luteiny, wiesz ze u nas \"regularny cykl\"jest bardzo wazny!zeby twoje dotychczasowe leczenie nie poszlo na marne! a musze ci powiedziec ze nie slyszalam o tym ze laparo nie mozna miec po resekcji:O a dlaczego?!?! Dobra wracam do pisania tej glupiej pracy mgr:P caly dzien siedze na dupie i wypocilam 5 str.:O maskara!!!!!!!!!!!!!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nati87 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 pati-nareszcie jesteś!!!Martwiłam się już o Ciebie dziewucho!!Odstawienie leków to bardzo dobry pomysł!!!Ja w tej chwili też nic nie biorę oprócz Sioforu, nie faszeruję się żadnymi antykami i czuję się lepiej. I pamiętaj, że jesteś 100%-tową kobietą a nie jakąś repliką, co za głupoty piszesz!Będzie dobrze, musi być! Gratuluję zdolności, ja np. jak idziemy gdzieś na wesele czy urodziny to też sama robię kartki:)TO taki prezent ode mnie i mojego mena. We wrześniu jak byliśmy na weselu u bardzo dobrych znajomych(kolega z klasy mojego faceta brał ślub) to rzuciliśmy taki pomysł dla innych kumpli z klasy i wszyscy w formie prezentu sami robiliśmy kartki:D Wesoło było a Państwu Młodym aż się łezka wokół zakręciła:)Buziam i przytulam!!!Główka do góry, Ty \"mająca wszystko w dupie\" fajowa kobieto:D:D:D lucynka- gdzie Ty się podziałaś??? Miłego dnia Kochane babulce!!!!Dunia, repetka, sarah, surfi, beccia, choineczka(gratuluję tylku kilogramów!!!!pomalutku do celu:)), asiulka, basiamm, lucyna i wszystkie inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beccia 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 Patianko kochana ja cię rozumiem, ale bierz chociaż minimum leków, żeby ten twój wcurw się nie obrócił przeciw tobie bo ci się cykl rozjedzie na maxa, nie warto czasami mieć wszystko w dupie aż tak;D ja mam iść do gina 3dc czyli jutro, żeby spr że nie ma cysty, porażka jakaś żeby się w czasie @ na fotel kłaść, ryczeć się chce, to już jest poniżające a potem od około 11dc co dwa dni :( też robię sama zaproszenia i winietki, tzn czekam na śliczne okładki takie powycinane laserowo z allegro robię wnętrze i kokardki dopinam, też mam takie korby, nawet czasami sama biżuterię robie albo szyję jak mam fazę:D wnętrza i winietki druknę w pracy mamy taki fajny sztywny papier, cicho sza może mnie nikt nie dorwie;P o podziękowaniach głupia pipa nie pomyślałam, ale mi słoma z butów wyszła hehe…. , masz jakiś wzór tekstu? jakie kwiatki ładniejsze na wiązankę ślubną kalie czy eustomy??? Repetka też się czasami czuję jak pusta skorupa ale staram się o tym nie myśleć denerwują mnie koleżanki ćwierkające, że tylko macierzyństwo jest w życiu najważniejsze, k… mać ja lubię swoje życie, takie, jakie jest dziecko nie jest moim najwyższym celem w samym sobie, a dopełnieniem, a jak nie da rady to przecież się nie potnę, bo moje życie straci sens!!! z tym marznięciem jak też tak mam to jest straszne, mi pomagają ostre przyprawy do jedzonka, chili i takie tam spróbuj sama i herbatka z rumem jak lubisz ja śpię na kocu elektrycznym najlepsza inwestycja sezonu hehe;) Dunia dzięki bardzo za newsy o Basi, odetchną wszystkie laski z ulgą chociaż bidna leżeć musi, pozdrów ją mocno ode mnie jak będziesz smeska skrobać:D mój men chyba wraca dziś nie było go od pn, miałam być już po @ a tu dupa, ale może dobrze, niech oszczędza żołnierzy na kolejny maraton;) Nati buźka w ogóle zaszaleję i buźka i przytulak tym co potrzebują, mam dzisiaj w nadmiarze to mogę podrzucić trochę ciepełka zanim mnie dół dopadnie jutro na fotelu u gina:D mam szatański plan zakrwawić mu cały fotelik to mu się odechce takich głupich pomysłów hehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 ale Wy mnie rozbawiacie dziołchy jedne:P zabawne jesteście przez te teksty swoje każda jakieś wyjatkowe ma słownictwo i sposób wyrażania:P:D Pati ja też mam coś z cykora plastycznego od lat i lubię się bawić w wiele rzeczy sama robię:P;) ponoć każdy mnie chwali i podziwia :P:P:P ale ost.czasy coraz rzadziej mi się zdarza:O teraz tylko mam chopla żeby bawić się samemu w obrabianie zdjęć,przycinania,ulepszania itd a potem wywołuje i cuduje w różnorakie ramki:) wczoraj wywołałam po takich moich zabawach w obrabianie wszyściusie najlepsze Kubusia od 1dni urodzenia aż po chrzciny i wyszło ponad 200sztuk do tego wybrałam 4najnaj fotki w rozmiarze mega na ścianę w antyramy i zapłaciłam wczoraj trochę ponad 160zł!!!:O jeszcze 4sztuki antyram muszę doliczyć to będzie ok 200zł:O ale w końcu to pamiątka Kubuśka i nie ma co żyłować:):P także jeśli wpadłaś w zabawę nad zaproszeniami polecę Ci z zaproszenia ktore dostaliśmy w tamtym tygodniu na wesele była kartka wydrukowana gotowa wszadzona taka jak z miejscem opisanym przyjęcia które zwykle sa w zaproszeniu i tam było tak : GOŚCIE DRODZY,GOŚCIE MILI,RADOŚĆ BYŚCIE NAM SPRAWILI W SZCZĘSCIE NASZE INWESTUJĄC,KUPON LOTKA NAM DARUJĄC OSZCZĘDZAJĄC KWIATKÓW MOC,CO BY ZWIĘDŁY W JEDNĄ NOC. :):):) MI SIĘ PODOBA I DO TEGO BYŁ WYDRUKOWANY SŁONIK LOTKA:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 A ja dziś znowu do gina:O bo wybrałam już te globulki przepisane fuj nie cierpię tego:O i mam isć na cytologię po tym i coś tam jeszcze wrrrr:O nie cierpię się rozkraczać na samolotach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikiO Napisano Kwiecień 24, 2009 23latkapco nie nie, nie spotkamy sie na weselu bo ja bylam we wt i sr i wiecie co ........... dupa mnie boli !!!! od siedzenia na tym weselu orkiestra - masakra jakas choc bardzo lubie tanczyc i zazwyczaj nie moge usiedziec na dupce to tym razem nogi nas nie chcialy nosic same trąbki i flety !!!! to 1 wesele które nam sie nie podobalo a wręcz bylo do kitu nawet zakonczone bójką wujka pana młodego i zięcia!!!!!! cos okropnego ja bym padła trupem, całe szczeście ze moje wesele przebiegalo spokojnie współczuję parze mł. bo za gości nie mogą odpowiadac, a zdarzenie bylo bardzo przykre tak wiec uważam ze stracilam 3 dni urlopu.......... kupe kasy na sukienki i prezent i za okrągłą sumkę sie niezle ponudzilam pan mł. cudny, garniturek leżał na nim jak na modelu, ale w jego tle pani mł. byla przygaszona i niech mi nikt nie gada ze ecru suknia jest piękna.... moze na wieszaku ale tutaj wśród białych obrusów ona wyglądała jak brudna i bez makijazu i fryzura jakas starawa ehhhhh a kazanie w kościele bylo ......o "prawie" prawie miłości i prawie mercedesie a prawie jak wiemy robi wielką różnicę wiec tez myśle ze bylo nie na miejscu liczylam na eleganckie , dostojne a tu takie rozczarowanie to naprawde 1 moje wesele takie na serio na NIE nawet moja kuzynka wieśniaczka na swoim weselu błyszczała az mi oczy wyszly! a tutaj zero efektu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiana 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 dziewczynki dziękuję Wam jestem wzruszona, że gdzieś tam myśli ktoś o mnie i wie co czuj e i przeżywam DZIĘKUJĘ AŻ MI SIĘ ŁZA KRĘCI postanowiłam jednak brać te leki po pierwszym szoku i wzburzeniu doszłam do wniosku, że nie warto sobie rozregulować cyklu beccia podziękowania dla gości to szyję takie woreczki satynowe w środku jakiś cukierek wizytówka z podziękowaniami i starczy dla rodziców dam taki kosz ładnie zrobiony z jakimś winkiem i słodyczami w środku i do tego kwiaty a jeśli chodzi o zaproszenia to wydałam i to sporo na te ładne papiery jak narazie 150 zl poszło na to zmykam do roboty buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 MikiO same trąbki i flety!!!:D:D:Dbuhahaha:P:D no w głos ryknęłam aczkolwiek szkoda,że taką klapę zaliczyliście z wesela:O Ja biedna drugi raz Cię nawoluje HOP HOP HOP HOP!!!!! odezwij sie !!!!! to samo LUCYLLA!!!!!hoop hop hop!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach