Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozochocona

Siedzę w pracy i wlaśnie naszła mnie straszna ochota na sex...

Polecane posty

Gość popros kolezanke
o wylizanie cipki

to jak sweet candy to skąd jesteś, może się skuszę i odwiedzę Ciebie?? co Ty na to??

A Ty Suny zadajesz dużo pytań, a sam mało piszesz. Jaki jesteś, jak wyglądasz, gdzie mieszkasz, ile masz lat? Odpowiesz?

zadałem pierwszy pytanie.. jestem dojrza ły sypatyczny lubię zabawy we dwoje a teraz Twoja kolej

Dojrzały? To znaczy ile masz lat, bo takie określenie pomieści wiele. Poza tym nie napisałeś jak wyglądasz, a ja owszem.

Mam ciemne włosy i 166cm wzrostu. faceci mówią, że ładnie wyglądam, więc może mają rację ;) Ale to już pisałam wyżej...

sweet candy a jesteś chętna na słodką zabawę?

Chyba jestem trochę podłamana, że ten mój facet tak się głupio zachowuje...Nie mogę tego zrozumieć i nie jest mi z tym dobrze. No ale to nie topic o nieszczęśliwej miłości, więc już nie przynudzam...

Wygląda na to, że już nie, bo się pokłóciliśmy i on się obraził chyba na amen. Czy jeśli facet nie odzywa się od tygodnia ani słowem, nie pisze, nie dzwoni to znaczy, że nie chce mnie znać? Sam mi powiedz Suny jak to z wami facetami jest...

Gość Doradek
Rattara po dwóch godz to oni maja ledwo siłe dla siebie albo i to nie :-)

No tak czas na odpoczynek. A wieczorkiem to już nie sex w pracy a w domku!!!!!!!

Gość Doradek
W niewypowiedzianej, nie dającej się opisać wytrwałości przemierzam pustynne obszary Colorado w nieustannym i odwiecznym poszukiwaniu wylegujących się w promieniach zachodzącego słońca stolców kojotów. Niepomny żaru lejącego się z nieba, ni pyłu wdzierającego się w gardło i osadzającego się na tchawicy oraz bezwarunkowych skurczy pęcherzyków płucnych, drażnionych przez mimowolne impulsy międzysynaptyczne wywołane podwyższonym ciśnieniem oraz znacznym przyrostem temperatury ciała, pochłaniam absolutnie wszechdoskonały kształt stolca, naruszając jego mistyczną konstrukcję moimi naruszonymi przez ząb czasu i próchnicę zębami

Sam jesteś stolcem smutna podszywo:-) Spróbuj teraz sie podszyć :-)

Suny, wybacz, ale chyba nie jestem psychicznie gotowa na nowego partnera...Chyba bardziej potrzebuję teraz faceta-przyjaciela do rozmowy...A Ty chyba nie tego szukasz.

Raptor, możesz rozwinąć temat? Co takiego podoba Ci się w moich wypowiedziach? Zaintrygowałeś mnie :)