Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamat86

Dziecko- moje marzenie

Polecane posty

Zakładam nowy, aktualny topik dla starających się o dzidzię, zapraszam wszystkich którzy się starają;)

No to ja sie tez przywitam i dodam ze jak najbardziej jestem ta ktora sie mocno stara juz 6 miesiac zaczne:)

heheh na pewno, dziewczyny jeżeli też się staracie tak jak my ze Stefcią to się odezwijcie:) zapraszamy;)

Gość koza23
wiec i ja sie przywitam i jak narazie chyba staram sie najdłuzej bo ponad rok

Kozko a co na to twoj gin?bo ja mojemu nasciemnialam ze staram sie juz ponad rok to mnie pocieszyl ze jak do 2 lat sie nie uda to zaczniemy badanka

Kózko a czy miałaś już jakieś badania robione czy jak na chwilkę obecną się staracie;)

Gość koza23
mam guza na tarczycy ale badania niby sa ok,wiec nie wiem co sie dzieje.Maz ma jedno dzieckoz poprzedniego zwiazku wiec musle ze to chodzi o mnie

Nam też się nie udaje choć dopiero zaczynamy to jednak to rozczarowanie co miesiąc bywa dołujące, cóż trzeba starać się dalej:) może już mykać niestety ale jutro tu wejdę:D trzymajcie się ciepło:) Stefcia❤️ Kózko❤️ do jutra:D

Gość koza23
ginekolog kazał mi sie zajac tarczyca i wtedy przyjsc wizyte mam na 14 listopada,zobaczymy co dalej

Gość alkka26
a ja sie staram juz 3 lata :(

Witaj Allka! ale nam sie tu gwarno robi:)przykro mi ze tak dlugo wam nie wychodzi:(a badania robiliscie zeby sie dowiedziec jaki jest powod?

Gość alkka26
tak jak narazie hormonalne i sa dobre ale paru jeszcze wynikow niemam a potem ede miec robione szczegolowe usg

Alkka sorki za przekrecenie nicku i podziwiam za wytrwalosc,my dopiero 6 miesiac zaczniemy a juz nie raz chwile zalamki mialam,najgorzej bylo mi na poczatku bo w zyciu bym nie pomyslala ze tyle to potrwa,mam juz 2 nastoletnich dzieci ale od kiedy jestem z nowym partnerem to marzy nam sie takie nasze wspolne malenstwo,mam nadzieje ze wszystkim nam sie uda:)

No ja narazie tylko podstawowe z krwi i z moczu robilam,jak bylam u gina to powiedzial ze wszystko jest ok,kazal tylko tempke mierzyc ale chyba pojde prywatnie i wyzebrze jakies skierowanie bo mam juz 31 lat i liczy sie kazda chwila

Gość alkka26
NIc nie szkodzi mam nadzieje ze wszystkim chcacym dziewczynom ktore chca miec dziecko sie wkoncu uda tego sobie i wam zycze mam czasami takie chwile zalamania ale niemoge sie poddac bo mam nadzieje ze wkoncu sie uda

mi sie w koncu udało wiec wierze ze i wam sie uda :) co prawda pol roku to nie wiele, ale dla mnie to wiecznosc! Sciskam mocno

Alkko musi sie udac i na pewno sie uda:) w koncu do tego jestesmy stworzone,ja musze mojemu witaminki kupic bo narazie lyka tylko wit c i cynk na polepszenie zolnierzykow ale to chyba za malo