nowa1983 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 Dzięki smily4kama na pewno skorzystam z twojej pomocy może w tedy zrozumię fakt dużo czytałąm na internecie ale nie dokońca wiem a jak będę robić skrupulatnie testy to może też coś pomogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agi28 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 hej wszytskim, ja dzisiaj pierwszy dzien w pracy po swietach....ciezko sie wraca...poza tym spisuej juz ten cykl na straty...nie sadze, ze sie udalo..nie mam boli piersi, a to mnie wlasnei utwierdza w tym, ze cos chyba sie jakos pozmienialo...nie wiem tylko dlaczego...nei wnikam w to i mysle, ze w niedziele dostane @ wiec juz wole sie nastawic..bo inaczej zlapie dola i tyle;) jeszcze godzina w pracy i do domu:)! nowa warto obserwowac temperatury ale ja Ci nie pomoge nei jestem w tym ekspertem, bo jakos nie moge w tym wytrwac:) no nic najwazniejesze nie zalamwyac sie....:) pozdrawiam Was zycze milej reszty dnia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smily4kama 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 agi - jak to na straty? chyba zwariowalas babko! ja tu nadal kciukasy trzymam. Glowa do gory!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agi28 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 No Kama ja tak wlasnie mam, wole wczesniej zdac sprawe sobie z tego, ze moglo sie nie udac, asekuracyjnie:) latwiej mi bedzie w niedziele jak @ przyjdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smily4kama 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Czesc Dziewuszki! Nie wiem co sie dzieje, ale widze tylko mojego ostatniego posta z wczoraj, choc dobrze pamietam, ze agi jeszcze cos odpisala i tego juz dzis nie widze. O co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smily4kama 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Dziwne...po tym moim ostatnim widze juz poprzedni agi... Cos sie dzieje z ta kafeteria. U mnie 26c i tempka sie fajnie utrzymuje w wysokich temperarurach. Oby tak dalej. Jutro lece badac progesteron. Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agi28 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Kama potwierdzam Kafeteria wariuje, czesto nie widz epostow i tyle//// powinni cos z tym zrobic! Ja nei mam czasu zbadac tu hormonow tak sobie kiedy chce, musze wszystko aranzowac, zeby wyszlo ok z praca i tak dalej....ale w Polsce tego nie odpuszcze:) wracam do pracy, mam w cholere roboty, brrrr:) dzisiaj dluzej siedze bo do 19...mam wrazenie, ze w neidziele bedzie @ i tyle;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smily4kama 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 agi- ja wczesniej pracowalam 5 dni w tygodniu po 8 godzin a teraz mi zmienili na 4 dni po 10 godzin i troche ciezko mi pracowac te 10 godzin ale w zamian za to mam 3 dni wolnego ( zawsze piatek, sobota, niedziela ) i z tego wzgledu jutro moge spontanicznie wyskoczyc na ten progesteron. A Ty babko tak nie biadol mi o tej @ :) Nadal trzymam kciukasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agi28 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Wiem Kama, wlasnie moze jakbym miala taki tryb pracy....ja moge wyskoczyc tak sobie z biura do banku, ale nie mam tu blisko zadnego szpitala ani laboratorium....mam tyle pracy, ze szok:( chce juz na wakacje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorothyyy 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Hej Kobietki! U mnie 37 dc. Tempka skacze sobie jak jej się podoba- raz jest 36,2, a następnego dnia 35,8. Czekam na @ i wkurzam się, że mi się cykl wydłużył. Kolejny stracony :( Kiedy się w końcu uda?? :( Święta mnie rozleniwiły jak nie wiem, totalnie nic mi się nie chce! Aj, byle do urlopu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybcia1982 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Czesc dziewuszki. Cos faktycznie ta KAERTERIA szwankuje. Nie chce mi wrzucac postów :( A tak poza tym to u mnie 21dc i nic rewelacyjnego sie nie dzieje. Tylko dziwne "suchosci" mnie dopadły. W zyciu tak sucho nie mialam, moze to sprawka DUPHASTONa??? A moze sie udalo?? Aj jajaj spokój!!!!!!! wyłączyłam myslówke :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smily4kama 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Ale jestem zla! Moja przychodnia zmienila dni otwarcia laboratorium i jutro jest zamkniete. Zadzwonilam do innej i tam zadaja sobie skierowania na badanie krwi, co normalnie mnie smieszy, bo kuzwa jak to mozliwe. A skierowanie wiaze sie oczywiscie z wizyta u lekarza, ktora kosztuje 70 eur. W ogole pan z recepcji byl obrzydliwie niemily i w ogole nie chcial pomoc. Takze wale te badanie progesteronu!!!! Niech sie dzieje co chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smily4kama 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 Z tej frustracji zadzwonilam na komorke do lekarza i powiedzial ze wypisze mi skierowanie bez wizyty, wiec ide jutro. Ale nerwow mnie to kosztowalo naprawde duzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antonina01 0 Napisano Kwiecień 8, 2010 kurcze dziewczyny ale wy macie te cykle dłuuuugie, Dorothyy u ciebie 37dc....ja jakbym nie miała w 37dc @@@ to juz bym skakała z radosci :-)) no ale taka nasza uroda, indywidualna u mnie to prawie jak w zegareczku 27-28 dni i @@ u mnie tzw płodny czas ackolwiek niec sie niepokoje bo testy od 3 dni robie i ____ ciągle, niby ostatnio dopiero w 14 był +. Kurcze a po owu powinno byc idealnie 14 dni do @@ zeby była ładna długa faza lutealna a ja mam 11-12 dni :-( powiem wam szczerze ze jakos ułożyłam sobie juz w głowie (chyba) ze nie tak prędko bede sie cieszyła macierzyństwem. Cos czuje ze mam jednak te niedroznosci a sprawdze to najwczesniej za jakies 1,5-2 m-ce pewnie a jesli tak bedzie jak mowie to jeszcze mnie czeka histeroskopia (czyli usuwanie tych zrostów) wiec tak: 12dc, czekam na skok temp i pozytywny test owu a puki co zaczynam dzis starania , kolejene ... :-) dziewczyny trzymam za was kciuki, cos czuje ze którejś sie jednak uda :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa1983 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Cześć dziewczyny taki piękny słoneczny dzień a tu trzeba siedzieć w pracy dosłownie płakać się chce. u mnie 21dc i zastanawiam się nad jedną rzeczą - przez 3 dni w testach owul. wychodzą mi 2 kreski mocne były to testy kupione na allegro wię pomyślałam że pewnie coś z nimi nie tak więc kupiłam w aptece 5 szt troche drogie ale te test też pokazuje 2 kreski i to mocne temperatura stopniowo idzie w górę wczoraj 36,7 dziś 36,8 zastanawiam się czy luteina którą biorę pod język może mieć znaczenie że fałszuje wynik Co sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agi28 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Nowa ja nie bralam nigdy luteiny, ale mysle, ze powinnas spokojnei bez stresu dzialac:) Antonina dawno Cie nie bylo, milo Cie widziec...ja w pracy:( jeszcze jutro do 15......nie czuje nic, ani zblizajacego sie okresu, ani objawow ciazy, po prostu nei mam zadnych przeczuc....mysle jednak, ze w zwiazku z tym @ gwarantowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rybca1982 Napisano Kwiecień 9, 2010 Czesc dziewczyny. Dzis faktycznie ladna pogoda a ja mam dołka:(( Jest mi strasznie niedobrze dzisuaj a od tzrech dni mam podwyzszona temperature 37,1 (nie pisalam wczescniej bo sama nie wiem co o tym myslec) Moze Duphaston ma na to wpływ. Czy ktoras z Was brala ten lek?? Czy tylko bierzecie Castagnus?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutna NIEmama Napisano Kwiecień 9, 2010 Witajcie moje kochane aniołeczki:):) Aj pogoda dzisiaj fajna;):) słoneczko,lekki wiaterek:):) w pracy spokoj jak na razie;):):) KOchane ja od wczoraj zaczełam staranka.......spontanicznie..... jak mowiłam....zobaczymy co z tego wyniknie;):)oby cos pozytywnego...... na razie testow na owu nie robie bo za szybko bo dzisiaj mam dopiero 10 dzien cyklu takze na spokojnie:):) do owu pozostało jakies 4-5 dni:):):) no ale wole zaczac wczesniej cos działac zeby czegos nie przeoczyc;):):) i taksobie wyliczyłam ze zaczynam od 7.04- 18 .04 i zeby to wszysło w miare spokojnie to tak co dwa dni wiec powinnam w te najwazniejsze dni trafic bez ciagłego pilnowania...:):) moze i to bedzie jakis sposób:) na wyluzowanie sie;):):) MIerze temper. dalej ale dzisiaj mam 36.7 , wczoraj było 36.5:) no ale u mnei to jeszcze za krótko:)na interpretacje wynikow;):) Mam nadzieje,ze u was staranka przebiegaja równie dobrze:) i wiecie co jakos wraz z kwietniem wstapiła we mnie nowa wiara i siła;):)jakos tak ZYC sie chce:):) Wiec dziele sie z wami ta radoscia;):):) i oddaje wam troche tej wariacji wiosennej:):)co zakwitła wmojej głowie;):) sciskam kobietki:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutna NIEmama Napisano Kwiecień 9, 2010 rybca1982 ja biote tylko castagnus kochana:):) no i wiadomo folik ,magnez,wit E etc..... ale powiem wam ze jak zaczełam brac Casta myslałam ze sie wykoncze...nie wiedziałam co mi jest..... ale sie to uspokoiło na szczescie...:):)wiec moze jakos sie to poukłada;):) Caluje;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agi28 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Rybcia nei wiem ja nie biore juz teraz nic oprocz zestawu witamin:) ale zycze, zeby to byl dobry znak:) smytna ja tezw pracy, ale mam ogolnie troche stresow i pracy....na zewnatrz mam piekna pogode tylko tutaj w srodku w murach jest przenikliwie zimno:) za 2 tygodnie lecie do posli, zamierzam zbadac sie porzadnie;) mam nadzieje, ze juz nei bede musiala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolcia1987 Napisano Kwiecień 9, 2010 cześć dziewczynki mam pewien problem.... staram się z Mężusiem o dzidzię 3 miesiąc od zeszłego miesiąca zaaplikowałam sobie castagnusa podkreślam że na własną rękę i tu się zaczyna mój problem.... a więc cykle miałam 29-34 dniowe a tu 41 dc i brak @ dwa negatywne testy ciążowe i nie wiem co myśleć..... brzuch na @ bolał i nawet cały dzień 38 dc a tej małpy nie ma........... czy możliwe żeby castagnus tak rozregulował mi cykl:(? Już nie wiem co myśleć:(((( proszę pomóżcie bo do poniedziałku( idę na betę) oszaleję pozdrawiam:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smily4kama 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Hej lasencje! Ja mam od dziś wolne aż do poniedziałku i jak zobaczyłam taką piękną pogodę to od razu wybyłam z domu. Zrobiłam dziś progesteron i moja ginka ma zadzwonić do mnie w przyszłym tygodniu i powiedzieć mi jakie są wyniki. Jestem strasznie ciekawa. Wstąpiłam też do koleżanki na kawkę, zrobiłam zakupy i ugotowałam obiad. Teraz robię pranie i zastanawiam się co na siebie włożyć, bo mam imprezę firmową dziś i idę tańcować. Poza tym tempka dalej w górnych granicach. Nie myślę o @. Co będzie to będzie. Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agi27 Napisano Kwiecień 9, 2010 Karolcia ja nie wiem bo ja przestalam brac castagnus po 1 miesiacu, ale mi nic nei zmienil, za to wiesiolek mi rozregulowal kiedys cykl. Teraz mam 28 :) i jest git:) Kama zycze dobrych wynikow z progesteronu:) i bawe sie dobrze oczywiscie zrelaksuj sie:) dobrze, ze nie myslisz, ja robei wszytsko, zeby nei myslec, a i tak mysle;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agi28 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 to oczywiscie ja agi26 ale mam w zasadzie juz 27:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorothyyy 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Hej :) Zaczął się weekend i czas na mały relaksik :) Karolcia, ja też w tym cyklu po raz pierwszy biorę castagnusa, dziś już 38 dc i @ nadal brak. W zasadzie w święta miałam delikatne plamienia i byłam przekonana, że zaraz po nich zawita u mnie @, bo tak miałam od kilku cykli. Jednak tak się nie stało i ciągle czekam. Testów nie wykonuje, mam zbyt niskie temp. ciała, żeby to mogła być ciąża, chyba że takie przypadki się zdarzają. Czekam cierpliwie jeszcze tydzień lub dwa i dopiero wtedy, jeśli @ się nie pojawi zrobię test. Zbyt wiele razy miałam nadzieję, która okazała się nietrafna i jakoś podchodzę sceptycznie do możliwości zafasolkowania. Co nie znaczy, że bym się nie ucieszyła, gdyby się udało... Dziewczynki wyszalejcie się i odpocznijcie w weekend, mimo że pogoda ma być kiepska :) Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za wszystkie staraczki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CARMEN** 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 hejka dziewczyny:) Słyszeliscie o tragedi???? Prezydent nie żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agi28 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Dziewczyny w zwziazku z dzisiejsza tragedia nei bede pisac o niczym dot. mojego cyklu:( bo to w obliczu tej katastrofy wydaje sie byc smieszne;( jestem w strasznym szoku......:( chcialabym byc w takich chwilach w Polsce:( trzymajcie sie;( jestem myslami w kraju i wciaz nei wierze w te katastrofe! To straszne......brak mi slow:( trzymajcie sie i modlmy sie za wszystkich, ktorzy zgineli, tyle waznych osob dla naszego kraju....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smily4kama 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Wielka strata intelektualna dla Polski...Kruche to nasze życie ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorothyyy 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Hej! Ja też nie mogę uwierzyć. Mój mąż się popłakał, jak włączył mi to w tv... Krótka chwila, mały błąd, a życie traci prawie 100 osób :( To straszne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rybcia1982 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach