Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bom ciekawa

ktora chetna na wspolne odchudzanko ?

Polecane posty

Gość pytam bom ciekawa

jak w temacie:) jakis plan? chetne dziewczyny?jak beda to chetnie podam swoj plan dzialania i wage ;P

Gość to może ja

ja chetnie ale niestety zawsze ale to zawsze sie poddaje i wcinam czekolade:(

ja juz raz zaczynałam ale oczywiscie klapa. teraz poprosiłam znajomą po technologii żywienia zeby mi ułożyla dietę. zaczynam w przyszłym tyg bo w weekend jadę do karpacza i szkoda byłoby sę męczyć;)

Gość pytam bom ciekawa
kiichawa ale moze jakbys miala odpowiednia motywacje to byloby lepiej?ja tez wiem ze bedzie ciezko ale juz sie tak zawzielam w sobie ze musze :P

Gość pytam bom ciekawa
to jak wrocisz to dolaczaj z dietka :)

Gość to może ja
ale jaki masz plan? bo ja też mam słabiutką silną wole. :(

Gość pytam bom ciekawa
kichawa a ile chcesz zrzucic?masz termin do kiedy chcialabys zrzucic?

Gość butterfly*
a to i ja sie tez chetnie dolacze!

Gość pytam bom ciekawa
to moze ja-- moj plan? zamierzam cwiczyc dziennie najpierw ok godzinki na biezni,potem zwieksze jak juz kondycja sie wyrobi troszke ;) brac preparaty,zalozylam oddzielny topik i tam juz dziewczyna podala jeden,nawet niezle brzmi do tego kremik,albo balsamik,to juz do wyboru,ich pelno ;) a co do dietki to na sniadanko zamierzam zjadac moze ten serek danio z kawalkiem chrubkiego chlebka,na obiad jakas piers z kurczaczka duszona albo w poczatkach dietki moze byc jeszcze smazona ;) do tego jakas salatka,ale bez ziemniakow i takich tam weglowodankow,albo zamiennie rybka,moze salatka z tunczyka bo bardzo lubie,na kolacje moze serek wiejski z pomidorkiem i to by bylo na tyle :) pomiedzy jedzonkiem jak zglodnieje to jakis ogoreczek albo marchewke przegryzc,wiem ze dam rade bo juz kiedys na takiej dietce zrzucilam naprawde duzo i bardzo fajnie sie czulam :) coi Wy na to?moze byc?

z terminami to juz skonczylam, bo pod koniec zawsze zalamka ze sie nie udalo i obzarstwo:]. Wagi nie mam u siebie ale bedzie z 65kg chyba:/. wiem. ze kiepsko tak bez wagi bo nawet nie moge sprawdzic czy chudne czy nie;)). A moj ukochany cel to 50-52 kg:] ale jak bedzie 55 to bede skakac z radosci:D

Gość maliniakk
JA!!!!! Zazczynam od dziś.

Gość pytam bom ciekawa
pewnie dolaczaj:) im wiecej tym wieksza motywacja :) dziewczyny napiszcie jaki macie plan co do dietki i w ogole cwiczen itp,moze wiek?wage? i ile planujecie zrzucic ,do kiedy

Gość butterfly*
Ja zaczelam swoja walke z kilogramami od poniedziałku. Co prawda mialam juz pare podejsc ale zawsze konczylo sie zalamka i zjedzeniem tabliczki czekolady :( teraz sie zawzielam! od poniedzialku zaczelam chodzic(bo bieganie mnie wykancza)ok 1 godz. dziennie,90 brzuszkow i koniec z jedzeniem po 18-tej!

Gość pytam bom ciekawa
ja tak ok 19 kolacyjka,bo ja to dluugo nie moge spac ;) no i oczywiscie duuzo wody dziewczyny

Gość butterfly*
no i oczywiscie musze przystopowac ze slodyczami

Gość butterfly*
to po ile kilosow chcecie zrzucic? ja 7 kg.

Gość to może ja
musze sie zmobilizować. tylko boję sie że jeśli będę jadła mało to nie wytrzymam i nawpierdzielam sie później za trzech.

Gość pytam bom ciekawa
u mnie raczej slodycxze to nie problem,czekolade to moze jadlam kilka miesiecy temu:Ppowaznie:Pmnie to dobija pizza,chipsy i takie rzeczy:O ja to duuzo ok 20

Gość to może ja
gdybym zrzuciła 10 to by był szczyt szczęścia.

Gość to może ja
tylko że zamiast teraz troche poćwiczyc bo mam chwilę to siedze przed kompem. ech....

Gość pytam bom ciekawa
to moze ja-a ile do tej pory jadlas?bo z poczatku nie mozna tak od razu zalapac taka ostra dietke bo i to niezdrowe i bedzie glod okropny a wtedy siada nam motywacja no i metabolizm przede wszystkim

Gość pytam bom ciekawa
to uznaj to za wstep do dietki,ustalanie szczegolow;) i nie miej wyrzutow sumienia:)

Gość to może ja
ja cały czas coś jem. od siódmej zaczynam od śniadania to później kawałek sera żółtego upindole, to sezamki a od czasu do czasu pizza i tak w kółko.

Gość pytam bom ciekawa
no a masz jakies zajecia?praca? bo to tez odciaga od jedzenia :)

Gość to może ja
nie. jestem na macierzyńskim. jeszcze karmie piersią ale to w niczym nie przeszkadza żebym troche sie ograniczyła. pomóż mi.

Gość pytam bom ciekawa
to moze ja-pewnie ze pomoge ,jak tylko bede mogla,przeciez po to tu bedziemy:) ogranicz slodycze,ja wiem ze to moze trudne tak jak i mi bedzie ciezko zapomniec o tych roznych chrupkach:(a poki co jak karmisz dzidziusia nie powinnas az tak restrykcyjnej dietki wprowadzac,ogranicz posilki odzywiaj sie zdrowo i kilogramki poleca :) glowa do gory,damy rade:)

Gość to może ja
może jak bedę wiedziała że musze z kimś szczerze czegoś sie trzymać to sie uda. już czuje że to będzie motywujace. jak wygląda lub bedzie wyglądać Twój dzień? pracujesz?

Gość pytam bom ciekawa
tak pracuje jak wyglada? prace mam od 9 do 18 zazwyczaj przed 19 bede w domu czyli ta kolacja tak wyjdzie ok 19,po 19 pewnie sniadanie ok 8 w pracy mamy dwie przerwy,pewnie bede nosila jakas salatke do pracy z kurczaka tak jak pisalam wczesniej ,albo z tunczyka,weekendy tylko wolne,wtedy jakis taki prawdziwy obiadek na cieplo bede jadala bardzo chce by mi sie udalo,bo juz tak obiecuje sobie ze zaczne od tego i tego i ...zawsze to odchodzi w niepamiec a teraz juz mam dosc patrzenia na siebie:(