Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

dwudziestoparolatka

20stoparolatki

Polecane posty

Emi馃尲---to nie nam powinna艣 grozic tylko sobie bo to Ty sobie posz艂a艣 :-P Ja pisa艂am na czarno 偶eby艣cie wraca艂y :-P Czarna馃尲---a jak tam 偶ycie na wybrze偶u si臋 toczy?? Onfim馃尲----fiu fiu chlebek m贸wisz??Gratulacje pono膰 to nie 艂atwa sztuka ;-) No i chyba racyj臋 masz w tej drugiej kwestii ;-) Ja na razie twardo ciesz臋 si臋 s艂o艅cem wi臋c okulary si臋 kurz膮 ;-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do emi
Jezu kobieto no to pojmij 偶e nadal jeste艣 tu nie potrzebna i spadaj st膮d

Udost臋pnij ten post

Elfik馃尲 na wybrzezu s艂onecznie:) Czasami wieje ch艂odem, ale jak to wiaterek- dzi艣 jest jutro nie ma:) No i wiosna na horyzoncie:) Emilunka馃尲 no wiesz, rozumiem, 偶e tata, ale dziadek to juz zboczenie;):P Onfim馃尲 nie wiem czemu g艂upio. Jako艣 tak mam, 偶e zestaw p艂aszczyk i okulary nie id膮 ze sob膮 w parze:o Namea馃尲馃憚

Udost臋pnij ten post

internet mi dzis wariuje, raz jest, raz nie ma :o bytka 馃尲 ta miejscowosc z parkiem miniatur to Kowary. mala miescinka kolo mojej Jeleniej Gory. a park miniatur rzeczywiscie nieziemski, z roku na rok sie rozrasta :) a skad Ty jestes?? czarna 馃尲 okulary na nos, oczy chronic :) elfik 馃尲 krzyczalas to wrocilysmy emi 馃尲 a ja na gadu do Ciebie stukam, puk puk ja jestem w cudownym nastroju :) wczoraj dostalam niespodziewanie wielki bukiet kwiatow, a dzis sie dowiedzialam, ze moja przyjaciolka jest w drugiej ciazy :D a jeszcze tak niedawno pisala, ze sie staraja, ale bez rezultatu... to dowod, ze chciec to moc 馃尲 u mnie tez slonczeko przyswieca, z okularami sie nie rozstaje ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do emi
p臋pek 艣waiata z Ciebie 偶aden za to chamka jakich ma艂o :)

Udost臋pnij ten post

pomaranczo ujawij sie, zebysmy mogly wiedziec komu zawdzieczamy to "odkrywcze" opinie... :P

Udost臋pnij ten post

Skoro si臋 ukrywa to mo偶e warto sie zastanowi膰 nad tym kto to jest? Komu Emiluka najbardziej podpad艂as? Odpowied藕 chyba jasna;)

Udost臋pnij ten post

chamka jakich ma艂o... ciekawe :) Kto艣 tu chyba jest zazdrosny :P czarna 馃尰 jak to, komu podpad艂am, by艂a tu taka jedna co teraz si臋 boi, podczytuje i czasem co艣 m膮drego odpowie :)

Udost臋pnij ten post

tak sie czasem zastanawiam, jaka ze mnie chamka :) co ja takiego chamskiego robie,mowie, pisze itp. G艂upoty nie zniese, wiec sie pomaranczko nie wysilaj :P

Udost臋pnij ten post

namea 馃尰 mieszkam w ma艂ej mie艣cince w Wielkopolsce - nazwa i tak by ci nic nie powiedzia艂a, no powiedzmy 偶e to dalsze okolice Poznania ;) a do tego parku w Kowarach trafili艣my z m臋偶em w艂a艣ciwie troszk臋 przez przypadek podczas podr贸偶y po艣lubnej :)

Udost臋pnij ten post

bytka 馃尲 mam Rodzine w Wielkopolsce. Wronki, Obrzycko, Chraplewo, Lusowo :) wrednym pomaranczom mowimy stanowcze NIE!!!!! :P

Udost臋pnij ten post

dziewczynki zmykam do domu sie weekendowac :) milo bylo wpasc, bede sie starala codziennie choc na chwilke, o ile polaczenie internetowe pozwoli :) wszystkie caluje i zycze milego popludnia, wiosna idzie!!! cieszyc sie trzeba :D

Udost臋pnij ten post

onfim 馃尰 a jak tam twoje prawko? ja ju偶 dwa razy udupi艂am :) namea 馃尰 b臋d臋 czeka膰 :) elfik 馃尰 jak 艣wi臋towa艂a艣? ita 馃尰 ciebie mi tu brakuje :) czarna 馃尰 a ty cwaniaku podczytujesz, tylko czasem si臋 wtr膮cisz :P

Udost臋pnij ten post

namea 馃尰 Wronki to znam ale tylko dlatego 偶e w ich pobli偶u mieszka moja rodzinka ;) ja mieszkam mniej wi臋cej w tej odleg艂o艣ci od Poznania co Wronki tylko 偶e w zupe艂nie przeciwnym kierunku okolice Konina, Wrze艣ni. A ty w czwartek ju偶 weekendujesz? :p mi艂ego popo艂udnia

Udost臋pnij ten post

Emilunka馃尲 a no podczytuje:) I jak mam si臋 do czego wtr膮ci膰 to nie omieszkam z tego nie skorzysta膰:P

Udost臋pnij ten post

no ale 偶eby wtr膮ca膰 si臋 w moim interesie :) Wow, to偶 ja jednak jestem p臋puszek 艣wiata :):):) Dzi臋kuj臋 馃憚 :)

Udost臋pnij ten post

Wtr膮ci艂am si臋 odno艣nie okular贸w a nie Ciebie:P Jak ju偶 si臋 pojawiasz to czytaj uwaznie:P I nie s艂od藕 sobie:P Dla mnie akurat kto inny jest k艂臋bkiem 艣wiata!

Udost臋pnij ten post

elfik馃尰 no musz臋 jeszcze troszk臋 popracowa膰 ale jestem na dobrej drodze by nast臋pne wychodzi艂y 艣wietnie,My艣le 偶e mam racj臋 samotno艣膰 jest ok ale we dwoje zawsze lepiej znosi si臋 偶ycie (przynajmniej na takim etapie my艣lenie jestem na chwil臋 obecn膮) emi馃尰 a ja si臋 z tob膮 zgadzam nawet uwa偶am 偶e moje 22 czy ile tam mia艂am to by艂o grubo za wcze艣nie na zabaw臋 w dom, prawko hmm utkne艂am nie mam kasy na kontynuacj臋 kursu chwilowo z niecierpliwo艣ci膮 czekam do 10-tego st臋skni艂am si臋 za autkiem czarna馃尰 to mo偶e przejrzyj katalogi z mod膮 ja tam widze takie po艂膮czenia namea馃尰 jeszcze nie wszystkie wr贸ci艂y a szkoda, a u was mo偶na tam mie膰 wieksz膮 wiosn臋 ni偶 mieli艣cie przez zim臋 :>

Udost臋pnij ten post

No wreszcie si臋 co艣 dzieje :-) Pomara艅czo z 艂aski swojej nie wyr臋czaj nas bo gdy b臋dziemy mia艂y do艣膰 Emi to jej same to powiemy wi臋c przymknij mordk臋 bo si臋 troch臋 rozmin臋艂a艣 z og贸lnymi nastrojami. Czarna馃尲---no to dzi艣 chyba ca艂a Polska s艂oneczna i tak ma by膰 a偶 si臋 chce na dw贸r wyj艣膰. Namea馃尲---zagl膮daj zagl膮daj :-) i mi艂o 偶e wr贸cily艣cie ;-) Emi馃尲---nie przejmuj sie pomara艅cz膮 plecie trzy po trzy bez 艂adu i sk艂adu wi臋kszego ;-) A co do tego topika to syf totalny a ta panna g艂upia jak ma艂o kto ona nie wie 偶e wieku 17 lat ka偶dego ch艂opaka si臋 koffa na zab贸j nie mo偶e spojrze膰 z perspektywy i nie wie jak to wygl膮da po czasie ta mi艂o艣膰 na zab贸j.Echhh

Udost臋pnij ten post

emi馃尰tak mam na my艣li tamten topik elfik馃尰 no c贸偶 dojrza艂o艣ci to ja si臋 po 17 nie spodziewam

Udost臋pnij ten post

elfik 馃尰 nie musisz mnie bronic:) na tym drugim topiku zjecha艂y mnie od dewotek, pojebus贸w itp. tylko dlatego, 偶e w wieku 23 lat nie mieszkam z facetem, nie je偶d偶臋 BMW i mieszkam w Polsce :O wi臋c co mam si臋 przejmowa膰 nasz膮 by艂膮 kafeteriank膮 :D onfim 馃尰 no w艂a艣nie, a panna si臋 oburzy艂a bo ona przecie偶 jest przekonana 偶e to TEN jedyny, a zwi膮za艂a sie z nim jak mia艂a 12 lat :O i teraz jej mama jest o ni膮 spokojna bo wie, 偶e c贸rcia bierze tabsy :O

Udost臋pnij ten post

Emi馃尲---ja Ci臋 kochana wcale nie broni臋 tylko nie lubi臋 jak kto艣 wypowiada si臋 w moim imieniu w dodatku niezgodnie z tym co my艣l臋 :-P A co do tamtego to 17 lat plus sex mieszkanie z ch艂opakiem plus tabsy = zwichni臋ci emocjonalnie ludzie popapra艅cy kt贸rzy zaburzaj膮c naturaln膮 kolej rzeczy potem nie potrafi膮 si臋 odnale藕膰 w ma艂偶e艅stwie czy rodzicielstwie.Wszystko ma sw贸j czas a sex w wieku 17 lat poskutkuje pewnie tym 偶e w wieku 25 albo wcze艣niej b臋dzie nim ju偶 totalnie znudzona i zacznie szuka膰 mocniejszych wra偶e艅 :-O Tak mi si臋 przynajmniej wydaje 偶e tak mo偶e by膰

Udost臋pnij ten post

emi馃尰 wobec tego jaka mama taka c贸rka ale jedno mnie cieszy 偶e w og贸le pomy艣leli o zabezpieczeniu

Udost臋pnij ten post

Onfim馃尲---dok艂adnie, dobrze 偶e nie pisze jak to marz膮 o dzidziusiu jak najszybciej

Udost臋pnij ten post

elfik 馃尰 ja bro艅 Bo偶e nie m贸wi臋, 偶e ona ma robi膰 wszystko po kolei (艣lub-zamieszkanie-dziecko), bo ka偶dy robi tak, jak uwa偶a. Ale no cholera, chyba mo偶na robi膰 nie po kolei, ale w odpowiednim wieku!! Ja te偶 mam zamiar mieszka膰 bez 艣lubu, ale to nie znaczy, 偶e wypakuj臋 4 godziny drogi do domu w wieku 17 lat, 偶eby zamieska膰 z ch艂opakiem z kt贸rym jestem od 5 lat, a kt贸ry ma 19 lat i to tylko dlatego, 偶e jestem taka dojrza艂a i samodzielna bo mam rent臋 po tacie... Ja tu ju偶 nikomu nie wierz臋, mo偶e to i ty piszesz na pomara艅czowo :P onfim 馃尰 no ja maj膮c c贸rk臋 17-letni膮 nie prowadza艂abym jej z u艣miechem na ustach do gina po tabletki :O

Udost臋pnij ten post