Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

dzien jest dobry ;) :P hej laseczki :) ja dalej nic.. dziś 38 dc jak do wtorku nie dostane to znów zrobie test bo już mnie trafia.. zawsze mialam cykle ok 34dni a tu :O wedle mjego plamienia w tym cyklu to termin by był jutro na @ wiec ciekawe co sie stanie.. jezeli bedzie to pierwszy raz w życiu miałabym owu z plamieniem, masakra. dobrze ze wtedy tez meza zmolestowałam :P :P zaraz zmykam na giełde :) może coś się trafi :) Batonik kiedys sie zalogowalam tam i nic nie płaciłam a teraz jak tam weszłam to mi wyskoczylo że musze wejść w zakaldke płatnosci i opłacić cos :O powiem ci że jest program który ściagasz na kompa i do niego wpisujesz, on tak samo wyznacza ci owu i zaznaczasz tak jak tam wszystkie dane. albo wydrukuj takie coś http://dzieci.civ.pl/npr/karta-obserwacji-cyklu-dla-poczatkujacych.pdf , ja korzystam z tego. a tu ten program, ja z niego tez korzystalam, http://www.tylkoprogramy.pl/karta.php caluski :*

Dziekuje ci z calego serca! Zaraz sprobuje tych stronek. Bylam tez na "28 dni". Zobaczymy co z tego bedzie. Powodzenia na gieldzie. Milej niedzieli.

CARMEN** u mnie jest podobnie... ja robiłam test 2 dni po spodziewanej @ i wyszedł negatywny :( A dziś jest już 42 dc no i @ dalej nie ma... Od trzech dni mierze temp. i mam ok. 37,2. Sama nie wiem co o tym myśleć... A mam do Ciebie jeszcze jedno pytanko - jak jest u Ciebie ze sluzem? Masz obfity czy raczej skąpy?? Bo nie wiem jaki powinien być w początkowym stadium ciąży :(

hej u mnie bardziej go brakuje czasami wyleci tylko taki rozciagliwyi to wtedy kiedy oddaje mocz najczesciej u mnie tempka 37,2 przez cały dzień

carmen temperature mierzymy tylko zaraz po przebudzeniu nie wstając z łóżka. ta mierzona w ciagu dnia o niczym nie swiadczy.. wiec jak piszesz ze cały dzien masz 37,2 to na to nie patrz...

Dziewczynki a ogólna temperatura ciała też powinna być podwyższona czy nie ma to znaczenia?? Carmen a masz może zgagę, czy ogólne poczucie takiej ciężkostrawności??

tempka z rana powinna byc wyższa patrzac na pozostale wyniki z calego cyklu.

CARMEN - mi mówiły dziewczyny że mierzy się zaraz po przebudzeniu zanim wstanie się z łóżka

ja to cały weekend cierpię bóle takie mam brzucha że @ powinnam mieć już ale nic a cały weekend plackiem prawie leżę i nospę biorę ale przyszły tydzień powinien już coś wyjaśnić....

Cześć dziewczynki! Ja dopiero dosiadłam się do komputera. Strasznie intensywny weekend miałam. Impreza za imprezą a dziś odsypiałam. Skończyłam dopiero ogarniać chatę, pranie jeszcze się pierze i mam chwilę dla siebie. Może zaraz jakąś książkę dorwę. U mnie 12 dc i prawy jajnik ostro pracuje, bo czuję go cały dzień. Może owulka się zbliża? Wczoraj test owulacyjny pokazał, że to nie był dzień płodny, więc sama nie wiem. W każdym razie dziś rano przytulanko z mężusiem było. Całkiem nieplanowane i spontaniczne. Ehhh, jutro do pracy. Będzie ciężko wstać. Pozdrawiam Was i do jutra

witam nie wiem co mam myśleć tempkę miałam dziś 37,2 a jak sprawdzałam szyjkę niedawno to jakby plamienie i co teraz? jak się rozkręci @ to pozamiatane... ale co z tą temką wczoraj wieczorem miałam (bo drugi raz mierzyłam rano wczoraj 37.05 a wieczorem 37,65...) trochę mój organizm wariuje chyba? i nie wiem co mam myśleć...

amarantowy po co mierzysz tempke wieczorem. nie robi sie tak bo ta tempka nie daje żadnego obrazu. co do twoej tempki rano mysle ze jest wysoka, zrób test i bedzie wiadomo co i jak :P carmen i jak tam? :) ja dziś 39dc i dalej echo, juz mnie trafia normalnie :O w środe testuje raz jeszcze a we wtorek 2marca do gina z wynikami m.

elus robiłam rano test i nic tam nie widziałam, ale nie wytrzymałam i wczoraj też zrobiłam i tam w miejscu 2 kreski zrobiła się malutka cieniutka prawie niewidoczna kreseczka więc zrobiłam 2 i to samo a dziś nic... chyba muszę poczekać ale z tymi bólami co mam od piatku i cały weekend to juz dawno był @ .... a może to przez nospę i apap bo ból był nie do wytrzymania i brałam.... ale starałam się nie przesadzać ....

elus co do twojego testu będę trzymać kciuki jak jeszcze nie masz @ to może będzie 2 kreska ...:):)

wiesz juz nadzieji nie mam bo dwa testy negatywne, ale z drugiej strony @ nie ma to nadizeja jest.. ja tez trzymam kciuki za ciebie.

w sobotę robiłam 2 każdy jeden paskowy drugi płytkowy i wyszły tak samo jak pisałam wyżej a dziś robiłam płytkowy tylko ten co wczoraj firma i nic nie pokazał...:(:(:( ja mam nadzieję że uda się na razie siedzę i zwijam się z bólu nieziemskiego.....

no to współczuje ale trzymam kciuki żeby to te z soboty były te prawidłowe :)

dzięki elus !!!!!!!!! jak na razie chyba @ się wystraszyła bo wszystko na razie w porzo prócz bólu... a ty bete już robiłaś może?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się