Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dwudziestoparolatka

20stoparolatki

Polecane posty

Emilunka🌼 jak masz takie \"rozwarcie\"to przynajmniej Twój Osobisty ma łatwiejszy dostęp:P

Emilka🌼kuźwa...nie przesadzaj dobrze? Widziałam Twoje nogi i aż takiej dziury tam nie widziałam:P Czarna🌼ze śmiechu prawie gumą się zadławiłam;) A Twoje cycki to ja nie wiem jakie są, ale raczek groszki czy piłeczki? Jak już mówisz, że są małe.

Rewelka🌼 raczej piłka plażowa. Zeszłam z piłki lekarskiej kiedy schudłam:D

czarna 🌻 w sensie, ze masz duze? :) A moj osobisty to wiesz... leje na to :) reewelka 🌻 widocznie zbyt mało intensywnie mi się przyglądałaś :)

ita🌻 jestem jestem reewelka🌻 oby ale nie mówmy hop itd zobaczymy czy wywiąze się z zobowiązania słonecznikiem jak lubię tylko świeży mniam mniam emi🌻 ha ha ha wydalo sie bytka🌻 dziękuje ślicznie jest takie porzekadło szanuj szefa swego zawsze możesz mieć gorszego ale oby ci się to nie sprawdziło czarna🌻 no nie wiem nie wiem a jakie masz

Czarna🌼to się podziel trochę:) Czyli Ty masz cycki po Pameli, ja mam włosy, która ma talię osy?

Duże duże mam:o Moje utrapienie kiedyś. Dzisiaj już się z nimi zaprzyjaźniłam:) I z Pamelą o cycki mogłabym konkurować;)

czarna 🌻 strasznie ci zazdroszcze :) reewelka 🌻 spadaj, mówiłaś, że twoje są ok, to co teraz chcesz, żeby się czarna podzieliła :P

hehehheheheheheh...No to we trzy swtorzyłyśmy ładną całość:) Emilka🌼a te nogi to ja Ci naprostuję:P Czarna🌼ja się cieszę, że mi trochę urosły, a jak schudłam to zostały-nie zmalały.

Emilka🌼kochana z tego co mi wiadomo, to różnie z nim bywa, więc ja Ci je wyprostuje:P

Rewelka🌼 u mnie było tak- jak szłam było widać cycki, później długo długo nic i w końcu ukazywałam się ja:) I jak schudłam rozmiar mniejsze dostałam co w moim przypadku stało się darem z niebios:D Emi🌼 jakby Ci garb od ich ciężaru rósł to byś pewnie już nie zazdrościła;) A jak będę w ciąży to chyba zabiję nimi:o

czarna 🌻 czyli jak skakałaś np. na skakance to było: "widze-nie widze-widze-nie widze" ?? :):) Czyli skoro teraz jest juz ok, to fajnie :)

Czarna🌼ale przynajmniej jak Cię ktoś napadnie i zaatakujesz go z cycka, to go ogłuszysz i po sprawie:P Znam takie przypadki jak Twój:) Przerąbane. Ja z moich jestem zadowolona, bo sa akurat teraz już.

Emilunka🌼 buahahaha:D:D:D Spadówa:P Rewelka🌼 A Ty też chcesz w łeb:p Człoweik się wyżala, mówi o swoich przypadłościach a one się nabijają;) Oj, bo wykorzystam swoje \"przyrodzenie\":D

Emilka🌼ale Ty masz ten plus, że kogoś masz, a ja to zaczynam domyślać się skąd się biorą moje frustracje;)

czarna 🌻 żałuję żałuję żałuję cię :) reewelka 🌻 no tak... nie masz sie na kim... "wyżyć" :) to może dlatego my takie wredne jesteśmy :) Słuchaj... wieczorem, jak jesteś już w swoich salonach, leżysz na łaciatym kocyku... patrzysz na swoją prawą rękę i mówisz do palców: "No koledzy, to co dzisiaj robimy?" :) I przejdą ci frustracje :)

Czarna🌼uważaj, bo jak ja użyję swojego przyrodzenia, to będziesz miała traumę do końca życia:P A jak biegłaś, to nie obijałaś sobie oczu? ehhehehe oczywiście żartuję-nie obrażaj się tylko:) Mi ostatnio koszula się rozłaziła na cyckach-Ty to dopiero musisz mieć przesrane:) Ale lepiej mieć za duże, niż wklęsłość.

Emilka🌼kurna, bo się udławię ze śmiechu:P Chyba przejdę się na królewską i zakupię parę sprzętów;) Z wklęsłościami to akurat do Ciebie nie było, bo Ty jeszcze coś mam:)

Rewelka🌼 ja nie z tych co się obrażają:) Ale normalnie zaraz Cię popieszczę:P Emi🌼 a skąd Ty takie mądrości czerpiesz?Tych kolegów sama sprawdzasz?:p

to ja mogę tez coś swojego oddać do podobizny Pameli:) onfim🌻 ja tez sluze pomoca na gg albo mailu...tylko nic teraz nie moge napsiac, bo nie wiem, co twoj maz zrobil bajbka🌻 darze Cie duża sympatia, ale od pewnego czasu Twoje posty są jakby wstrzelone.... jest jakis temat, a tu naraz wywody na pol trony o egzaminach itp. Ja tez studiuje, ale nawet by mi sie nie chcialo pisac, co zdalam a czego nie...Albo gdzie bylam i co kupilam... Wole w ogole nie zasmiecac tym forum a zdjecia tatuazu zrobie, jak tylko znajde chwilke czasu

Emilka🌼Ci koledzy to Twoi goście często;) Czarna🌼a pieść mnie do woli...dziś mogę iść na specjalistyczne zakupy-jakieś konkretne zamówienia co do zabawek, czy użyjesz swoich zdolności i wspomagacze nie będą potrzebne?:P

Rewelka🌼 Kochana Ty jeszcze nie wiesz na co mnie stać:D Zwłaszcza jak mnie Bóg tak hojnie obdarzył;) Mika🌼 a co dajesz z Pameli?:) Normalnie humor na koniec pracy mi poprwiłłyście:D

reewelka🌻ja akurat tali osy nie mam mnie w ogole ciezko z nią konkurować co najwyżej kto ma bardziej okropnego partnera czarna🌻 a tak rozmiarowo co to znaczy duze :> emi🌻 wyobrażam sobie to skakanie na skakance :D mika🌻 moj maz to flirciarz ale widze ze skruszony u Mój już przestał być bezrobotnym dostał pracę jak już emilce pisałam o ironio w Katowicach