Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamat86

Dziecko- moje marzenie

Polecane posty

Kurde dzis juz 3 raz stronka moja:)kurde moze w koncu to na szczescie i w tym miesiacu moja kolej na fasolke?ale bym byla happy

Kamila ja na samym poczatku staranek mialam taka obsesje zenormalnie o niczym innym nie myslalam ale jakos mi to minelo chociaz nadal mysle to juz nie tak intensywnie jak wtedy,bo tym mysleniem sie czlowiek za bardzo blokuje

narazie tylko tego wiesiolka bede brala, zanim kolezanka kupi mi ten len i wysle to moze w grudniu go dostane

A tam gdzie mieszkasz nie mozna tego dostac?ja tylko len caly czas pije i to mi wystarczy,tylko ze len to sie pije tylko od 5 dnia cyklu do owulki potem juz nie

Dobra mykam bo caly zlew naczyn na mnie czeka,moze pozniej uda mi sie jeszcze wpasc,a lak nie to jutro bede buziaki

mieszkam w Anglii, i sprawdzalam na necie w slowniku jak jest LEN , no i jest tylko len jako material na np spodnie:(

znalazlam wlasnie na ebay\'u termometr :) jako ze M przyszedl i ladnie przeprosil to mam nowe sily do przytulanek:) hurtowo zakupie termometr, testy owulacyjne i testy ciazowe, a co tam:)

hej Witajcie Kochane👄 u mnie była wojna ostatnio- ale rozejm już u nas zapanował:) aż mi ulżyło bo bałam się że ze staranek będą nici;( na szczęście jest już spokój, staranka idą pełną parą, a termin owulki w niedzielę- co do tego lnu to także zauważyłam różnicę, to naprawdę działa!!!!:D

no i widze, ze dzisiaj ja pierwsza wstalam:) na dworze zimno i pada, a ja musze do miasta isc:( termometr zakupiony, w poniedzialek ma przyjsc, i zaczne to mierzenie temperatury, ale to dopiero jak mi sie @ skonczy, no nie? jestem zielona w tym temacie....

Hej Dziewczynki👄 Staranka u mnie były i grzecznie wisiałam na ścianie przez kilkanaście minut na przemian ze świecą- dziś mnie aż od tego mięśnie bolą:( jeszcze dziś i po jutrze i zobaczymy czy się udało- trzymajcie kciuki, bo się chyba załamię jak tym razem nie wyjdzie:(

STARAJĄCE SIĘ 🌻 Nick................... Wiek ........... Ilość cykli ..... Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka ................. 25 ................. 2 ...................11.12.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................. 1.5roku .......... 26.11.2008 Kamila1985 ........... 23.................. 8 .................. 26.11.2008 Gosiek1 ............... 21................. 14 ................. 25.11.2008 dorocia11985 ........ 23 ................. 1 .................. 03.12.2008 POMAGAMY SOBIE... 🌻 Nick ................. ONA .................................... ON ............ Tiamat86 ......... folik+len+NPR ......................... wit.C ........... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ........ glonka ............. folik+wit.C+olejek z wiesiolka ..... Salfazin+wit.E dorocia11985 ..... folik ................................... Salfazin ........ alkka26 ............ folik+capivit A+E .................... Salfazin ........

Tiamatko, na pewno sie uda:) masz wszystko ladnie poobliczane, wisialas do gory nogami, witaminki bierzesz, wiec na pewno beda 2 kreseczki:) ja mam @ wiec moge odpoczac od przytulanek i martwienia sie o wszystko i wlasnie pije sobie piwko;) a co!

cos wojennie mamy w tym tygodniu... dobrze, ze juz jestes, bo mam pytanie dot mierzenia temperatury. mam zaczac dopiero jak skonczy mi sie @, no nie?

Tak zaraz po zakonczeniu @ przed wstaniem z lozka,u mnie nie da rady bo chyba sie przeziebilam i caly czas mam ponad 37 a powinno byc kolo 36.8

czesc dziewczyny! Dawno juz dosyc mnie tu nie zagladalam. Glonka ja tez jestem z Anglii :) . Tiamat powodzonka zycze :) Kurde od 2 dni tak mnie w dole brzucha boli i jajniki,ze zaczynam sie wkurzac. Ale nie tak caly czas tylko skurcze takie jakby mam i jajniki kluja :( A dzisiaj nawet troche krwi na wkladce mialam. Nie wiem co sie dzieje,bo nigdy czegos takiego nie mialam. Jak myslicie c to moze byc?

Dziewczynki dziękuję za ciepłe słowa ale czy się uda to się okaże, jeszcze dziś wieczorem i w poniedziałek-popraweczka i zobaczymy:) hehe Glonko ja to bym sobie tak chętnie likieru chlapnęła ech;):D Gosiek wydaje mi się że masz owulkę właśnie, robiłaś testy na owu??

Nie wydaje mi sie ,zeby to bylo owu. Pierwszy raz cos takiego mam w zyciu :( Ehh musze isc koniecznie w Polsce do lekarza,bo jak zwykle sie postykuje,ze cos mi dolega ;/

Gosiek ja też kiedyś plamiłam i lekarz powiedział mi że to ze stresu- pomyślałam że to dziwne, ale zanim poszłam do innego to mi samo przeszło, w którym dniu cyklu jesteś??

Gosiu gdzie mieszkasz? ja w okolicach Manchesteru:) co do plamienia to ja sie na tym kompletnie nie znam. kiedys jak mialam okres to mialam 3 razy krwotok. po drugim razie poszlam do lekarza, on bardzo zdziwiony (nie wiem dlaczego?) powiedzial ze nie wie co to i ze pewnie ze stresu, dal mi jakies leki, ktore mam wziac jak sie sytuacja zdazy znowu, no i nastepnego dnia w nocy sie zdazyla i leki wzielam (to bylo cos na wzmocnienie zyl, nie pamietam). od tamtego razu nic sie nie zdazylo podobnego, na szczescie:) moze masz tak samo jak Tiamant? kiedy jedziesz do Polski?

Hej glonka! u mnie narazie tylko dla przyjemnosci bo do plodnych jeszcze kilka dni,ale u Tiamat ida pelna para:)mam nadzieje ze jej sie uda,trzymam kciuki za powodzenie,a u ciebie poprawily sie stosunki rodzinne?

my mamy przerwe w przytulankach. mam nadzieje ze termometr w poniedzialek dojdzie i od srody bede mogla juz sie mierzyc:)

cos mi sie przypomnialo, gdzies czytalam ze mozna w ustach ta temp. mierzyc. co Stefciu o tym myslisz?

mialam nadzieje ze w ustach tez mozna, latwiej:) no ale jak trzeba se wtykac to bede wtykac:) szukalam na necie jakis gotowych kartek na ktorych moglabym te wyniki ladnie zapisywac, zeby ewentualnie pokazac lekarzowi ale nic mi ciekawego nie wpadlo. bede sama musiala sobie cos narysowac.mialam nadzieje ze bedzie jakas stronka na ktorej codziennie wpisze temp a tam samo narysuje wykresik::)