Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiula0620

Mexx, Caterina, Nacik, Zalana,Asiula Halooooo????

Polecane posty

Fajnie slyszec a raczej czytac ;) ze u Was mniej wiecej jest ok :) U mnie entuzjazm zgasł ale staram sie 3mać :) a to wszytsko chyba przez moja mame,non stop sie klocimy :O czasem mysle ze jesczze troszke a znienawidze ją :O kocham ja ale to co mowi doprowadza mnie do szału 😭 pozdrawiam

Asiula ciesze się , ze masz jakąś prace nawet tymczasowa,to zawsze coś!!! Ja tez nie wiem czy mi przedłużą kontrakt, ale cieszmy się tym co jest!!! :-)

hej, zaczelam nowe zycie, ogarnelam swoje sprawy a dzis weszlam na nasza klase zeby znalezc kolege a tam co? jakas laska wchodzi na moj profil wiec ja patrze kto to i co? nowa laska mojego bylego, zalamka bo to dziewczyna z playboya doslownie, fajna laska itp.gdzie ja do niej, po czym partrze i jego zdjecia tez sa, silka, itp.tak sie zmienil, typowy lanser, zalamalam sie totalnie, i jeszcze mam jakies wiadomosci od niej , zdjecia z tego czasu kiedy mielismy kontakt i sypialismy razem.wszystko to swiadczy o tym ze mnie oszukiwal, dol, dol dol, umieram

wyrzuć go ze swojej głowy!!!! To wszystko oznacza, ze nie jest wart Ciebie, bo osoba która kłamie i oszukuje nie jest warta naszej miłości. .... Wiem boli, jak mógł mi to zrobić??? Dlaczego??? Najlepiej tak myśleć -, nie wie co stracił bo jestem dużo warta, więcej warta niż on sobie myśli...Nie docenił mnie, nie pokochał wystarczająco dużo, ale to nie moja wina tylko jego, bo miał zamknięte oczy....

caterina, dzieki ale jakbys zobaczyla zdjecie to koparka za przeproszeniem by Ci zjechala.moze nie jest to ideal, ale dziewczyna do ktorej ja sie nie umywam, tipsy, solarium, kolorowe buty, itp.i on na zdjeciu, w stylu jak do kalendarza cosmopolitan, uwierz mi, zabolalo, zmienil styl, zmienil wszystko, wyglada dobrze, ona jes fajna.ja przy nich to masakra

a najgorsze jest to ze oszukal mnie, mial wyjechac a on jest tu, mieszka sobie w mieszkaniu ktore razem remontowalismy, zdjecie na nk to zdjecie z naszego wyjazdu do egiptu tylko jest na nim sam...komentarze na nk, gratuluje slicznotki, milosc jest wielka iotp..wymiekasm

Boziu!!!!!!! Naprawdę mi przykro i nawet nie wiem co mam pisać!!! Napisze tak -- Dostaniesz po dupie, wymaz z pamięci te wszystkie fotki i komentarze!!! Nie wolno patrzeć w przeszłość,,, patrzymy w przyszłość tam na nas czeka ta wspaniała wielka miłość!!!!!! :-) Ale wiesz my jednak jesteśmy masochistkami wszystkie po kolei Musimy zamknąć oczy i wymazać z pamięci te piękne chwile spędzone razem z eksiami i myśleć tylko o tych kłótniach nerwach jakie miałyśmy na tych bezmózgich chłopów!!!! Pomaga!!!!!!

Trzymaj się ciepło i zacznij marzyc przed spaniem o nowym ekstra chłopaczku, ja tak robię i mi pomaga zasnąć !!! Albo marze o rzeczach nie z tej planety, np. ze jestem wystrojona w ekstra ciuszki na dyskotece z nowym ekstra chłopakiem i spotykam eksia i szczena mu opada i robi się zazdrosny!!!! Trochę kosmicznych fantazji!!! Ja czuje się lepiej, bo a nóż a widelec tak się stanie :-)

caterina , ja wlasnie do tego dazylam, zapomniec, wymazac z pamieci, nie da sie, po prostu sien nie da.ta laska do mnie pisala, z tego wywnioskowalam, ze maja ze mnie ubaw, szydza ze mnie, jestem nikim, czlowiek ktory mnie rzekomo kiedys kochal dowala mi teraz teksy na pozimie przedszkola, zmienil sie strasznie.lanser, typowy lanser, te jego zdjecvia na nk z wywalona klata to zenada.a ja go i tak kocham, tego ktorym byl wtedy, bo teraz tp porazka...

siegnelam dna, nasza klasa to dla mnie nie byl nigdy temat, a dzis przez przypadek...masakra, a dodam ze przed weselem, oczywiscie na zdjeciach sa razem mowil ze jest sam, ze nie szuka wrazen, znow sklamakl.a ja myslalam ze moze jednak.kontakt stracilismy pod koniec sierfpnia, i tak wlasnie zaczal sie jego zwiazek z ta laska.jestem nikim...

milomilo- co jest takiego super w solarium i tipsach? To wyznacznik atrakcyjności? Olej tego idiotę, tym bardziej jak Cię oszukiwał i otwórz sie na to co będzie. Trzymaj się ciepło :) Pozdrowionka dla wszystkich

to jest typ dziewczyny na jakie wlasnie leca faceci.wyzywajacy stroj itp.ale jest ladna, to musze przyznac...gdzie ja w ogole do niej...zalamalam sie juz

Na taki typ dziewczyn lecą gnoje niedojrzałe a nie faceci Tez jestes na bank piękną, wartosćiową dziewczyną! Nie przejmuj się tym, wiem ze Ci cięzko, ale na pewno czeka Cie coś fajnego jeszcze :) Miłego dnia

witam moje kochane;) kurcze mamm totalny brak czasu:( zawialo mi szyje i chodze tak prosciusko jak nigdy, a gdy ktos mnie wola zamiast obrocic glowa obracam calym cialem:) ehh.. smaruje masciami mam nadzieje ze troche ulzy:) co do tego faceta to... yhh.. cipa nie facet:) po pierwsze jak lata na solarium i takim wielkim lanserem sie stal to juz mowi samo za siebie, a jak jeszcze mowisz ze ta panna jest taka sama to brak slow. Dobrali sie idealnie. Nie patrz na takie z podziwem oni sa \"zrobieni\" a w glowie pewnie skromniutko;) nie lubie takich panien, nie wiem dlaczego i nie chodzi tu o zazdrosc tylk ojakos nie mam z nimi tematow;/ Wez wykasuj wszystko bo inaczej nie da rady. Widzisz zeby zaczac nowe zycie nie mozesz wciaz patrzec wstecz. Wiem sama po sobie, jak jest ciezko. No ale staram sie nie myslec i nie rozpamietywac co bylo tylko do przodu, a wiem zez kazdym dniem bedzie lepepiej;) niom alez sie rozpislaam wam tu:) streszna cisze mamy nikt nie bojczy juz;) dzis chyba Mexx ma ta randke:) mam nadzieje ze bedzie dobrze sie bawic, w koncu kazda z Nas zasluguje na szczescie za duzo juz bolu bylo, wiec oczukujmy \"w poczekiwaniu na milosc\" :) buzi buzi

Hej dziewczyny. Asiula, masz racje trzeba isc do przodu.nie wchodze juz na NK.Ta laska pisala mi ze nawet moze byc z nim w ciazy i takie tam...ze mnie rozumie, bo tez troche w zyciu przeszla...a co mnie to obchodzi.tylko tyle ze doznalam szoku, jego zdjecia z klata na wierzchu, typowy lanser, ona tak jak pisalam Barbie.Ja taka nigdy nie bede, nie zrobie z siebie lalki zeby mu zaimponowac, bo to nie moj styl i nie musze mu imponowac.ladna jest ale bez przesady.moge im tylko powodzenia zyczyc, zabolalo mnie to w pierwszym momencie ale juz przechodzi. wola zostac soba, w tym wydaniu jakim jestem.Nacik tez pisala, i wiele osob to mowi ze takimi laskami wiadomo jacy faceci sie interesuja, niedojrzali, moze wreszcie sie dowartosciuje ten moj byly.ach, szkoda slow.

Milomi - i tak 3maj nie warto jest przejmowac sie facetem ktory woli szcztuczna lale od normalnej dziewczyny a tymbradziej nie szanuje ludzi ktorzy pod czyims wplywem zmieniaja swoj styl gdyz zazwyczaj po zerwaniu kontaktu z ta osoba wracaja do poprzedniego \"stanu\" jak dla mnie żal.pl :O Ech... niby randki sie udaly ,faceci sa ok jest o czym z Nimi porozmawiać ,maja poczucie humoru z Danielem umowilan sie znowu pod koniec tygodnia ale ... nie wiem czy jest sens ,patrze na niego jak na dobrego kumpla a nie jak na faceta :( Non stop mysle o Łukaszu i wybic z glowy jego jakos narazie nie potrafie 😭 ale nie ,nie bede siedziala i beczala w domu ,chce zyc noralnie wiecjakos sie zmuszam aby wychodzic ze znajmomymi no i umawiam sie z tymi chlopami wczkolwiek czuje sie tak jakbym ich wykorzystywala ... :( Sama juz nie wiem co mam robic ,zycie jest do dupy :( pozdrawiam Was serdecznie

rozumiem Cie.ja mam duzo kolegow wokol siebie, moglabym w sumie szybciutko znalezc kogos na pocieszenie.ale tylko na pocieszenie.nie jestem gotowa na zwiazek.musze to przebolec. a nie potrafie kogos tak sobie wykorzystac, nie potrafie.wiec wole nie zaczynac.bo tamten dupek wciaz siedzi mi w sercu

ehh to widze ze nie tylko ja tak mam:/ poznalam tu duzo osob juz, jest kilku facetow ktorzy mi wpadli w oko i mysle ze ja im tez ale olalam sprawe, wiem ze nie jestem gototowa na zwiazek, wciaz porownuuje faceta ktorego poznaje do bylego. A tez nie chce bawic sie cudzymi uczuciami, gdy poczuje ze moge sie z kims zwiazac to tak zrobie narazie szaleje sobie w pojedynke;) robie sobie co chce bawie sie na imprezach z kim mi sie podoba, w sumie fajne zycie ale na krotka mete;/ Yhh no kurcza dziewczyny gdzie ci nasi ksiazeta z bajek??;/ dupa same matolki wokol

W sumie do tej pory myslalam ze rowniez niepotrafie bawic sie uczuciami ludzi ale teraz? Łukasz w pewnym sensie zabawil sie mna ,dawal jakies nadzieje ,czarowal mnie a potem co? nawet sie nie odezwie ,nie odpowie na jakiegos glupiego eska 😭 wiec pytam po co bylo to wszytsko? mogl mi powiedziec ze szuka przygody wcale bym nie dala jemu po gebie a wiedzialabym ze dla niego to wszytsko nic nie znaczy i nie wkrecalabym sie w to dalej a przynajmniej na powaznie :( doszlam wiec do wnisku ze niewarto sie zakochiwac i dawac cos od siebie facetom ,najlepiej jest sie Nimi bawic tak jak Oni to Nami robia ,taka mala zemsta choc z drugiej strony wiem ze nie ulzy mi ... :( Tak bardzo teksnie za Nim ze wyC mi sie chce z rozpaczy ,chyba zwariuje 😭 jak tak alej pojdzie to nie wiem co zrobie chyba skoncze ze soba :( nie potrafie na niczym sie skupic ,na wykladach nie nadazalam notowac i sie rozbeczalam jak idiotka :O dobrze ze siedzialan z tylu tylko z kolezankami ,nikt nie zauwazyl jak wybiegam ryczac :O Mam tez temat pracy licencjackiej ale co? probuje cos namazac ale jakos nie idzie :O 😭

Gość mam dla was przykra
wiadomosc. Wrozby pani Beaty to tylko bajki :( Wiem to z wlasnego doswiadczenia i rozmow z kilkoma innymi kafeteriankami...

🖐️ laski, a mnie to juz zapomnialy info dac, sama musialam trafic na topik, wrrrrrrrrrrrrrrrr ;-)

Ciastek Nam też nikt specjalnego zaproszenia prioritetem nie przyslal ;) :P same znalazlysmy ten topik ,zupelnie przez przypadek :) Życie jest do kitu , dlaczego ja tak za Nim tesknie?niech to wszytsko szlag trafi 😭

Cześć laseczki!!!! Ciastek chyba nawe gdzieś ci pisalam o tym ze jesesmy na kafeterii, chyba na starym topiku Beatrycze, ciesze sie ze w koncu do nas dołączyłaś :-) Macie racje do dupy to wszystko!!!! Mam jednego amanta ale mnie nic nie bierze jak bym na klocek drewna patrzyła nic nie czuje kompletnie nic.... tylko ten łajdak mi w głowie, ostatnio zaś go widziałam i zaczęłam się trzesc jak galareta, straszne serce w gardle żołądek ściśnięty,... I wiem ze muszę znaleźć sobie kogoś na pocieszenie bo zwariuje..

a ja bym chciala tak po prostu sie zakochac, oczywiscie z wzajemnoscia.wtedy napewno o tym dupku bym zapomniala.ale to nie koncert zyczen.milosc przyjdzie nie proszona, w najmniej oczekiwanym momencie.taka mam nadzieje.

a kto by nie chcial sie zakochac ze wzajemnoscia? kazda by chciala ale wydaje mi sie ze kiedy ma sie w sercu juz jakas osobe to trudno potem pokochac kogos innego :( zreszta ja nie chce nikogo innego , na ulicy spotykam o wiele przystojniejszych facetow od Łukasza ale ja nie chce ich ,ja chce Łukiego ,bez niego życie jest za przeproszeniem choojowe 😭

dziewczyny pamietajcie, gdzies tam jest Wasza polowka, kazdy ja ma, tylko od Was i Waszej cierpliwosci i rozsadku wszystko zalezy,jeden trafia szybko (jak ja ) drugi czeka ale kazdy w koncu musi zsie doczekac na swoja polowke........bo co nagle to po diable, glowa do gory,trzeba zycie brac jakie jest...macie ❤️

Cześć Beatko!! a ta idiotkę trzeba ignorować bo się będzie tu częściej pojawiać :-) pozdrawiam wszystkich idę do pracki od dzisiaj robię zmiany. Buziaki