Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja be...........

jakie cechy wygladu skreslaja dziewczyne/chlopaka juz na wstepie?

Polecane posty

Gość wysmiewczyni
no mogla bym wymienic jescze pare innych rzeczy ale dla mnie facet musi byc porzadnie ubrany. Co znaczy ze nie toleruje lachmaniarskiego stylu, musi wygladac zawsze schludnie i odpowiednio do okazji. A zreszta lubie ciuchy dobrej jakosci wiec wymagam tego tez od partnera. No moj facet musi pasowac poprostu do mnie.

1. biale adidasy 2. dlugie brudne tluste wlosy 3. brudne paznokcie, obgryzione 4. zbyt gruby 5.pryszcze i niechec ich leczenia:) 6. prochnica 7. braki w uzebieniu

Gość Patrz między oczy
Ubawiłam się :-D Mój najukochańszy nie ma zęba w widocznym miejscu, notorycznie nosi klapki ze skarpetkami (nawet zimą ma takie zapędy), ma 168 cm, lubi miękkie naturalne ubrania przez co są flejowate (100% bawełna, sztruks itp). Na szczęście ma obsesję na tle czystości i zawsze jest świeży i wymyty, zawsze ma przyciętą brodę i wąsy - bo wie, że ja lubię jak ma je krótkie. Jest najinteligentniejszym mężczyzną z ogromna wiedzą i zawsze jest o czym z nim ciekawie porozmawiać. :-) Jest cudownym kochankiem w łóżku :-) Miłość nie wybiera :-D

za dlugie i przetluszzone wlosy, skarpety do sandalow, pryszcze, przesadnie luzacki styl bycia, brudne buty, brudne pazury. a jak chlopak jest po solarium i jest wypieszczony jak kobieta to juz w ogole mam odruchy wymiotne

Gość wysmiewczyni
mam wlasne auto:) wiec nie potrzebne mi cudze, ale musi reperezentowac soba cos niestety. A ty beret mozesz i na rolkach smigac ale wybacz mi nie wypada. Niestety robiac pewne rzeczy a nie inne czlowiek musi sie dostosowac i czasem cos mu nie wypada. A zreszta nie mam z tym problemu bo otaczam sie ludzmi podobnymi do mnie. pracuje z ludzmi ktorzy potrafia sie dostosowac do kazdej sytuacj.

chodzi mi o takie chodzace skwarki ktorych zeby i bialka oczne wydaja sie swiecic w ciemnosciach w porownaniu do skory

1. zbyt chudy 2.piskliwy glos 3.brzydkie zeby 4.dlugie wlosy ale najbardziej mnie odrzuca,jak ktos "wyzej sra niz dupe ma"...to go skresla od razu.tacy co to ledwo liceum skonczyli,a juz mowia,jak to beda szli na doktorat... albo facet skonczyl historie,pracuje jako ochroniarz i szczyci sie tym nieziemsko,ze ma pozwolenie na bron itd,a potem zabieraja mu licencje za naduzycie wrrrr...sluchac sie spokojnie nie da,bo az mna rzuca w srodku,bo jeszcze taki cieszy jakie to bylo meskie zagranie zaatakowanie faceta bronia przy automacie...Boze widzisz i nie grzmisz...:/

a gdzie Ty takie skwarki widujesz? wysmiewczyni musi miec auto, zeby tropić syfiary stojące przy trasie i smierdzace niedomytymi meskimi genitaliami :P

wszyscy tak mówią o motorach:O a to taki podniecający sprzęt

tak szczerze... masz jakies traumatyczne przeżycia dotyczące niejakiej Bronisławy?

a powiem Ci ze czasem mi sie na zdaza minac takiego pieknisia. u mnie w miescince jest taki nauczyciel tanca ktory chyba chce sie upadobnic do enrique i jest naprawde zjawiskowy, ubiera sie jeszcze stale na bialo zeby kontrascik byl:)

Bronisławy? mam znajomego dumnego z bycia ochroniarzem po skonczeniu historii...znaczy juz chyba tym ochroniarzem nie jest,ale czlowieka sie ciezko slucha,bo on nawet kupe robi lepsza niz ja :P

jakie samochody? szybkie... :D Bronisławy - bo pisąłas cos tam o broni i pozwoleniu :P a co do takich facetów solarków... najlepiej jak sie jeszcze jakis blondynek tak strzaska na solarce - obciach podwójny :D