Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arnoldzik

Kobiety mają strasznie wysokie wymagania, za szybko skreślają facetów

Polecane posty

Myśle, że wszyscy mają wygórowane, wysokie wymagania i to nie zależy od płci. Raczej można to wyjaśnić, iż każdy na swój sposób szuka kogoś szczególnego - książkowych, bajkowych przykładów wieczniej miłości, której w życiu raczej się nie znajduje.

No właśnie, kobiety szukają księcia z bajki i ciągle wierzą, że na takiego trafią. I najciekawsze, że księcia szukają nawet te, które zbliżają się już do 30-stki. Ostatnio taką kobietę poznałem.

Ale same przyznajcie - łatwo wam skreślić faceta po jednym tylko spotkaniu, bo jakiś szczegół wam w nim nie pasował?

No a Ty jesteś taki dobroduszny, że na pewno nie skreśliłbyś dziewczyny, u której ważny dla Ciebie szczegół nie podpasowałby Tobie?

Arnoldzik - jak od razu coś nie pasuje to po co to kontynuować? potem mały problem zaczyna być coraz bardziej dokuczliwy aż szlag Cię trafia, kończysz związek i na jedno wychodzi tylko że będzie bardziej boleć.

Gość Arnoldzik to bierze wszystko
co się rusza i za szybko na drzewo nie ucieka :-D może być brzydkie, garbate, zagrzybione byle chciało Arnoldzika.

Gość 45 latka
Oczywiście że skreśliłam faceta po pierwszym spotkaniu nie jednego z powodu szczegółów - ogromny nos, żółte krzywe zęby, zbytnia chudość, nie wspomnę już po prostu o brzydocie. Przecież nie będę sie zmuszać do czegoś bliższego z kimś kto mi sie nie podoba. Wcale nie mam wygórowanych wymagań, ale to "coś" musi byc.

Arnoldzik Oto co znalazłam na Gumtree: "Poznam piękną na całe zycie Nr referencyjny ogłoszenia: 85614886 Wizyty: 93 Miasto: Poznań Data dodania: 05/11/2008 zaczne nietypowo-nie jestem przystojny, nie jestem bogaty,nie szukam tu seksu!nie jestem zdesperowany! Szukam dziewczyny, która reprezentuje soba jakis poziom i

intelektualny, która ma ambicje w życiu i zasady.Nie jestem obłudny, dla mnie wygląd ma znaczenie, aczkolwiek nie tak ogromne jak dla was drogie panie. Chcę poznac zgrabną, zadbaną i ładną dziewczynę (ładna to pojęcie względne, wyglad lalki barbie nie jest wymagany).Jeśli byłas kiedykolwiek sponsorowana (byłaś, jesteś "sponsorówką"), miałas wielu partnerów, nie możesz życ bez cotygodniowej wizyty na imprezie, poza strojeniem się i "byciem" nic nie potrafisz, "godosz" a nie mówisz i kilka innych cech, których nie wymienie- nie pisz (puknij się w głowę, najlepiej czyms twardym i ciezkim, przemysl swoje zycie, umów sie z lovelasem,dla ktorego będziesz 125 zdobyczą ale mi nie zawracaj głowy, nie tego szukam). Zdaję sobie sprawe, że to co napisalem, nie kazdej sie spodoba, że nie jestem w "typie" każdej - i nie chce , żeby to co napisałem każdej sie podobało, tak samo nie chce byc w typie każdej. Jeśli są rzeczy, na które nie kazdy może sobie pozwolic, tak samo sa ludzie którzy nia sa dla kazdego. Nie chce byc też zle zrozumiany, przeintelektualizowanych madrali tez nie chce tutaj poznawać. Celem tego ogłoszenia jest pozanie ciekawej osoby płci żenskiej :D nie koniecznie do związku, ale może to byc koleżeństwo, przyjaźć (bez podtekstu seksualnego, patrz wyżej, nie szukam seksu i znajomości bez zobowiazan, polegajacej na spotykaniu się w celu....wiadomym :))) Kilka faktów o mnie, wiek- przed 30ką, wzrost- wysoki, skonczone studia, praca-wykonuje, poczucie humoru...jak widać :D specyficzne . Jeśli spelniasz powyższa wymagania...wiesz co zrobić, w Twoja inteligencje nie wątpię ....:)

Koleś, jak sam pisze, jest nieładny i niebogaty, z tekstu można wywnioskować, że również brakuje mu inteligencji i kultury, a chce "zgrabną, zadbaną i ładną dziewczynę", o niewielkim przebiegu, niegłupią :D Większość męskich ogłoszeń tak wygląda. Damskie są o wiele bardziej sensowne. I kto tu ma wymagania? :D Zaczęłyśmy się cenić..

Gość Trzydziestolatka padłam
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Nie wiem co ten cytowany anons ma do tego tematu. A poza tym ogłaszanie się na stronach randkowych to akt desperacji? W obecnych czasach to chyba nie bardzo.

To, Arnoldzik, że z moich doświadczeń wynika, że TO FACECI MAJĄ ZA WYSOKIE WYMAGANIA (podałam przykład w postaci jednego z wielu idiotycznych męskich ogłoszeń) oraz to, że my kobiety nie skreślamy z reguły za wygląd (mówię o większości), za brak pieniędzy - ale za chamstwo i głupotę jak najbardziej.

Gość kolezanka_______
zależy co rozumiesz przez "wymagania", możliwe że trafiasz na puste lalki ale jeżeli faktycznie mają powody to się nie dziwie, że szybko znikają

Gość sorry bardzo
ja jetem jak lalka i pusta nie jestem,okropne jest to,że jak kobieta jest blondynką wysoką,szczupła zgrabna typ modelki zarz się tu pisze że jest pustakiem,bardzo nieładnie

Gość arnoldzikpytanie
i co nie tak z tą kobietą, po 30 którą poznałeś,co ona robi nie tak

Gość kolezanka_______
sorry bardzo - jeśli sama nazywasz siebie "lalką" to.... sorry bardzo

12:47 [zgłoś do usunięcia] a ja wygrałem życie racja czemu żadne nie chce niskiego, brzydkiego, nudnego, nieśmiałego, nierozrywkowego ktosia? to takie niesprawiedliwe Problem w tym, że chcą...ale kobiety szczycą ce się identycznymi lub równoważnymi walorami :D

Gość kolezanka_______
albo źle trafiasz albo sam nie wiesz czego chcesz, może za wysoko mierzysz

Mnie ołała niedawno 26-latka, a się kurna starałem, może nawet za mocno. Teraz nie mam ochoty na spotkanie z inną, chociaż kandydatka jest. Zniechęciłem się...