Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja be...........

jakie cechy wygladu skreslaja dziewczyne/chlopaka juz na wstepie?

Polecane posty

Gość wysmiewczyni
tak tak wy tez ogladacie sie za innymi a macie u boku jakie macie. Niektorzy to moga sie co najwyzej poogladac:) Jak sie wymaga od innych to samemu trzeba tez cos oferowac. A patrzac na niektorych mezczyn macho-ruchaczy to rece opadaja. Ale zastanawiajace jest jak ten ostatni plejboj co zarazal hiv zdolal zacignac jaka kolwiek kobiete do lozka? Bo mnie sie zdaje ze to chyba jakies prostytutki byly bo nie wierze ze ze mozna isc do lozka z czyms takim:O

Gość u mnie faceta dyskfalifikuje
jakie prostytutki jak on sie podobno ze sprzedazy złomu utrzymywał i zebrania :O ?

Kwiatek - jaka dobra siec komunikacji? chyba w Warszawie nie byłes... samochod ma jedna podstawowa zalete.... ja czesto wybywam w weekendy za miasto.... niem usze planowac, jakichs rozkladow pociagow sprawdzac itp... wychodze, wsiadam w samochod i jade...

Gość dominika...25
Haha, Ty uwazasz że jakas powie "nie masz samochodu to jestes skreslony"? :D Na informację że dorosły chłop, 30-latek mieszkający w dużym miescie nie ma auta po prostu tracę nim zainteresowanie (traciłam, bo teraz jestem zajęta). Pewnie nie wiedział o co chodzi. I nie jestem jakąś solarką, tipsiarą czy Bóg wie kim. Nie jestem nawet blondynką. Od razu po studiach znalazłam dobrą pracę, ubieram się elegancko, mam swój samochód (stary i tani, ale jest) i nie widzę ani jednego powodu by wozić męską dupę samochodem, bo ofiara losu nie potrafił zrobić sobie nawet prawka. Facet non stop jeżdżący jako pasażer, a kobieta jako kierowca to porażka.

komiczne - nosz pisze ze Wawka nie ma dobrej komunikacji. a weekendy za miastem oczywiscie bez auta kiepskie beda...

komior, powtarzaj nosz 50 razy dziennie po 50 razy a wejdzie ci w krew Kwiatkowe hasełko :P

Gość chwilowo bez samochodu
Heheh a jak ktos mial samochod sluzbowy a potem zmienil prace to tez jestskreslony bo jest w trakcie kupoania :) Co mnie dziwi jakos malo piszecie kobiety o wzrosie faceta - to jakie jes to minimum: 165, 170 ....?

Gość i tu cie mamy
1.ciotowaty chod 2.łysina czy cos podobnego 3.przyglupiasty wyraz twarzy 4.niski wzrost(czy nie nizszy odemnie 5.zaniedbane zeby 6.oczy bez konkretnego, meskiego wyrazu 7.maly penis 8.solarka 9.chuderlaway 10.zaniedbany - czy to tluste wlosy czy brudne paznokcie, czy co innego brudnego :P 11.cera jak oracz po calym dniu pracy