Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiula0620

Mexx, Caterina, Nacik, Zalana,Asiula Halooooo????

Polecane posty

Gość mexx- nie przejmuj się
miłość mija jak sraczka. Zresztą, zapytaj mamy.

ale mam zdolowany dzien dzis:( chyba przed okresem jakas zalamke chwytam:/ ehh... tez tak mam ze nawet jak rozmawiam z jakis facetem patrze na niegoi jak \"na klocek drewna\" niby rozmawiam a w glowie calkowicie inne mysli chocby o tym co zrobie na obiad;/ smieszne to az czasami:) yh... Mexx kurcza wiem co przechodzisz tak mi przykro, chcialabym Cie jakos pocieszyc ale wiem ze sie nie da, trzeba to przezyc niestety:( Czemu my mamy kurde takiego pecha:( przeciez jakby ktos przeczytal to forum gdzie sie wyplakujemy to pomyslal by ze to zlot najwiekszych zalamanych;/ Dobra, ja wiem ze TO kiedys przyjdzie i znajdzie sie ten ksieciunio, ale kurcze narazie jest masakrycznie:( buziole dla kazdej

Asiula a wiesz ze tez o tym pomyslalam? ten topik powinien miec tytuł " koncik zlamanych serc" albo " koncik zrozpaczonych kobitek " :( Niby wiem ze trzeba to przezyc ale...kurde noo ile to mozna? mowia ze kiedy nie widzi sie na codzien ukochanej osoby to szybciej przechodzi ,latwiej jest zapomniec jednak w moim przypadku to nie dziala ,z dnia na dzien teksnie za Nim coraz bardziej 😭 i beczec mi sie chce ze On nawet sie nie odezwie ,nie napisze chociazby "pocaluj mnie w dupe" . Asiula przed okresem zawsze jest cieżej z dobrym humorem nie mowiaz juz o tym ze wszytsko denerwuje ,zreszta po co ja to pisze skoro Wiemy o tym wszytskie :D pozdarwiam

Dziewczyny do mnie dotarlo ze on mnie po prostu nie chce.co bym nie zrobila to i tak bedzie zle i nigdy sie nie dowiem dlaczego tak sie stalo.poukladalam sobie w glowie wydarzenia z ostatnich miesiecy zwiazane z nim no i moglam sie domyslec ze ktos sie pojawil.ta dziewczyna napisala mi ze poznali sie pod koniec wakacji i tak mniej wiecej w tym czasie kontakt nam sie calkiem urwal.a ja glupia myslalam ze on wyjechal, tyle razy mnie oklamal a ja znow mu uwierzylam. nie powinnam tego rozpamietywac, ale jest po prostu swinia bo do czasu kiedy ja poznal mielismy kontakt, spotykalismy sie, spedzalismy razem noce i duzo rozmawialismy o jego problemach, nowej pracy itp.wiec czy nie robil mi nadziei? robil, a jak poznal ja po prostu bez slowa zniknal.i to boli strasznie, przestalam byc potrzebna i do widzenia.i mimo tego ze wiem to wszystko nie potrafie myslec o nim zle, tak jakbym nie wierzyla w to wszystko co sie stalo.wiem, powinnam puknac sie w glowe bo jest totalna swinia. niech mi to wreszcie przejdzie, to uczucie jest dla mnie jak kula u nogi, blokuje mnie n a wszystko.nie chce juz nic do niego czuc.dlaczego to mi nie chce przejsc???

ehh... bo my kurde nienormalne chyba:( zamiast zaczac nowe zycie to wspominamy, czekamy, rozpamitujemy jak to fajnie bylo:( ehh... co ja bym nie dala zeby to minelo juz za 2 dni mija 3 mc a ja... chyba jestem w tym samym polozeniu co wtedy. Moze ciut mniej rozbita ale jakos dalej tak nieswojo, brakuje mi bliskiej osoby takiej jaka byl on;( jedyne czego teraz jestem pewna w swoim zyciu to, to ze jutro bedzie znow padalo:( wiecej chyba niczego:( yhh... wiem ze nie musze pisac jak sie czuje, bo czujecie to samo, i wiem ze rozumiecie mnie. A tak pozatym co u Was?? ja pakuje prezenty do wioski mikolaja juz 2 dzien:( mam dosc chyba linie papilarle sobie starlam. W sob mamy otwarcie az sie boje co sie bedzie tam dzialo:( wszedzie naglosnione to jest wiec pewnie tlumy beda a ja bede latac za dzieciakami. Wszedzie chuczy od atmosffery swiatecznej a ja swieta spedze tu, zdala od domu:( Dobrze ze mam siostre wiec napewno bedzie lzej, ale napewno lzy poplyna:( yyhh dziwne to zycie:( ide spac, jutro juz o 9 w pracy musze byc i pewnie do 20 zejdzie przygotowywanie zeby wszystko bylo pieknie na sob. Buzi

Witam dziewczyny.jak dzis nastroje??? Nacik, podam Ci moj nr gg 10134231 zgubilam numer telefonu do tej Pani, ktora mi poleciłas a musze zadzwonic i potwierdzic spotkanie.blagam, odezwij sie. dzieki wielkie

Jak nastroje? lepiej nie pytaj ,plakac mi sie chce .wczoraj bylam z Danielem na randce ,tak jak pisalam wczesniej fajny z niego chlopak jest ,zabawny ,inteligentny ,mozna z Nim o wszytskim porozmawiac oraz ma slicze duze oczy oraz meski glosik taki ze hrrr... :D ale jakos nie da rady sie zakochac ,patrze na niego jak na kumpla ktory pociaga mnie fizycznie i intelektulanie ale uczucia tutaj zadnego nie widze.Nie wiem jeszcze raz sie z Nim spotkam i jak nic nie ruszy to powiem jemu ze moze tylko na przyjazn liczyc ,w sumie mialam zabawic sie Nim ale jakos nie potrafie ,za dobry z niego chlopak jest aby krzywdzic :) Łukasz jest w Polsce , przylecial odwiedzic rodzine a do mnie sie nawet nie odezwie :O 😭

Mexxxx "fajny z niego chlopak jest ,zabawny ,inteligentny ,mozna z Nim o wszytskim porozmawiac oraz ma slicze duze oczy oraz meski glosik taki ze hrrr... ale jakos nie da rady sie zakochac ,patrze na niego jak na kumpla """ noooo i ........ Ty na razie nic mu nie mow, bo mozesz i kumpla stracic, nie rob nic na sile, traktuj go jak kumpla,z ktorym dobrze sie czujesz i tyle, pamietasz jeszcze poprzedniego wiec nie ran na zas tego ktory moze okazac sie super kumplem, pozwol zeby wszystko rowzijalo sie swoim torem.Poza tym , jesli powiesz mu ze bedzie miedzy Wami tylko przyjazn, a skad wiesz ze on mysli o czyms wiecej..???moim zdaniem na razie zostaw sprawe tak jak jest..............

Asiula, ja tez zostaje tutaj na swieta, to pierwszy raz jak bedziemy spedzac tylko w trojke swieta (ja ,maz i cora) nie mamy tu rodziny, glowa do gory, masz siostre, masz prace na razie to poczatek, zobaczysz bedzie dobrze ;-)

milo kup sobie rekawice bokserskie i wszystkie zle emocje wyladuj ;-), pozbedziesz sie nadziei ,przeciez sama wiesz ze to skonczone,skoro Cie oszukiwal-chcialabys byc z facetem ktory klamie??? mysle ze nie wszystko bedzie dobrze

Ciastek On chyba traktuje mnie nie jak kolezanke a jak cos wiecej a skad? to widac no i moj kumpel ktory jest jego kumplem powiedzial mi zebym dala sobie siana jesli chce sie Nim zabawic bo On to traktuje tak powazniej wiec datego jesli z moje str nic nie ma to nie chce aby robil sobie jakies nadzieje .Mysle ze jesli bym go wkrecala dalej a On myslal by ze ja tez mam na niego ochote a potem nagle powiedzialabym ze sorry ale nic z tego nie bedzie to by za fajnie jemu nie bylo ,poprostu wole powiedziec odrazu w czym rzecz niz potem mial do mnie jakies pretensje :)

witam:) jestem wykonczona nogi mi odpadaja, kurcze jak byscie widzizly moja \"kolezanke\" z pracy to byscie padly... POlka siem rozumie... yhh... mam uczulenie na dziewczyne jak tak dalej pojdzie to jej wykrzycze w twarz zeby sie odwalila. Wyglada jak typowa diwa zdziwa;/ makijaz kilograomwy oczy czarne od tuszu eilainera itd. Obawiam sie ze ja zuzywam tyle tygodniowo co ona dziennie;/ przyszla do pracy zaznacze ze dopiero jutro mamy otwarcie i dzis konczylismy wiec wszyscy byli na sportowo, kazdy biegal jak szalony a ona... biodroweczki kozaki czarne na obcasie lakierki... skorzana obcisla kurtka... chyba nie musze dalej. az sie wszyscy paczyli na nia krzywo;/ ale jaka glupia to yyhhh.... A tam pozatym... dalej do dupy;/ zabijam czas byle tylko przezyc kolejny dzien.:( Ciastek podtrzymuje mnie tylk ona mysl ze mam tu chociaz siostre jej meza i ich corke wiec nie bede sama:( ale to pierwsze moje swieta bez takiej domowej atmosfery:( bede ryczec juz dzis to wiem:( Ja to w sumie na kazdego chlopaka zauwazylam ze patrze jak na \"slup betonowy\";/ chyba jakas sie dzika robie;/ niby ok ale wole dac sobie spokoj z facetami narazie jak ma sie pojawic to sie pojawi ja go szukac nie bede:( foch :) niech teraz mnie szukaja:P

Tak zrobie, kupie te rekawice i dostanie ode mnie ha ha.... zalamka mnie nie opuszcza, ale jest juz lepiej.znow wpadlam w wir pracy, o Swietach to nawet nie mysle.znow bedzie ryk, chyba sie upije i pojde spac.albo bedziemy sie przed kompem ratowac...nie wiem jak to wytrzymam

milomio napisałąm na gg numer telefonu, mam nadzieje z,e zdązyłam buziaki

Asiula głowa do góry ,najlepiej na taka panne nie zwracac uwagi a przynajmniej probowac ,nie ma co sie denerwowac i wkurzac ,nie jest tego warta :) U mnie na uczelni sa tylko takie laski : solara na skwarke ,tipsy, kozaczki na szpilce 10cm juz sie przyzwyczailam i nie zwracam na nie uwagi aczkolwiek jest kilka fajnych kolezanek z ktorymi sie 3mam za co dziekuje Bogu choc w niego nie wierze :) pozdarwiam P.S. chyba zwariuje tak tesknie za tym palantem ale ja jemu pokaże wrrr...

własnie wyszedl ode mnie kumpel ,zrobilismy sobie wieczorny seansik ech... jak fajnie tak posiedziec ,poogladac i pogadac z Nim jak za dawnych czasow ,czasemi zazdroszcze jego dziewczynie ze ma takiego fajnego faceta :D. Swego czasu podrywal mnie i chcial umawiac sie jak chlopak z dziwczyna a nie kumpela ale ja nie chcialam ,zajebisty z niego facet jest ,przystojny a i charakter ma ok tyle że jest kompletnie dla mnie aseksualny choc moze gdybysmy sprobowali to by cos wyszlo? nie no zartuje oczywiscie .Dobrze ze mam choc przyjaciol ktorym na Mnie zalezy :) Mily wieczorek byl :) Wszytsko pieknie ladnie ale tak na dobra sprawe oddalabym wszytsko Aby na jego miejscu byl Łukasz :( Wiem glupia jestem ... :(

Zyjecie??????????????????????????????????????????????????????

Dziewczyny - co u Was? Asiula - co sie stałol? milomilo - byłaś u wróżki? caterina - ???????????????????? pozostałe - ?????????????????????????

Asiula no to żeś sie urzadzila ,wspolczuje :) a co moze u NAs slychac? stara bida ;) łukasz sie nie odzywa , wszytscy wkurzaja ,nie chce mi sie robic nic ech...

ehh... szkoda mowic dziewczyny...poslizgnelam sie scielo mnie totalnie z nog uderzylam glowa o chodnik;/ mam tydzien l4. i dobrze bo nie mam zamiaru pokazywac sie ludziom z siwym okiem;/ zreszta cala jestem obolala;/ a u Was co tam?

U mnie leci, staram sie walczyc z chorobliwą zazdroscia i nie okazywać Sama mam dosc moich fochów Buziak duzy dla Was :)

Asiula wspolczuje :( Probuję zapomniec ale nie udaje mi sie ,jestem bliska obledu,zastanawiam sie co robi ,o ktorej poszedl spac, ile godzin pracowal ,czy nie jest zmeczony ,tragedia :O nie chce tak zyc ,nie mam juz sil .Brakuje mi jego jak jasna cholera i oddalabym wszystko aby moc przytulic sie do Niego :( pozdarwiam

Cześć dziewczynki wszystkiego najlepszego w nowym 2009 roku... Dawno mnie tu nie było i widzę ze opuściłyście nasz topic zaraz skocze zobaczyć do Beatki, może tam jesteście... Napiszcie co tam u Was słychać??? U mnie bez zmian byłam na święta w Polsce, tatuś po mnie przyjechał zabrał do Polski i teraz w sobotę mnie odwiózł , a mój szwagier jechał za nami moim nowym autkiem. iii tak to wygląda Jak to mówią święta święta i po świętach.... Pozdrawiam serdecznie