Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiula0620

Mexx, Caterina, Nacik, Zalana,Asiula Halooooo????

Polecane posty

hello kochana!!!!! normalnie zachcialo mi sie plakac jak mi wyskakiwal blad w polaczeniu. co sie stalo z topickiem beaty???

:* ale sie ciesze ze chociaz Ciebie udalo sie jakos chwycic;) to samo ja, myslalam ze jakis blad czy cos, co sie wogole stalo?? kurcze zeby reszte udalo sie jakos zebrac jeszcze:( oby patrzyly ta tutuly:)

hej, witajcie, dobrze,ze jesteście dziewczyny co sie stało z tamtym topikiem caterina - dostałas pracę? gratuluję :)

Witaj:* kurcze no w szoku jestem ze usunieto;/ moze Beata sie wkurzyla ze tak gadalysmy wciaz tylko tam jej:/

mam nadzieje ze nie wkurzyla sie na nas :-( Mysle ze moze sie wkoncu zmeczyla, bo to nie tak latwo wystarczy ze sie pojawi to zlatuja sie osoby jak sepy, czasami w malo kulturalny sposob proszac o wrozby. mam nadzieje ze nas znajdzie i napisze co sie stalo.

łoj bozie mój bozie ale sie wystrachałam ze nie znajde Was Zaraz ide wylac dla łukasza plyte ktora mi pozyczyl ale niechcacy wzialam ja do kraju (byla w laptopie) napisalm ze zrwracam plyte i takie tam .Zastanawiam sie czy nie napisać ze tesknie i ze brakuje mi jego,tylko czy nie wyjde na idiotke?w koncu napisalam do niego eska a On nic:( wiec sama juz nie wiem,poradzcie prosze :)

Halo kochana:* ale sie ciesze ze znow mozemy pisac;) hm.. moze napisz mu romantycznego lista, o tym co czujesz. W sumie w smsie ciezk otak pisac a tu mozesz pisac i pisac. W sumie co CI zalezy, nic nie stracisz a zyskac mozesz duzo:)

Kurcze Caterina tez tak mysle ze moze na nas sie wkurzyla:/ my tam bojczylysmy jak szalone, no ale z drugiej strony wystarczyloby napisac zebysmy zalozyly swoje forum. No nie wiem:(

nacik ---> nie znasz mnie ??? Dziwne . Swojego czasu byłem osobą pierwszoplanową na forum kafe ;)

a nacik znalazlam wczoraj sobote i niedziele spedzilam przed kompep w poszukiwaniu ofert i znalazlam zadzwonilam pod podany numer o 13.10 a 13.30 juz bylam w pracy. jak narazie mam kontrakt do 22.11.08 ale z mozliwoscia przedluzenia, zobaczymy. a praca taka se, przyszywam do metek made in italy , china portogalia , metki z wyznacznikami jak prac ubrania itp, Wazne zeby na koniec miesiaca byly pieniazki. hahaha widzialam fajnego chlopaczka mam nadzieje ze nie jest zadnym szefem bo sie zastrzele....

Wiem co sie stalo .Otoz wczoraj po 23 .00 pojawila sie BEatka i zaczela wrozyc a potem jakas laska "oskarżyła" ja o oszustwo i nabieranie ludzi .Poparla to faktem iz pisala z kilku nickow i za kazdym razem to co wywrozyla Beatka nie sprawdzalo sie np zapytala czy wyjdzie za maz .odp byla ze Nie a kobita jest juz zamezna. Beata sie wkurzyla i zglosila topik do usuniecia :(

Caterina najwazniejsze ze jest praca;) u mnie jutro bedzie gazeta z ofertami mam nadzieje ze bedzie cos:( to tak jest mies czy tygodniowe wynagrodzenie??

No cale szczescie ty tez sie znalazlas mesxx!!! mexx jestem za dlugim i wyczerpujacym listem....!!!!!!!! a w poprzednim smsie co mu napisalas??? ja tez napisze ostatniego smsa do mojego attilio ze znalazlam prace i ze sie z nim zegnam i zycze mu dobrego zycia!!!!!! wiecie co serce mnie jednak boli, ze juz go nie bede widziec!!!!

no tak głupich nie brakuje, chociaż mozna było ja zignorować, jak zaczęłą szumieć caterina - cieszę się, ze Ci się udało, tak jak napisałąś - nie ważne co - od czegoś trzeba zacząć Mexx - napisz KONIECZNIE, wszystko co czujesz, nie masz nic do starcenia a mozesz zyskać

Asiulek w sumie masz racje ale boje sie ze wyjde na idiotke oraz ze i tak sie do mnie nie odezwie :( sama juz nie wiem Zmarnowalam juz polowe zeszytu i list mam w 30 wersjach :O kurde noo a moze tylko tak oschle napisze ze odsylam plyte i pozdawiam? przed wyjazdem napisalm do niego list ,wyrzucilam z siebie wszytsko a rekcji jako takiej nie bylo wiec sie boje drugi raz pisac takie rzeczy :O

O qrcze, ale te panny niektore sa beznadziejne to glowa boli. Pyta sie 5 razy a potem sie dziwi ze inaczej wychodzi, przeciez bylo mowione xy razy ze moga wychodzic rozne odp jak sie pytaja po 10 razy. Eh... No i takie idiotki "wykonczyly" nam taki mile i cieple osoby:(

Wiem co sie stalo .Otoz wczoraj po 23 .00 pojawila sie BEatka i zaczela wrozyc a potem jakas laska "oskarżyła" ja o oszustwo i nabieranie ludzi .Poparla to faktem iz pisala z kilku nickow i za kazdym razem to co wywrozyla Beatka nie sprawdzalo sie np zapytala czy wyjdzie za maz .odp byla ze Nie a kobita jest juz zamezna. Beata sie wkurzyla i zglosila topik do usuniecia to jak baba byla zamezna to czego sie czepia prawdopodobnie wiecej sie nie chajtnie.. niektore osoby to naprawde maja siano w glowie.......!!!!!!

caterina wlasnie mialam zamiar tak jak Ty zrobić ,napisac krotko ,zwiezle i na temat a przy tym dodac ze mam dosc i niech robi sobie co chce ze juz mi niezalezy oraz ze moglby mi chociaz w odp na eska napisac " a chooj ci w d... " poniewaz to jest lepsze niz brak reakcji. Tak jak juz wspomnialam napisalm do niego list i to baaaaardzo wyczerpujacy ,6 str maczku i tylko okretie pow mi zebym zostala no i jakis taki milszy byl ale nic poza tym :O

caterina wlasnie tez o tym pomyslalam i nawet ktos to napisal ale Beata mimo wszystko zdecydowala sie usunac topik .Miejmy nadzieje ze jej zlosc minie i w niedalekiej przyszlosci znowu zacznie Nam stawiac karty :)