Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja be...........

jakie cechy wygladu skreslaja dziewczyne/chlopaka juz na wstepie?

Polecane posty

Gość maja be...........

Gość striptisemmmm
chłopaka brak zeba na przodzie duża nadwaga pryszczata twarz

Gość striptisemmmm
wszystko inne znioseeeee acha i bardzo niski wzrost niski mam namyśli mniej niż 165cm:)

Gość gosietta
brak zebow teraz sa czasu ze można wstawić jak sie niema i duza duza nadwaga

Gość gosietta
striptisemmmm popieram

Gość chamstwo
to skreśla natychmiast

Gość parówka z berlina
niski wzrost ogólnie zaniedbanie (niedomycie, tłuste włosy, brudne pazury, śmierdzacy oddech itp.)

Gość iiiiiiiiiiiiiissssss
ale nie odchodzmy od tematu jak facet jest flajtuch to nie ma to nic wspólnego z cechami wygladu

Gość iiiiiiiiiiiiiissssss
a jakieiś bardzo zapsyszczonej twarz jak nieraz mają ze deformuje całą i to są takie obrzydliwe ropne pryszcze to tez nie moge na to patrzec ale wiem że to nie wina faceta ale mnie to odpycha i brzydzi mowie o zaawansowanym tradziku nie kilku pryszczachg

Gość gosietta
zwykle jest tak ze od facetów nie wymaga sie tyle co od kobiet.facet musi byc tylko facetem.ma pewne minimalne granice które my kobiety nie akceptujemy ale kena tez bym nie chciała

Gość parówka z berlina
jeśli pytasz o cechy wygladu w rodzaju szeroka twarz, małe oczy, ciemne włosy, to tu mam tylko jedno kryterium - kurduplowatość; no i duża nadwaga, tak powiedzmy od 150 kg wzwyż to juz nie dla mnie

brak higieny tluste wlosy duza nadwaga/duza niedowaga brzydkie zeby zla kondycja skory zla kondycja wlosow odstajace uszy brak stylu w ubiorze (nie musi byc markowo, ale musi wygladac schludnie) zapach papierosow/alkoholu u kobiety: ostry makijaz u miezczyzny: niezadbany zarost/broda/wasy

otyłość brak zębów tłuste włosy niezadbane dłonie i nadmierna potliwość

Słowa proste :-p Nie mówię o oczywistym-To banalne..typu uzębienie czy schludny wygląd. A np buty typu trampki do garnituru?..Dla mnie pycha;-) A buty typu adidas?Nigdy.Precz. Choć..wszak miłość nie wybiera.. A jeśli zakocham się w facecie w porwanych portkach? Nie ma reguły-czy jest? Dłonie.Uwielbiam męskie dłonie...Na nie zwracam uwagę.. No i facet musi posiadać umysł :-p

sweterki we wzorki :O jak mozna przychodzic na randkę w sweterku ?

Gość wysmiewczyni
jak juz wyzej zaniedbanie i brak higieny to oczywiste ze skreslaja takiego delkwenta, ale u mnie np. chudzi mezczyzni o budowie patyczakow nie maja szans, nie podobaja mi sie tez dlugowlosi mezczyzni i brak inteligencji, problemy z wyslowieniem sie i braki w edukacji. tacy odpadaja. nielubie tez typow macho i lanserow.

hehe a wiecie jak sprawdzić czy facet jest wolny? uzywać pudru z drobinkami złota..hehe pewien facet był w białym swetrze ....całowalismy sie dość ostro...po paru minutach opieprzył mnie ze sweterek sie błyszczy od drobinek.Mówie spokojnie teraz jest ładniejszy...a On żona zobaczy i bede miec awanturę:O mówiłes ze nie masz zony.. on mina ja wkurwiona:O