Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja be...........

jakie cechy wygladu skreslaja dziewczyne/chlopaka juz na wstepie?

Polecane posty

heheh wysmiewczyni Ty to serio napisałaś z tymi syfiarami? rozbawiłaś mnie w ten choojowy dzień🌼

wysmiewczyni - nie wątpie ze to trudna sztuka... oziębłe kobiety to ciezki orzech do zgryzienia :P Ps bez wzgledu jak by mnie przypiliło to bym takiego brudasa stojacego przy trasie nie zdalniesterowanym kijem przez szmate nie dotknął :D

"komiczne a powiedz ty mi kochaniutki jaka prace bys zaproponowal po historii za sensowne pieniadze?" kumpel pracuje w firmie kurierskiej.. jest dyrektorem i od razu po studiach zajal sie wlasnie logistyką... zarabia baaardzo dobre pieniądze Sami - ona ma obsesje tych syfiar - widzi je wszedzie :D

ja wam powiem szczerze ze nie lubie przystojnych facetów. Bo tatuś mowi ze przystojni zdradzają.

Gość Chudość

"a co do takich facetów solarków... najlepiej jak sie jeszcze jakis blondynek tak strzaska na solarce - obciach podwójny " ja sie tak trzaskam. zawsze w zimie spalony na maksa jestem :classic_cool:

złośliwa, nie lubisz blondynów-soalrków? :P Brad Pitt podobno dla Angeliny chodzi na solarium ;)

złośliwa :D ja sie nie bede na tak beznadziejny temat wypowiadal - szkoda sensu :o

Gość Shee1984
Ja szczególna uwagę zawsze zwracam na męskie dłonie musza być zadbane nie ma mowy o obgryzionych paznokciach,pózniej zwracam uwage na buty nie nawidze butów typu glany czy japonki...no ah i uzębienie zęby nie moga być zbyt krzywe i zółte...bleee

Kwiatek wyslij mi swoja fotę plisssss obiecuje ze nie bede Cie podrywać:classic_cool:

szkoda mojego sensu na rzucenie paru słów na ten temat. komik nie odpowiedziales mi czemu nie masz Subaru Imprezy WRX 😠

złośliwa, juz potrenowalem na kafe i wieczorem jak chodze z psem to zagaduje ;) mam na oku taka ladna bruneteczke ;) oczywiscie ma juz dziecko :o ale lepiej bo dziewczyne juz wyrosnieta :P

Gość dominika...25
Co dla mnie skreśla najpierw faceta to chudość. Nienawidzę chudości, chociażby miał najpiękniejszą twarz i najfajniejszy charakter. Poza tym: Z wyglądu i pokrewnych: - nieświeży oddech - kiepski styl ubierania się (brak gustu mogę zrozumieć, ale nie zdzierżę jeśli ktoś nosi jakieś przedpotowe ciuchy) - brzydkie oczy, wyłupiaste czy chociażby duże - nie znoszę; podobają mi się wyłącznie faceci z wąskimi oczami i wyraźnymi łukowatymi brwiami - duża nadwaga (mała mi nie przeszkadza) - źle przystrzyżone i przetłuszczone włosy - brzydkie zęby - pryszcze - bladość - zbyt czerwone usta, strasznie mnie to brzydzi, facet powinien mieć blade usta - małe drobne dłonie - wzrost poniżej 175 cm - i niestety... ale to po większych oględzinach :P - malutki penis Z charakteru (chociaż tego nie dotyczy topik): - maminsynek - skąpiradło - brak własnego zdania - nieśmiałość, nieustanne milczenie - tchórzostwo - chwiejność poglądów - daje sobie w kaszę dmuchać Poza tym: wysoki głos, brak pracy, brak samochodu (niestety, w dzisiejszych czasach gdy każdy może już mieć auto, jego brak jest dla mnie oznaką że facet jest totalną ofiarą losu, mówię o tych starszych facetach, a nie młodziutkich).

Gość dominika...25
miało być przedpotopowe *

Gość anty Cartoon Network
dominika...25 to czyli skreslasz prawie wszystkich :D

Kwiatek ja też chyba niedługo bede z kimś..jak mi sie nie odwidzi:O ech chciałam zobaczyć tylko Twój pyszczek blondasku,ale skoro nie ...to soko spadam

Gość dominika...25
No jakoś nie. Miałam facetów i teraz też mam kogoś. Czy ja wiem czy tak dużo wymagam? W miarę męska twarz bez kobiecych cech typu sarnie oczy i szkarłatne usta, niechudy, wzrost powyzej 175 cm, praca, auto, elokwencja i umiejętność podejmowania decyzji. Takich facetów jest całkiem sporo.

Gość dominika...25
A poza tym ja to jestem druga Pamela Anderson, tylko obecnie cyce mi już nieco obwisły. No ale... wymagania trzeba mieć, czyż nie?

dominika 25 ma normalne wymagania... to wy jestescie chyba jakimis szkaradami :o

Śmieszą mnie niektóre wypowiedzi. To znaczy, że jak mam dajmy na to 173 cm wzrostu i małe dłonie oraz nie posiadam własnego samochodu, to już jestem przegrany? Niech mnie niebiosa strzegą przed takimi kobietami jak koleżanka wyżej. Na szczęście takich na co dzień nie spotykam, a może się tylko skutecznie maskują.