Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapturkova

skuteczność po 10 tabletce??

Polecane posty

Gość kapturkova

rozpoczelam zażywanie (diane )od pierwszego dnia krwawienia i po 10 tabletce wspołżyłam bez dodatkowego mechanicznego zabezpieczenia.zaznaczam ze bralam dziennie regularnie o jednej ednak godzinie..na ulotce pisze ze wykazuje dzialanie natychmiastowe..ale ja jednak troche sie denerwuje ..a jak to było z wami dziewczyny?

Gość PRINCESSAA
ZABEZPIECZONA JESTES PO 1 TABLETCE. MAS ZULOTKE TO CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM.

Gość kapturkova
czytalam dokladnie :} tylko lekarz powiedzial mi że po 2 tygodniach zaczyna sie skutecznosc...dlatego troche mnie to zmylilo ,ale zaufalam ulotce

Jak to jest że jecie te tabletki a nie chce sie wam nawet dowiedzieć jak one działają? Jak bierzesz tabletki regularnie to nie masz owulacji w danym cyklu. Nie masz jej w 5, 10 ani 20 dniu, nie ma znaczenia na której jesteś tabletce, byleby zazywanie było regularne.

Gość PRINCESSAA
TO ZMIEN LEKARZA. BIERZERZ 1 TABLETKE I P NIEJ JESTES ZABIEZPOECZONA. ZMIEN LEKARZA BO CHODZIC DO JAKIES NIEUKA

Gość kapturkova
spoko..w sumie to słyszałam róże opinie ..jedni mówią że po 1 listku drudzy po 3 ..spotkalam sie nawet z opinią ze diane w ogole jest gorsze pod względem antykoncepcji...też wydaje mi sie ze jak pisze o działaniu natychmiastowym to tak musi byc w koncu nad ulotką tez nie jeden specjalista pracował...choć i tak jestem poschizowana... ale dzięki troche sie juz uspokoilam ;p

Gość PRINCESSAA
GDYBY DIANE NIE DZIALAO OD RAZU 6 LAT TEMU ZASZLABYM W CIAZE. WSZYSTKIE DZIALAJA OD RAZU.