Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

Gość ZIAJAAAAAAAAAAAAA
no to jeszcze ok 10-15 min :D CZEKAMY:D ale boje sie ze dzis po aferze juz nic tu nie napisz.e... nie bedzie kiedy.... jeżeli nie dzisiaj to napiz jutro chcoiaż;) ale nie zapomnij ;)

a tu dzisiaj jej mówi ze wyjatkowy nie odzywił sobie włosów :):):):) ale był by żaaaal ale oby sobie odzywił te swoje włosiska

Gość zaraz jajo zniosę
:D:D:D

Gość Aaaaaaaooooooooooooouuuuuuuuuu
Zaraz się wszystko wyjaśni :)

Gość olaolaholahola
napiecie napiecieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość miałam oglądać film
ale to jest lepsze! :-D czekam w napięciu!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cała polska Cię wspiera :D:D:D:D czekamy z niecierpliwością :D

No on ma gęste włosy, ale czy ja wiem czy takie grube? Jest blondynem, więc raczej cienkie. I proste, nie kręcone (bo ktoś pisał o "loczkach"). W kazdym razie mam nadzieje że mu się rozpuszczą. :) Wy tak niecierpliwie nie czekajcie, bo ja sie zacznie akcja to ja wątpię że będę miala sposobność pisac do was. Moja przyjaciółka też o wszystkim wie, też trzyma kciuki żeby włosy mu się rozpłynęły, ona zreszta juz dawno mówila że on jest jakiś dziwny. I ona tez kazala mi natychmiast dzownic jak si ooooooo halas w lazience cos krzycz napsize poxniej

niechaj autorka da znac chociaz jak burza bedzie nadciagac jelsi nie da rady dzis napsiac c sie dizalo :P

Gość 12345767
a ja miałam ogladac mecz ale tylko słucham wole ten show:) nawet jak to jest wkreta to i tak ukojenie na mój poddły nastrój :)

Gość Bosko po prostu bosko
Autorka topicu bardzo dobrze robi. Co on sobie myśli, że może tak się zachowywać? Jak bnajbardziej jest tego wart, a nie jest wart miłości autorki

Gość prowokacja ale śmieszna
:-D CIEKAWE CO WYMYŚLI AUTORKA :-D

Witam! Jak mi jest fas rzal... normalńe rzal.ró pszes ha samo... Baby! Snajćće sopje jakjeś inne sajenće, a ńe potńecajće śę jakimś rzałosnym profokatorem. To tak, jakbym ja napisau f temaće, rze jestem dyslektykjem i walnoł klka błentuf. To co, od rasu byśće mńe swysyfali, no ńe?! RZAL RZAL RZAL!

Gość ...ike...
bedzie smiesznie jak mu sie ten krem do depilacji dostanie w oczy.... i biedak oslepnie...

Gość mala ksiezniczka69
oby to byla prawdzila historia normalnie ukocham ta autorke czadddddddddddddddddd:):):):):) jesli wypali !!!!!!!!!!

Gość jakie to ma znaczenie
prowokacja czy nie - skoro wszyscy (no, prawie) dobrze się bawią! W końcu o to chodzi! :-)

Gość jkhjvkjhk
zniosę jajoooooooooooooooo:D

Gość arekkk1980
Powinnas mieć nick żałosna...28. Jesteś żałosną babą! To w ogole nie jest adekwatne, w jaki sposob ty go skrzywdzisz do tego co on zrobił. Jak 3 lata zapuszczal wlosy to ty myslisz że to jest takie hop siup i mozesz to zniszczyć ze złosliwości? a ja ci się coś nie podobalo to trzeba bylo zadbać o związek, o faceta trzeba dbać a nie jakieś żałosne zemsty! jesteś żałosną szmatą jak dla mnie!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Arek trzym ryj

Gość fdgdfg
skoro wszyscy (no, prawie) dobrze się bawią! ------ oprócz facecików na tym topiku, którzy kibicują jej facetowi, a autorce życzą śmierci :P :P

Gość ...ike...
alice w takich kremach sa bardzo silne substancje chemiczne, nie wiadomo jak moga podzialac... niektorzy widze nei mysla... pomysl swietny naomiast nie wiem czy do konca w porzadku

Gość arekkk1980
Sama zamknij ryj. A związek to ona miała tylko nie potrafiła docenić. I za to jeszcze chce go zrobić łysego? :O Kobiety to jednak szmaty!