Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja be...........

jakie cechy wygladu skreslaja dziewczyne/chlopaka juz na wstepie?

Polecane posty

Gość wysmiewczyni
Komiczne a gdzie twoj fun club? juz no love? Jasne ze mam samochod, wszyscy chyba maja prawda? a po co ja mam syfiary tropic? 1/3 zarazona hiv wrrrr przeciez tego syfu wszedzie pelno i naprawde nie trzeba tropic. a na nieszczesci co dzien dostaje pod wycieraczke piekna ulotke z rozdziawionymi i chetnym syfiarami, hiv w gratisie. A no wlasnie biorac pod uwage tego ostatyniego plajboja co zarazal kobietki to ciekawe gdzie on zalapal tegoo hivka? Jak myslisz komik u kwiatuszkow na trasie sie smyral?

nie wiem,po prostu w sposobie w jaki opowiada o swoim zyciu naprawde da sie wyczuc,ze to co robisz ty to dno,a on ,choc stoczyl sie do poziomu ochroniarza,jest osmym cudem swiata i najlepsza rzecza jaka mozna robic...a do tego szczyci sie tym,ze zaatakowal czlowieka,naduzyl broni i chyba naprawde uwaza to za powod do dumy,ze majac bron wycelowal nia w bezbronnego czlowieka i trzeba mu pogratulowac udanej akcji.dodam,ze facet byl niewinny....jeszcze mi gadal,ze jego narzeczona (dzeiwzyna chyba glucha i slepa) bardzo sie martwi,zeby nic mu sie nie stalo,ale on taki super wojak,wiec co ma byc...zreszta szkoda gadac,bo mi cisnienie skacze...

Komik ja za Tobą? Ty jestes wirtualny wiec nie groźny dla mnie:P

no tak bronia...ja tam wole od niej jak najdalej,tylko czlowiekowi w glowie miesza po prostu az zal patrzec,ze ktos taki tytuluje sie magistrem...

on jest wlasnie goraacy brunettto:)jeszcze lepsze sa pary blond dzielace ze soba ta fascunujaca pasje jaka jest bicie rekordow w jak najduzszej sesji na solarium:)

jeszcze chcial sie spotkac na kawe (wyczail mnie na NK)...zignorowalam pytanie,nie wytrwalabym do konca tej kawy,a goracej pic nie potrafie :P wiec mimo wszystko stiwerdzam,ze naprawde wszystko mozna w wygladzie zmienic,zreszta po 2-3 miesiacach wyglad nie ma najmniejszego znaczenia...ale charakter odrzuca najszybciej

wysmiewczyni... wszedzie widzisz te syfiary? czy tylko czasami? :P a co do pana z bronią... to jest tak - jak kogos na dobry samochod nie stac, by rekompensowac sobie kompleksy, to musi przynajmniej szabelką (tutaj klamką) pomachac, bo w innym przypadku ma problemy z erekcją

tak z wyglądu faceta mozna przerobić, ale z charakterem nic sie nie da zrobić,najgorsze jest ze chamstwo nie wychodzi od razu tylko po czasie:O

Gość wysmiewczyni
mgr. no coz tytul po malu traci na wartosci. Nie jest juz to ten sam mgr. co kilka lat temu. sama zastanawiam sie czy nie ksztalcic si edalej i nie zrobic doktoratu. Tyle ze jest to klopotliwe dla mnie.

"zreszta po 2-3 miesiacach wyglad nie ma najmniejszego znaczenia" ale po 2-3 latach znow zaczyna mieć...

biorąc pod uwage ilosc sklepów z dyplomami (czyt: prywatnych uczelni) mgr to tylko literki przed nazwiskiem

Gość wysmiewczyni
no niestety swiat jest pelen syfu. Dobrze ze mnie to niedotyczy. ale ciebie widze ciagnie co.....oj ciagnie wilka do lasu.

Gość wysmiewczyni
a no wlasnie o tym mowie. ludzie z mgr. przed nazwiskiem to niezawsze ludzie wyksztalceni.

nie no..skoczyl mgr historii na uniwerku opolskim.nie wiem jaki tam poziom. czy ja wiem,moze dla faceta wyglad ma znaczenie po 2-3 latach.dla mnie kompletnie nie.mimo wszystko uwazam,ze kobiete rozbudza sie inaczej...

heheh wysmiewczyni musisz mnie nauczyć po czym poznac syfiarzy

kobiete rozbudza sie wielopoziomowo.. np wyśmiewczynie mozna rozbudzic krytykownaiem syfiar śmierdzących męskimi genitaliami :P:P

Gość wysmiewczyni
wyglad ma znaczenie ale nie zawsze trzeba byc atrakcyjan zeby sie podobac. Panowie to niestety nizbyt bystre istoty i wystarczy pokazoc to i owo a ukryc to i tamto. Tu sie podmalowac tam sie ubrac, zrobic seksy minke zagubionego seksy wampa i pozamiatane.

Gość wysmiewczyni
sami to sisi? zgadlam?

Gość wysmiewczyni
sami hmm to nie jest trudne. Takie panie zazwyczaj roznosza rozne chorobska, wala niemytymi genitaliami meskimi, chodza okrakiem(niezawsze) i obciagaja kazdemu chetnemu. Czyli taki toi toi gdzie kazdy moze zamoczyc. Chyba wiesz jak wygladaja publiczne toalety? To wlasnie taka pani pachnie i wyglada jak publiczna toaleta. Tylko za skorzystanie nie placi sie 2 zl. tylko ciut wiecej ale jakosc uslugi identyczna:)

z drugiej strony,jak po historii nie pojdziesz na doktorat to kim wiecej mozesz byc?nauczycielem w szkole?jako ochroniarz mial 3 tys na reke za siedzenie na tylku,czasem poszedl z konwojem....tylko,ze ludzie ktorych tam poznal obnizyli jego poziom intelektualny do minimum...naprawde zal co do pobudzania-mnie chyba najbardziej pobudza widok zazdrosnych oczu innych kobiet.potrafii byc mily,pomoc itd,kobiety zaraz to wyczuja i zaczynaja wodzic,ale to ze mna wraca :) zdaje sie,ze ktos kiedys robil badania na ten temat.facet bez kobiety=nuda,z kobieta juz bardziej interesujacy...a zwlaszcza jak z ladna...

Gość wysmiewczyni
A juz myslalam ze to z fun clubu....:P Coz komiczne ale chyba juz nie ganiaja taka za toba jak wczesniej:)

kumpela mi opowiadala,ze jej kolega kiedys poczul potrzebe "na trasie"...zatrzymal sie,zaplacil,rozlozyl delikwentce nogi i to co zobaczyl sprawilo,ze baaaaardzo szybciutko wciagnal spodnie z powrotem na tylek,wsiadl w samochow i odjechal.ponoc same pryszcze,ropnie itp bleee...w sumie mi jej szkoda,bo to musi cholernie bolec

po historii robi sie jakies sensowne podyplomowe i oczywiscie nie pracuje w zawodzie jak jakis frajer za marne grosze... ale na pewno nie pracuje w ochronie - odmóżdzającej robocie

Gość wysmiewczyni
he he pewnie nie wiedzial bys jak zabrac sie do rozbudzania mnie, trudna sztuka ktora nie kazdy moze posiasc:)

Gość wysmiewczyni
komiczne a powiedz ty mi kochaniutki jaka prace bys zaproponowal po historii za sensowne pieniadze?