Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dwudziestoparolatka

20stoparolatki

Polecane posty

trzy zal. za mna mam 4 i 4+, a to trzecie nie wiem:( dzisiaj tez nauka, całanocna:( wiec nie bede pisac. buziaki:* trzymajcie sie Kochane

bajka🌻 no bez przesady całą noc więcej chłonie umysł wypoczęty

mimi🌻 dlatego że mózg jest wtedy wypoczęty i dotleniony madziczek🌻jak zacznę na nich ładniej wychodzić

onfim 🌻 wybacz, nie będę z Tobą dyskutowac, nie wiem skąd bierzesz swoje teorie. Ja Ci piszę o konkretnym przypadku, a Ty zaprzeczasz jakbyś tam była.

strzyga🌻 ciebie też tam nie było kochana napisałaś o przypadku pacjentki X i na podstawie tego wyrabiasz sobie opinię. Więc skoro obu nas tam nie było dlaczego tylko ty możesz się wypowiadać i opiniować tą sprawę?

ale ja nie mam czasu na nauke w ciagu dnia, bo mam zajecia. jutro np. do 19, a na srode mam kolejne zaliczenie i tak z dnia na dzien...a w piatek ma dwa zali. wiec ja nie wiem jak ja to zrobie:o w nocy mi sie nawet dobrze uczy, jakbym była sama w pokoju, to luzik,ale kumpela oglada tv(to jej w nauce nie przeszkadza) a czasem ja sie na głos lubie uczyc, lub chociaz szeptem(jak spi moge;)) dobra teraz mykam na serio. jutro 9.45 godzina Z. jeszcze okres mi sie zbliza:o i brzuch mnie pobolewa juz troszke. buziaki:*

Madziczek 🌼 Taką stuprocentową panią domu nie jestem, ale na razie siedzę w domku i od czasu do czasu pomogę matce w prowadzeniu domku. Taka sielanko potrwa do marca potem trza będzie iść do roboty....

onfim🌼 dziękuję za zdjęcie i nie wiem jak możesz być wobec siebie taka krytyczna. Piękna z Ciebie naturalna kobietka, i te oczy ciemne intrygujące:) ten Twój \"chłop\" to powinien Cię na rękach nosić i modlić się żeby nikt mu takiej żony nie poderwał! A fryzurka wystrzałowa, cięcie bardzo oryginalne i w ogóle masz w sobie to \"coś\"- wyjątkowego;) hehe tylko sobie o mnie nie pomyśl...:P Aha i jak Was (Ciebie i strzygi) przy tamtym czymś nie było, to może już nie warto tego tematu kontynuować? :D

madziczek🌻 bo ja wiem ja się tam sobie nie podobam na zdjęciach , nic sobie nie myślę kontynuuj te komplementy bo się miło czyta :D może i nie warto ale ja przynajmniej nie twierdze że lekarze to debile tylko dlatego że jakaś pani jakiejś pani..... ale masz rację bez sensu taka dyskusja

hmm dobra poczytałam sobie o tej dyskusji na temat lekarzy i choroby strzygi. Lekarzy mamy różnych w tym kraju. Jeśli chodzi o zdrowie to zlewajcie sobie dalej, takie drobne przeziębienia itd. ze mną było tak, ze też często byłam przeziębiona i gardełko bolało i katarek się miało i sobie do pracy chodziło bo szkoda było kasy... Ale po latach to się zemściło. I w tedy co??? Się płakało jak trzeba było pójść na operacje. A co do wypisu ze szpitala to ja dostałam po polsku całe łącznie z nazwą choroby i nawami zabiegów.

ita 🌻 biuro Kopernik, 1800 zl od osoby na przełomie sierpien/wrzesien Piorun tez rosnie jak na drozdzach emilka 🌻 ja odlozylam w ciagu pol roku zarabiajac 900zl i wydajac przy tym co miesiac z jakies 350zl na szkole, 100zl na tel, 50 zl na bilet+ biezace wydatki. Odlozyc mozna, ale trzeba bardzo mocno zacisnac pasa

Onfim🌼---dzięki za fotkę, fryzurka mi się podoba tylko ta półmroczna mina :-O UŚMIECHNIJ PYSKAAAA ;-) A co do wredniulców to swoje potrafisz :-P więc nie bądź taka skromniacha :-) Mimi Fibi 🌼---jeszcze rok temu tez tak myślałam że się skończy studia i pójdzie do pracy a teraz 4 miesiąc jej szukam i nic :-O Jutro zanoszę do jakiegoś hotelu na recepcjonistkę i się zastanawiam czy dyplomu nie schować bo znowu powiedzą że za wysokie kwalifikacje :-( Boli :-(

Nie mam siły pisać do każdej z osobna... Niby nie jestem chora a sił brak kompletny! :-( Trzymajcie się:-) 🌻

mika🌻 fakt jak systematycznie odkłada się trochę grosza to jest zawsze łatwiej niż tak od razu wywalić kasę elfik🌻 dzięki, półmroczna ? To ja nie chce wiedzieć jak wygląda cało mroczna soma🌻 ty też się trzymaj cieplutko i wracaj do sił ja uciekam do spania

SOMA🌼 pozdrowienia, dawno Cie tu niewidziałam, jak podczytuje z doskoku Ja generalnie mam dzisiaj apogeum flustracji i niepewności , choć pierwszy dzień w nowej firmie z którą będe współpracować jako osoba z kanc. któa jej pomaga-minął b. miło i naprawde się tam dobrze poczułam-atmosfera jest czysta/jasna i miła......czego nie moge powiedzieć w teaacie kanclerii......... psychicznie się tam wykończe, spalam sie tam bezsensownie, i tylko wizja 2 do 3 dni w tygodniu pracowania w tej nowej firmie(poza kancelarią) podtrzymuje mnie na duchu....ale to pomoc na max miesiąc i obrobie te umowy i aneksy itp kwestie- I CO DALEJ???? poczekma chyab cierpliwie, póki co problemy sie rozmnażają i nierozwiązuja GENEALNIE TO ZAŁAMKA...

Elfik Kiedyś pół roku siedziałam na bezrobociu oszaleć można było wiem co to jest... Teraz jest ciut inna sytuacja bo siedzę na sielankowym półrocznym zwolnieniu z Zusu. Z pracą nie wiem jak jest ostatnio byłam u znajomej w urzedzie pracy to było dużo ludzi i jeszcze więcej ofert pracy. Ale jakiej pracy nie wiem... Ja zaczynam podboje od marca, a może i nawet szybciej jak te białe ludziki od medycyny pozwolą.

Hej! Ja tylko na moment - przywitać się i zarazem pożegna na dziś ;-) Mam w domu szpital - Samiec zapadł na coś i ma gorączkę taką, że prawie mi majaczy. Generalnie jest wesoło, bo posiadanie \"na pokładzie\" Tosi i ledwie żywego Samca momentami jest ponad moje siły... Dlatego też zjadłam dzisiaj dwie kolacje... Brak poczucia bezpieczeństwa wywołuje u mnie wilczy apetyt... Elfik 🌻 dzięki za fotki - jak zwykle widać, że impreza się udała ;-) Emilka 🌻 Namea 🌻 Soma 🌻 wracaj! Vitalijka 🌻 a co z umową? Onfim 🌻 i jak smakowało?? I czemu zdjęcia nie dostałam?? Strzyga Twoje podejście do życia i rzeczywistości jest przerażające... Ale nie pierwszy raz ;-) Reewelka 🌻 bo się przepracujesz!! Dobrej nocy! Ja znikam - może uda mi się na chwilę zdrzemnąć w przerwach bycia pielęgniarką i matką :-P

Witajcie :D Jak samopoczucie? Moja mama grype ma i wysoką gorączkę, a Dziadek znowu problemy z nogą...martwie się o nich ... A wczoraj wieczorem mąż wyciągnał mnie na miasto na naleśniki :D MNIAM dla każdej po 🌻 miłego dnia Pasiasta pamiętasz o zdjęciu Tosi dla mnie?

heja! dzisiaj jestem nastawiona na nie zaliczenie tych socjotechnik, bo nie mogłam wczoraj sie uczyc, nie szlo mi za cholere😠 usnełam przy stole, a jak sie obudzilam mialam odcisniety na czole tel:D jeszcze mnie boli. o 11.45 pisze, pozniej mam nadzieje,ze bede miała przerwe i chyba nie pojde na wykłady z marketingu, tylko sie bede na niego uczyc, na zaliczenie cwiczen, jutro! ja juz chce weekend i miec troche spokoju, odpoczynku i snu! ide poczytac jeszcze, zjesc sniadnie i na wykład, a pozniej maskra:( milego dnia!

vitalijka🌻 ale czemu tak nieciekawie i problematycznie jest? mimi🌻 ja osobiście dziękuję za pracę z urzędu osobiście miałam pecha pracodawca szukał łosiów do pracy po praktycznie 18h w terenie zwodził z umowami wyplatą kasy sprawa skończyła się u prawnika poszedł po rozum do głowy dostałam macierzyńskie i zalegle pensje ale niestety jako jedyna a na pocieszenie w dzien po urodzeniu dziecka dostalam mily telefon jest właściewie pani zwolniona pasiasta🌻 coż za zbieg okoliczności ale ja i tak mam gorzej mój chory a do tego dwójka dzieci pies i robotnicy na budowie chociaż ostatni dzieki bogu nie marudni są :] smakowało mój powiedział że jeszcze tak pysznej kapusty nie jadł :] chociaż też nie wiem czy majaczył czy co. No ale poważnie bardzo dobre było chociaż przeraża troche długość zapiekania chociaż ja skróciła bo też podsmażyłam żeberka i poddusiłam kapuste Zdjęcie zaraz podeślę ivette🌻 jadzia🌻 podobno jakiś wirus wredny panuje bajka🌻 powodzenia namea🌻 kawka? kasiula🌻 reewelka🌻 emi🌻 madziczek🌻 elfik🌻 wreszcie obejrzałam fotki fajna imprezka pijaństwo & pijaństwo :P strzyga🌻 jak tam zdrowie?

Dzień dobry! Bajbajka 🌻 Takie życie studenta... onfim 🌻 A dziękuję, dzisiaj już lepiej się czuję. Siostra mnie zawsze leczy i aplikuje wszystko co możliwe:-) Ja chcę zdjęcie!:-) Pasiata🌻 Oj to niewesoło masz... 🌻 Mimi 🌻 Witaj. vitalijka🌻 Jestem, ale nie zawsze piszę;-) Nieciekawie z tą kancelarią... Kurcze jak mnie pewne sprawy dobijają, np. to że ludzie mają taką złośliwą naturę! Elfik🌻 Podziwiam Cię za to, że się nie poddajesz. Krzyczę o zdjęcia! emilunka🌻 Nie płacz, ja też nie pojadę na wycieczkę za 2500:D Swoją drogą my zawsze jeździmy w góry powiedzmy na tydzień, raz dziennie jemy w knajpie, wynajmujemy pokój z łazienką i całość wychodzi po kilka stów na głowę... 500 to max:D madziczek🌻 Nie wiem czy to rozsądne brać kredyt na urlop...:-O Życzę miłego dnia, ja zaczynam robić projekt:D A zresztą ja nigdy nie robię nic innego:D

Dzień dobry kobietki;) Cholera posmarowałam się wczoraj nowym balsamem brązującym,nie umyłam rąk i mam dziś całe dłonie w plamach:OPierwszy raz cos takiego mi sie stało,a najlepsze jest to że szoruje te dłonie szczoteczką z mydłem i coś słabo schodzi:(Mam kare za lenistwo.. Ita🌼Zakupiłam teraz obiadki w szkole za 5,30 i postanowiłam kupic jedna porcję bo ja czasami w szkole jem za darmo a jak nie bede jeść w szkole to zawsze dziewczyny więcej spakuja mi do menażek.Wiadomo że nie dadza mi drugiej porcji mięsa które jest 2/3 razy w ciagu tygodnia,ale zupka też się najem,a jak bedzie mało to moge zjeść ziemniaki z sałatką.A jak bedzie brakować mi mieska to sama sobie zrobie na chacie:)Grunt że duzo pieniędzy zaoszczędze:) Onfiim🌼ja tez nie widziałam twojej fryzurki jeszcze:(Więc sie drę!!:P Emi🌼a rewelka nadal max pracy?? Ja dzis mam powtórkę z rozrywki z wczoraj i nuda w pracy napewno mi nie grozi:( Więc wracam do papierzysk ale jeszcze zaglądne do was dzisiaj:)

Emi🌼boże trzaśnij mna żebym się obudziła:P Miałamna mysli czy rewelka dalej tak zawalona robota?

jadzia🌻 wysyłam , soma🌻 wysyłam a aplikowanie wszystkiego co popadnie też dobre nie jest :D kasiula🌻a drzyj się drzyj już wysyłam D