stefcia31 0 Napisano Listopad 7, 2008 Ale to zaden problem bo jak sie zaczernisz to masz swoje haslo i nikt za ciebie nie pisze a jak bedzie chcial korzystac ktos inny to tylko wykasuje twoje pseudo i wpisze swoj nick i haslo,za 2 dni biore sie za picie lnu fuj fuj ale czego sie nie robi zeby wspomoc mala fasolke,ja juz mykam spac bo oczka mi sie kleja dobej nocki zycze i do jutra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Listopad 7, 2008 O! i stronka moja hi hi buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 Witajcie ponownie:) Dianka witam Cię serdecznie mały komunikat dla wszystkich które chcą się przyłączyć- mamy tutaj taką tabelkę nie bójcie się na nią zapisywać:) każda staraczka jest u nas mile widziana;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dianka999 Napisano Listopad 7, 2008 no to sie dopisuje :) Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86............... 22.................2 .....................1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 ...................06.12.2008 Karola1988............. 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26..................27................. 3 lata............ glonka .................. 25 ................ 2 ...................17.11.2008 Dianka999...............18.................3..................25.11.2008r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 7, 2008 hehe cieszę się tabelka nam się powiększa;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 8, 2008 hehe Glonko rzeczywiście przekręciłam Twój nick- przepraszam najmocniej ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dianka999 Napisano Listopad 8, 2008 Tiamat, a Ty pragniesz dziewczynke czy bardziej chlopaczka? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 8, 2008 hehe coż chcę po prostu mieć dzidzię i najlepiej "parkę"- ale przyznam że wolałabym pierwszą dziewczynkę, w sumie nie wiem czemu- tak po prostu:) A Ty Dianko??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dianka999 Napisano Listopad 8, 2008 Nooo ja to synka, synka, synka :) Chociaz jak i córa "sie trafi" to tez fajnie, kiedys bedzie podbierac mi moje sukienki ;) Ogolnie syn- Kacper :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 8, 2008 O! widzę że nawet imionko już jest ja nie wiem jakie imiona wybrałabym dziecku mam kilka ulubionych np: Oliwka, Lidia, Justyka, Nadia,mojemu podoba się imię Natanek- to dla chłopczyka, ale nie wiem czy takie imię to dobry pomysł:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 8, 2008 Jest już późno zatem życzę wszystkim staraczkom udanych staranek i kolorowych senków;) do jutra dziewczynki dla wszystkich:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Listopad 8, 2008 Witam dziewczynki! Pewnie jeszcze spicie bo w koncu sobota hi hi,teraz mi sie przypomialo ze gin mi jeszcze powedzial ze niby mam tylozgiecie macicy,tylko nie wiem skad sie wzielo bo jak do tej pory to nigdy o tym nie wspomnial no i zaliczylam 2 wpadki bez problemu tak ze stwierdzil ze tym razem to tez nie powinno byc przeszkoda ale mi sie wydaje ze wlasnie jest ipewnie wlasnie dlatego mi sie nie udaje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 8, 2008 ja juz nie spie chociaz mieszkam za granica i mam godzine wczesniej niz Wy:) mezulek zapowiedzial mi wczoraj ze dzis do 3 spi, niech leniuchuje, bo dzis kolejne przytulanie planowane i niech sobie chopak odpocznie:) diana jak sie zalogujesz i cos dopiszesz do topiku to u gory strony pojawi sie napis , nacisniesz i jestes wylogowana:) tez kupuje ta encyklopedie zdrowia dziecka ale plyty mi sie za bardzo nie podobaja, pierwsza byla fajna (chociaz moj M jak zobaczyl porod to reka oczy zaslanial;) ) . mialam nadzieje ze bedzie tam raczej pokazane jak sie zajmowac na poczatku takim maluchem, a nie jak juz ma pare lat i wydziera sie na caly sklep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 8, 2008 Witajcie dziewczynki:) ja od dzisiaj także będę pić len:), a tak w ogóle to jestem z samej siebie dumna bo od wczoraj mam migrenę i jeszcze nic nie łyknęłam, po przeczytaniu tych stronek już nie chcę niczego łykać-lepiej sobie ułatwiać niż utrudniać, nawet jeśli to ma być kosztem mojego samopoczucia:D oby się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gonka Napisano Listopad 8, 2008 a na co ten len? i dobre to chociaz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 8, 2008 a na co ten len? dobre to chociaz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 8, 2008 len jest na płodny śluz- podobno nie dobre, ale czego się nie robi dla sprway;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 8, 2008 a czy skuteczne to się okaże;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 8, 2008 ja mam ten olejek z wiesiolka na zrobienie poslizgu;), i tak na niego patrze i patrze. moze w przyszlym miesiacu zaczne brac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 8, 2008 ja jeszcze muszę ten Salfazin kupić mojemu i zobaczymy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glonkaA Napisano Listopad 8, 2008 tak sobie pomyslalam ze moze stworzymy tez tabelke, kto co bierze:) jakie witaminki. jak sie ktorejs uda to bedziemy wiedziec co pomoglo:) co wy na to? Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86 .............. 22.................2 ......................1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 ...................06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata............ glonka .................. 25 ................ 2 ...................17.11.2008 Dianka999 ............ 18 ............... 3 .................... 25.11.2008 NICK ............. ONA ...................................... ON ............ glonka ...... folik+testy owulacyjne ............ Salfazin + wit. E .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 8, 2008 ciagle mi sie klawiatura placze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 8, 2008 Właśnie piję len- jest okropny!!!:( ale mam nadzieję że picie tego paskudztwa pomoże ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 8, 2008 Glonko świetny pomysł także dopiszę swoje;) STARAJĄCE SIĘ] Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86 .............. 22.................2 ......................1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 ...................06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata............ glonka .................. 25 ................ 2 ...................17.11.2008 Dianka999 ............ 18 ............... 3 .................... 25.11.2008 POMAGAMY SOBIE... NICK ............. ONA ...................................... ON ............ glonka ...... folik+testy owulacyjne ............ Salfazin + wit. E .... Tiamat86.....folik+len....................................wit.C......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 8, 2008 szkoda, ze wczesniej o tym lnie nie slyszlam, bo bym sobie kupila... ale jak Tobie pomoze to poprosze przyjaciolke zeby mi przyslala:) trzeba wszystkiego probowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 8, 2008 i jeszcze tak mysle, co daje wit C ? czytalam tylko o wit E i to wiem ze na polepszenie plodnosci, no i ten cynk w Salfazinie. a na co dziala wit. C? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 8, 2008 mała poprawka zdobień;) STARAJĄCE SIĘ Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86 .............. 22.................2 ......................1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 ...................06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata............ glonka .................. 25 ................ 2 ...................17.11.2008 Dianka999 ............ 18 ............... 3 .................... 25.11.2008 POMAGAMY SOBIE... NICK ............. ONA ...................................... ON ............ glonka ...... folik+testy owulacyjne ............ Salfazin + wit. E .... Tiamat86.....folik+len.................................. ..wit.C......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 8, 2008 podobno na "żołnierzyki" ja w tym miesiącu właśnie przetestuję z lnem bo len wspomaga produkcję śluzu-hehhe właśnie dzielnie wypiłam do końca to paskudztwo-fuuu;/ a jeśli to nier pomoże to za miesiąc dorzucę do tego Salfazin, rzecz jasna ja jeszcze pilnuję diety i dni cyklu :) zobaczymy co z tego wyjdzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 8, 2008 to znalazlam o wit E, teraz poszukuje cos o wit C :) Witamina E to najlepszy przeciwutleniacz, czyli pogromca niszczących skórę wolnych rodników. Najskuteczniej działa w duecie z witaminą C. Na czym polega jej siła? Odkryto ją niedawno, dopiero w 1920 roku. W trakcie badań w laboratorium naukowcy zauważyli, że niedobór pewnej substancji powoduje niepłodność szczurów. Po dodaniu jej do karmy zwierzęta odzyskiwały płodność. Witaminę nazwano "tokoferol", co po grecku oznacza "wydać na świat młode". Dziś witamina E bywa zalecana przy leczenia niepłodności, a na co dzień wykorzystuje się ją jako eliksir młodości w kosmetykach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 8, 2008 to musze mojemu M zalatwic ta wit C, bierze juz 2 tabletki, to moze i 3:) znalazlam na innym forum bardzo fajne informacje: http://www.gimbla.pl/baybus/viewtopic.php?t=10126 i rzeczywiscie jest tez o lnie jako o poprawiaczu sluzu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach