Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiula0620

Mexx, Caterina, Nacik, Zalana,Asiula Halooooo????

Polecane posty

Przemyslalam sobie wszytsko - jednak uniose sie honorem i napisze tylko o tej plycie .Napisalam juz do niego jeden wyczerpujacy list ,ujelam w Nim wszytsko to co czuje ,potem wyslalam eska ze tesknie ,brakuje mi jego i oddalabym wszytsko zeby byc przy Nim a On niezareagowal wiec mysle ze nie ma sensu po raz kolejny robic z siebie idiotki :O .Jakbym go juz wiecej nie spotkala to ok ale planuje w styczniu leciec odwiedzic znajomych i bede nocowala wlasnie u nich wiec jakby nie bylo bede musiala spojrzec jemu w oczy a jak zrobie z siebie kretynke znowu to obawiam sie ze jednak bedzie ciezko tam sie pokazac .Nie mam zamiaru żebrać o odrobine zainteresowania i uczucia ,mam swoja godnosc :) Byc moze to najwiekszy blad jaki moglabym w tej sytuacji popelnic i bede tego zalowala ale coz... Lece na poczte i po urzedach latac a potem z małą na spacer sie wybiore ,bede potem o ile nie padne i nie zasne gdyz nie spalam cala noc :O Milego dnia zycze 🌼

mexx z jaka małą?? a może i masz racje , ze nie powinnyśmy żebrać o jakiekolwiek zainteresowanie. boli jeszcze bardziej myśl o tym ze ktoś nie che sie nami interesować bo w środku czujemy ze jesteśmy tego warte.... ale cóż oni tracą na tym....

Beata - ja rozumiem. Pozdrawiam i wszytskiego dobrego życzę.Do zobaczenia :)

Becia rozumiemy :-)Byly na twoim topicu osoby ktore braly sobie serio twoje wrozby ale trafila sie jedza i normalne , ze stracilas serce do tego co robilas i tak cie podziwialam , ze sie tak poswiecasz... mam nadzieje ze wpadniesz do nas na pogaduchy. Pozdrawiam cieplutko :-) :-)

Cześć dziewczyny :) Nie było mnie kilka dni tutaj bo nie mam czasu niestety siedzieć przy kompie i dyskutać, ale zaglądam do Was. Widze, że się wspieracie nawzajem i dajecie rade więc głowa do góry i oby tak dalej :) A dziś wchodze i nagle nie ma topiku :-O Rozszarpałabym tę osobę przez którą Beatka się zdenerwowała! Bezczelna jędza nie szanująca czyjejś pracy, poświęcenia i dobrej woli :/ Trzymaj się Beatko i ignoruj takie osoby bo nie da się uniknąć takich sytuacji bo tacy okropni ludzie są i bedą. Albo odpowiadaj tylko sprawdzonym osobom których już kojarzysz :D Pozdrawiam serdecznie, buziaki :*

Jestem przelotem :) Catrin ->niestety ta mała nie jest moja a sąsiadów , jak na nia patrze i od czasu do czasu wychodze na spacer to tez chce miec takiego brzdąca :D jest slodka choc po spacerach z nią czuje sie jakbym tyrala przez 12 godzin w kopalni ,jest zywa i non stop trzeba na nia uwazac ,szkrab ma 2 latka a potrafi dac w kosc ale kochane z niej dziecko jest mimo ze czasami mam dosc latania z nia po gorkach i placu zabaw a jak jeszcze zażyczy sobie aby ja niesc przez droge powrotna to o jesoo oczy mi na wierz wychodza ale niesc jakby nie bylo trzaba bo rozplacze sie na cale miasto :D Ale jej jedno zdanie wynagradza mi wszytskie te trudy : Ynka kofam Cie :D Beatka - rozumiemy Cie i szanujemy Twoja decyzje 🌼

Beatka----> nie martw się tym co jacyś ludzie wypisują, wiem przykro Ci jest, bo starasz się, poświęcasz swój czas a ktoś jeszcze w dowód wdzięczności wyzywa Cie od oszustek.. Przykro mi że tak jest... i naprawdę.. nie martw się tym co jacyś ludzie piszą..

WYRZUCAJĄCA ----> jesteś podła i bezczelna! Teraz tu się przypałętałaś? Nikt Cie tu nie zapraszał! Juz zszarpałaś nerwy Beatce, zadowolona? To teraz się wynoś stad!!!!!!! Jak sie sama nie znasz na wróżbach i nie wiesz, że kart się nie stawia kilka razy na tę samą rzecz bo wychodza głupoty to teraz pretensje możesz mieć jedynie i wyłącznie do Siebie! Nie szanujesz dobrej woli i poświęcenia Beaty, marnujesz jej czas i wysiłek a także odbierasz szanse innym osobom dostania odpowiedzi i pomocy w ich problemach. A teraz: ŻEGNAMY CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz już nawet odwagi napisać z czarnego nicka. Jak już zaczynasz się żalić to przynajmniej powiedz, które nicki są Twoje.. Żałosne.

Ja też. Myślisz że kogoś tu obchodzisz? Nie kompromituj się już. Aż żal jest jak się Ciebie czyta.

no przepraszam ze tak zniklam ale kolezanka przyjechala i wybralysmy sie na miasto. Beata rozumiem Cie doskonale, troche sie wystraszylam ze my tak sie rozgadalysmy i dlatego. To co robisz jest wspaniale, bardzo pomagasz innym, czasem to bardzo wiele kiedy gasnie nadzieja. Mam nadzieje ze w wolnych chwilach czasem wpadniesz do nas i popiszesz z nami. Bo przeciez to dzieki Tobie sie poznalysmy:) WYRZUCAJĄCA-- WYNOS SIE Z TAD! nikt cie tu nie chce ani nie zapraszal. Nie masz pojecia czym sie Beata zajmuje, a krytukujesz. Pozatym przeglosowane wiekszoascia glosow zegnam cie z tad

Gość mile panie
Do ItsOnlyMexx20 ! Przepraszam ze sie wtrace ale zaciekawilo mnie co pisalas i jesli moge doradzic serdecznie to to ze za zadne skrby nie powinnas pisac chlopakowi o swoich uczuciach - zatrzymaj je dla siebie a tym bardziej jesli juz to zrobilas a on nie zareagowal to postaraj sie chlodniej go teraz potraktowac i poczekaj co sie bedzie dzialo a jesli on nadal bedzie oziebly to dowod na to ze nie jestes w jego typie i nie ma zainteresowania toba wiec tylko sie bedziesz ponizac piszac na sile do niego a potem tobie bedzie glupio nie jemu. Jesli mezczyzna interesuje sie kobieta to okaze to nawet gdy jest nie smialy a jesli nie bedzie mu na niej zalezec to na sile tez go nie zmusisz a zazwyczaj bywa tak ze mezczyzn pociaga to o co sami musza walczyc i trudem zdobywac a nie to co samo sie pod pysk podstawilo. wiecej wskorasz nie narzucajc sie mu uwierz mi

hej dziewczyny. w szoku jestem.wczoraj czytalam nasz temat a dzis juz go nie ma. przykro mi ze ktos w tak bezczelny i glupi sposob sie zachowal.Beata wrozyla z dobrej woli, poswiecala swoj czas na ten topik i dla osob ktore ja prosily o wrozbe a tu ktos taki sie znalazl...szok. mam nadzieje ze bedziecie tu pisaly dziewczyny.tak zeby pogadac, pozalic sie i poradzic w trudnych chwilach.mam nadzieje ze kontakt nam sie nie urwie.pozdrawiam cieplutko/

Zadzwoniłam.. to chyab nei byl dobry pomysł.. bylszczerze zdziwiony.. odpowiadał tylko okej i dobrze.. nie mieliśmy o czym gadać.. ja zadawałam pytania, a on nic.. powiedizalam coś o piwie.. on stwierfdził że nei pija piwa.. o soczku że nei wychodzi z domu.. wogole w trakcie rozmowy z każdą chwilą coraz bardizje łąmal mu się głos.. wkońcu stwierdził że musi kończyć..i skończyliśmy..

witajcie:* no jajka z tym topiciem:) dobrze ze sie znalazlysmy jakos:) jak tam minal Wam dzien ?? ja kolejny dzien szukalam i jak zawsze nic:( ryczec sie chce. Wspolczuje z tym telefonem:( ehh.. chyba zostane feministka:)

czesc babeczki widziałyście stronke od Beatki, ale fajowa. Wczoraj bylam w domku o 22.30. mały nie spal do 24.00 ,SZOK a dzisiaj ide na 6.00. Zajrzę po 14.30. Milego klikania dziewuszki :-)

mile panie->wiem o tym i bynajmniej nie napisalam jemu co czuje ,mam juz to gdzies nie chce mi sie po raz kolejny wychodzic na kretynke ,godnosc jest najwazniejsza :) Ł jest niesmialy i skryty i to bardzo i byc moze fakt ze wyjechalam bardzo go zranil ,ma zal do mnie ale to nie powod aby zrywac kontakty oraz jesli zalezy mu jemu na mnie to napewno sie przelamie a jesli nie to trudno sie mowi ,jakos przecierpie to i jakos to bedzie :) Choc jednego nie kumam ,wczoraj brat dzownil i powiedzial ze wypytuje o mnie ale juz odpisac na jakiegos glupiego eska to nie,nienawidze i nie rozumiem facetow :O zalana zakochana->to jest powod dla ktorego nie chce zadzwonic do \"mojego\" ,pewnie paskudnie czujesz sie z faktem ze potraktowal Cie tak jak potraktowal ale nie martw sie żaden facet nie jest wart tego aby przez niego płakać,glowa do gory :) Wczoraj bylam na piewie z kolegami wstyd przyznac ale narabalam sie w 3 dupy :O ledwo do domu mnie zatargali ,mama jak mnie zoabczyla to sie zalamala zreszta ja tez ,odrazu pod szalre zeby troszke odposcilo i do wyrka.Przed chwilka dopiero wstalam i mam takiego kaca ze masakra ,nigdy wiecej juz alkoholu :O

Gość co za puste laski z was

DZIEN DOBRY:) JEST KTOS?? STRASZNA CISZE MY TU MAMY:) MEXX haha oj wspolczuje tego bolu glowy:) przynajmniej milo spedzilas czas:) na chwile choc zapomnialas o problemach;) ZALANA bardzo mi przykro:( wiem co czujesz:(

zalana glowa do gory!!!!!! Nie on na swiecie jest pierwszy i ostatni, bedzie nastepny z ktorym bedzie ci dobrze i moze nawet lepiej niz z tym eksiem!!! Oni to maja chyba w glowach nasrane!!!!! Ja do mojego tez napisalam eska , ze zaczelam pracowac , ze jeszcze raz mu za wszystko dziekuje, trzymaj sie (dla mnie) dobrze. i huj nie odpisal a iwe ze tego nieznosze i mnie tu juz skreca zeby mu odwalic eska ale odpuszczam nie warto....

hehhe a pisalam wam ze fajny chlopaczej , facet jest w fabryce, pogadujemy i wo gole taki mily a glos ma jak aniol jak go slysze to odrazu sie spokojna ronbie.... dzisiaj przyniosl nam rogaliki na sniadanie... spytalam kolezanki czym zajmuje sie ten koles ( z nadzieja , ze to nie jest jakis kierownik--szef)rozumiecie zle doswiadczenia. ...moj eksio tez byl moim szefem , a ona do mnie a to jest wlasciciel fabryki........ ehhh pomyslalam tym razem zamierzylam sie za wysoko... totalna klapa..

Zalana Zakochana-wspolczuje, bo nie wiadomo jak to teraz odbierac to jego zachowanie, niby gadka szmatka, a lamal mu sie glos...nie wiem, moze jest mu glupio, nie spodziewal sie ze zadzwonisz..ciezko okreslic.nie mozna generalizowac zachowania bo to Ty go najlepiej znasz i wiesz co to oznacza.wiem jak sie czujesz, dlatego ja np. nie dzwonie i nie pisze, bo znow bym sie zastanawiala i analizowala.co ma byc to i tak bedzie, glowa do gory.Jesli to ten wlasciwy to zobaczysz, ulozy sie a jesli nie to znaczy ze to nie bylo to.niby takie proste ale jednak...ehhh Ci faceci mnie rozwalaja. gdzies czytalam na topiku ze facet bardzo dlugo nie mial kontaktu ze swoja byla dziewczyna , typowe zachowanie tych naszych eksiow, byl taki okropny a potem sie okazalo ze robil to wszystko specjalnie, zeby zapomniec az w koncu nie wytzrymal, peklo w nim wszystko i wrocili do siebie.roznie to bywa.

milomilo ja sie wycofuje, z wszystkich rodzajow romansow w pracy, bo potem to roznie bywa....Cale szczescie nieszczescie ze jak moj szefo ze mna zerwal zrobilam wypadek bo jak bym musiala dalej tam pracowac to bym chyba jeszcze bardziej cierpiala..... a na tych naszych eksiow to mi slow brakuje.... zalana jak mu ise glos lamal to chyba oznacza... nie koncze bo nawet nie wiem czy ma sens ehhh dzisiaj mam wlasnie taki humor nic nie ma sensu i ogolna beznadzieja......po co to wszystko???