Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻonaŻoneczkaaa

Mój mąż ciągle chodzi w gaciach po domu ! wkurza mnie to

Polecane posty

Gość ŻonaŻoneczkaaa

Strasznie mnie to irytuje ! Ogólnie jest flejtuchem strasznym, ale nauczyłam go odnosić brudy do kosza i talerze do zlewu, a to już bardzo wiele. Ale strasznie mnie wkurza że on chodzi cały czas w gaciach po domu, często opuszczonych i widać mu spod nich włosy łonowe :/ wiem, że to brzmi strasznie głupio, ale nie wiem co mam z tym zrobić.... irytuje mnie to :///

Gość fgfdgfdg
Fajnego kolesia masz za meza-ale moze ja tez taki bede hihi

tak mnie też to wkurza- sto razy bardziej wolę jak mój chodzi bez gaci- ale cóż są dzieci.....

Gość ŻonaŻoneczkaaa
Mówiłam Mu o tym , ale on mówi, że tak Mu wygodnie i przeciez nikt nie widzi :/ Ike tez chyba bym wolała żeby bez gaci chodził hehe:D

powiedz mu ze Ty widzisz. chyba ze dla niego jestes "nikt" :P albo kup mu nowe ładne gacie, stare wyrzuc i niech sobie chodzi...

Gość spasna chuda krowa
moj robi to samo,w dodatku grzebie w dupie i wacha palce. Grzebie tez w pepku i tez wacha palce(jego matka powiedziala mi ze jak ja to znosze bo gdyby ona widziala ze jej facet tak roobi to by go zostawila-szkoda ze nie wspomniala mi o tym przed slubem). Nie myje zebow w ogole!!!!Popsute zeby albo kaze wyrywac,albo leczyc,tak wiec jego uzebienie to jedna wielka dziura(bo jak mowi ze jak juz wyrwa mu te przednie to zaozy sobie takie porcelanowe zeby na stale-zapomnialam jak sie nazywaja hehe)

Gość ffffffffffffffff999
niech sie tam ogoli flejtuch.. wlosy lonowe ble

Gość aaasssdddd
Chyba się czepiacie. Chodzi w gaciach?? hmmm... a w czym ma chodzić?? w garniturze?

Zakupy.Bokserki jakieś fikuśne. Choć na fleję nie ma rady. Nauczyłaś Go pewnych zachować. Usługujesz Mu.Sprzątasz po Nim. Talerze wynosisz?On zjada i zostawia tam gdzie jadł?Zgroza. No ale..to Kobiety są takie nadgorliwe..później..narzekają:-o

Gość spasna chuda krowa
Bezedury,to jeszcze nic niestety. Ma jeszcze inne dziwne zachowania ktore wyszly po slubie. A kolezance z problemem gaci u meza to radze aby zaczela sie rzgladac za innym towarem bo taki koles to z wiekiem na pewnie nie zmienia sie na lepsze,tylko ze rzeczy ktore nas wkurzaja hjeszcze bardziej sie umacniaja.

Gość nie_
może specjalnie opuszcza trochę gacie żeby było widać włosy a resztę pozostawia twojej wyobraźni;) Chce żebyś się na niego napaliła:P:D

Gość kasiakasia grubasia
bardzo prosty sposób : wywal mu z szafy wszytkie rzeczy, w których źle wygląda. Skasuj gacie. Naciągnij go na zakupy i niech przymierza tak długo, az trafi na mpodel, którego nie da rady opuścić do niedozwolonego poziomu

Gość odpowiedź żony
wystarczy by miał śliczne bokserki i może być... ja lubię, gdy tak paraduje wieczorkiem przed, a jeszcze bardziej po prysznicu... mniam

to ciesz się że chodzi tak tylko po domu mój sąsiad w gaciach, klapakach i skórzanej kurtce zarzuconej na gołe ciało chodzi do sklepu pod blokiem

Gość kasiakasia grubasia
aaa, i jeszcze jedno praktyczne rozwiązanie: gdyby sie rzucał ,ze nie wolno skasowac jego ciuchów ulubionych zawsze mozesz je przypadkiem ufarbować na różowo w praniu. Sam wyrzuci ;)

Gość aaasssdddd
Nie wyrzuci, faceci maja w dupie kolor gaci

to prosciej - pozakręcaj kaloryfery. zmarznie w dupę kilka razy to zacznie się ubierac :)

Gość ble ble bleeeeeeeeeeeeee
nie, nie dałabym rady z takim flejtuchem jestem sama, po domu chodzę w czymś takim jak DRES. kogo podnieca kolo w gaciach z wystającymi włochami łonowymi? Chyba jakieś głupie czupidrony napalone i zdesperowane bleee Ja tam lubię estetycznych umytych pachnących facetów i żeby coś zostawiali mojej wyobraźni.